- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.201
Ya ben paketimi yaptım markete gidince bişiler daha aldım şimdi ya paketi açıcam yada üstüne kaçak kat cikicam hay Allah ya
_meLinDa_
Y yesil_zeytin_
xyzt-5544
@Skosnob
SiziSeviyorumDemismiydim
@_ezelneva_
@melikeeee
loliss
@_Lavin_
DonukPudra
@__ATALANTE
kalinkaselin
@__giz__
CANLAR BEN PAKETİN ÜSTÜNE (YANİ İÇİNE) BİR NOT İLE NİCKİMİ YAZDIM
( ZATEN PAKETLERE DE MİNİK BİRER NOT YAZDIM)
SİZE AKIL VERMEK HADDİM DEĞİL.
ZATEN SİZ ÖNCEDEN BİLİYORSUNUZ, İLK KEZ KATILAN BENİM... AMA UNUTAN OLUR FALAN HATIRLATAYIM DEDİM.
HERKES NİCKİNİ YAZSIN. SONRA KARGO GELİNCE
"AAA! BU AYŞE FATMA BAŞINDANAŞAĞIKAYNARSULARDÖKÜLMEZOĞLU DA KİM?"(kargonun üstünde gerçek isimler yazacak ya) DEMESİN KİMSE...
BİR DE YANLIŞLIKLA KİMSENİN İSMİ BURADA İFŞA OLMASIN. MİSAL BENİM ÇEVREMDE KİMSE BURAYA ÜYE OLDUĞUMU BİLMEZBİLİNMESİNİ DE İSTEMEM.
(büyük harflerle yazmışım. kusura bakmayın.)
Ay sabah kalktım giyiniyorum bir yandan bir yandan dalolisim doğumdan çıkmış
bebiş de o da çok iyiymiş
nikte yazdım sitem de ettimnick yazmadım bennnn
kurbanım adımı biliyo diye
ÖZGEYİM BEN ÖZGE
zaten sitem etmesen şaşardım, çekilişin başından beri kurbanıma küsüm diyonnikte yazdım sitem de ettimnik yazmazsam bakarsın tanımaz falan
bir kitap karşılığında söylerim beybisi
Çok fark etti ya küstüğümüzaten sitem etmesen şaşardım, çekilişin başından beri kurbanıma küsüm diyon
bir kitap karşılığında söylerim beybisi
Olmaz öyle karşılıksız söylerim ki benHemen rüşvet
Çekiliş sırası sana geldiğinde küçük bir hediye yollarım olur mu
Kızlar ben iş adresimi verdiğim için mümkünse cumartesi elime gelecek şekilde olmasa olurmu iş yerinde hafta sonu kargo iletimi çok sıkıntı oluyor çünkü
Nobetciler var aslında ama bizim kapımız şifreli ve içeriye ulaşmak çok zor ....
Kızlar ben de cuma günü elinde olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum.kargolar yarın verilsin bence:/
Hiç problem değil , hamile halinle o kadar uğraşman yeter.Ben paketimi hazırladım, inşallah bir de not yazıp kapatıcam birazdan
Bugün yollayacaktım aslında ama son bir şey daha eklemek istedim
Eşim cuma günü işe gidecek o gün gönderir inşallah yoksa pazartesiye kalabilir, söyleyim şimdiden
Melinda haklı, iki günde teslim olacak şekilde birbirine uzakta olanlar var.Bence isteyen yarın göndersin
Herhalukarda en erken 15inde teslim edilmiş olur
E o da başlangıç günü işte
Olmaz öyle karşılıksız söylerim ki ben
Kızlar ben de cuma günü elinde olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum.
Çünkü cumartesi sorun olabilir birçok kişiye
Gerçi benim hediye alacağım arkadaş için sorun olmuyormuş ama
ben de seni merak ettim. dün sordum hatta.selammm gündaşlarım. iznim bitti geldim. neler yaptınız. ben kargomu yanıma aldım. bugün veya yarın kargolarım
ahaaaa cumartesi benim için sorun değil, dönüp dolaşıp yine senden şüphelenebilirimmmmmmKızlar ben de cuma günü elinde olacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum.
Çünkü cumartesi sorun olabilir birçok kişiye
Gerçi benim hediye alacağım arkadaş için sorun olmuyormuş ama
Hiç problem değil , hamile halinle o kadar uğraşman yeter.
Hediye göndereceğin kişi ben olsam sorun etmezdim.
Burada kimsenin de sorun edeceğini sanmam
Sen bebeğine ve kendine iyi bak canım benim.
İzin almıştım bir kaç gün canım. Bugün işe başladım yine. Hediyelerimi paketledim.ben de seni merak ettim. dün sordum hatta.