- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi KenyaliZehra
- #2.181
Beni tanidigina da memnun musun peki bu sene
Iki numaralı şüphelimsin
lolisim doğumdan çıkmış
bebiş de o da çok iyiymiş
ayyyyyyyyyy ben bu arada bir haltlar yemiş olabilirimmmmmm
O zaman bende kargoya veriyorum.hediyemi yollamış olabilirim
yaşasın oyunbozanlarO zaman bende kargoya veriyorum.Çıkıntılık yapmayayım diye yarın verecektim. İki çıkıntı göze batmaz.
ayyyyyyyyyy ben bu arada bir haltlar yemiş olabilirimmmmmm
O zaman bende kargoya veriyorum.Çıkıntılık yapmayayım diye yarın verecektim. İki çıkıntı göze batmaz.
Melike seni akşam daha iyi anladım. Kırtasiyelerde klasik defter kabı yok.ben zaten defter kabı aradım ama bulamadım acaba kendimi anlatamadım mı ki?
Benim de tahmin ettiğim bir (iki) kitap var. Birinde yoğunlaştım.çok az kaldı, acaba katilcim bana hangi kitabı aldı
6. hissimin adını sayıkladığı bir kitap var
bakalım tutacak mı
ama çok zor çünkü vikitabımda 45145456 tane kitap vardı
Senin güzel yüreğin ve o mektubun yeter.ay benim kutum çok kazma gibi oldu ama
kurbanım nolur görünce üzülme, paketim yetmedi, yenisini de almak için de çarşıya inmem gerekecekti
Bu kutu kime ve nereye yola çıkmak üzere bekliyor acaba
(içini de fotoğrafladım ama kurallara aykırı olur belki diye buraya eklemedim.)
ay benim kutum çok kazma gibi oldu ama
kurbanım nolur görünce üzülme, paketim yetmedi, yenisini de almak için de çarşıya inmem gerekecekti
Ay sesli güldüm ofisteYa ben paketimi yaptım markete gidince bişiler daha aldım şimdi ya paketi açıcam yada üstüne kaçak kat cikicam hay Allah ya
ahahaha kaçak kata çok güldümYa ben paketimi yaptım markete gidince bişiler daha aldım şimdi ya paketi açıcam yada üstüne kaçak kat cikicam hay Allah ya
Evet...Bana dimi doğru söyle
Ben de rüyamda paketi yapıyordum. Sonra bakıyorum koyacağım şeyler kalmışYa ben paketimi yaptım markete gidince bişiler daha aldım şimdi ya paketi açıcam yada üstüne kaçak kat cikicam hay Allah ya
_meLinDa_
Y yesil_zeytin_
xyzt-5544
Skosnob
SiziSeviyorumDemismiydim
@_ezelneva_
@melikeeee
loliss
_Lavin_
DonukPudra
@__ATALANTE
kalinkaselin
__giz__
CANLAR BEN PAKETİN ÜSTÜNE (YANİ İÇİNE) BİR NOT İLE NİCKİMİ YAZDIM
( ZATEN PAKETLERE DE MİNİK BİRER NOT YAZDIM)
SİZE AKIL VERMEK HADDİM DEĞİL.
ZATEN SİZ ÖNCEDEN BİLİYORSUNUZ, İLK KEZ KATILAN BENİM... AMA UNUTAN OLUR FALAN HATIRLATAYIM DEDİM.
HERKES NİCKİNİ YAZSIN. SONRA KARGO GELİNCE
"AAA! BU AYŞE FATMA BAŞINDANAŞAĞIKAYNARSULARDÖKÜLMEZOĞLU DA KİM?"(kargonun üstünde gerçek isimler yazacak ya) DEMESİN KİMSE...
BİR DE YANLIŞLIKLA KİMSENİN İSMİ BURADA İFŞA OLMASIN. MİSAL BENİM ÇEVREMDE KİMSE BURAYA ÜYE OLDUĞUMU BİLMEZBİLİNMESİNİ DE İSTEMEM.
(büyük harflerle yazmışım. kusura bakmayın.)