2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Neden olduğunu bende bilmiyorum ama korktuğum kist olması.umarım öyle bişeyle karşılaşmam yarın

İnşallah yoktur canim.. Acaba yeni mi yumurtladin . hayirlisi bakalim.. Bekleyip göreceğiz. İnşallah güzel haberler verirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah kolay bir tedavi yöntemi vardır. En azindan artik ne olduğunu biliyorsun ve ona gore yolunu cizersin. Allah kolaylıklar versin.

saol cnm bı dr sıtesıne sonucu attım bana yazmıskı esınde sperm azlıgı varsa tup bebek deneyebılırsınn.. bız esıme sperm testı yaptırmıstık urolojı gayet ıyı demıstı hatta sende bı sorun yok demıstı anlamadım ya

İnşallah yoktur canim.. Acaba yeni mi yumurtladin . hayirlisi bakalim.. Bekleyip göreceğiz. İnşallah güzel haberler verirsin

Bilmiyorumki cnm bakalım yarın görücez Dr randevum var yarın

Hayirlisi bakalim. Gidecek olduğun doktor ne diyecek bakalim..

Bilmiyorumki cnm bakalım yarın görücez Dr randevum var yarın

İyi o zaman anlasilir herhalde yumurtlayip yumurtlamadigin.. Bazen düşünüyorum da ne kadar zor artik hamile kalabilmek..nedir anlayamıyorum.birileri bizleri kisirlastiriyor. Bir ara nüfus patlamasi dediler herkese korunma aile planlamasini yaydilar. İlaçlar hormunlu yiyecekler derken bu hallere geldik. Artik sonumuz hayrola..

bilmiyorum ama sabahtan berı aglamaktan helak oldum yaaa

Üzülme bence gerçekten vardır bir çaresi.. Rabbim nasip ederse herşey olur.. Dua edelim bol bol isteyelim.. Sen tedaviye başlasa hayirlisiyla gerisi gelir..

cok yoruldum sabahtan berı arastırıyorum esımın spermlerı lsaydı ben hamıle kalamazdım dımı

Bu arada sen neler yapıyorsun nasılsınız bakalım miden nasıl bulantılar devam ediyormu...Dr gittinmi tekrar

Bu arada sen neler yapıyorsun nasılsınız bakalım miden nasıl bulantılar devam ediyormu...Dr gittinmi tekrar

iyiyim canım saolasın...pazartesi gittim dr.a mecburen gittim midem çok kötü olmuştu artık bir şey yiyemiyordum. kalp atışı başlamıştı Allahın izniyle.. sonra serum yedim tabi.. 2 gündür daha iyiyim çok şükür.. hafifledi sanki.. ama bu bile korkutuyor beni. neden acaba bir şey mi oldu diye.. cuma günü devlet hastanesinde randevum var kısmetse testler için devlete gideyim dedim. özelde bir sürü para tutuyor 400 tl civarı.. bakalım hayırlısı...

Korkma cnm kötüde düşünme Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek..mide bulantılarında aylar ilerledikçe geçer inş..şuan ne testi yaptıracaksın peki

Dr geldim şimdi bende henüz ovulasyon olmamış gün aşırı ilişkiye devam dedi.daha öncede klomenle yumurta takibi yaptırdım 21.günümde gittiğimde ovu oluyordu bu sefer sarktı ağrılar ondan sanırım yada bi taraftan ovu oldu diğer taraftan olacak..anlayacağınız ben tam gaz devam..hayırlı artık

Korkma cnm kötüde düşünme Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek..mide bulantılarında aylar ilerledikçe geçer inş..şuan ne testi yaptıracaksın peki

İnşallah... Genel kan testi istiyorlar ya gebeliğin baslangicinda uzun uzun bir liste...onlar iste..
Seninde hakkında hayirlisi tutar inşallah bu ay..

canım benim gecmiş olsun inşallah önemli birşey değildir peki sizin bebek pataloji ve genetiğe gitmişmiydi yani çocukta herhangi bir anomal varmıydı canım?

canım benim gecmiş olsun inşallah önemli birşey değildir peki sizin bebek pataloji ve genetiğe gitmişmiydi yani çocukta herhangi bir anomal varmıydı canım?

yok gıtmedı pataloji ye sadece genetık testler yapıldı bı testımız cıkmamıs esımın cok tuhaf bısey oldu ben test sonucu yanlıs okumusum delsyon saptanmıstır okumusum ama oyle deılmıs genlerde delsyon saptanmamıştır yazıyor gun boyu agladım ..sımdı bır forumda yazmıstım oda delesyon saptanmamiş yazıyorsa sorun yoktur demekmıs acaba drumda yanlısmı okudu dıye dusunuyorum her ıhtımale karsı genetık bolumunden randevu aldım 18 de gıdıcez bakalım

hadi inşallah sevindim canım

Canım kalp atışlarının başlamasına çok sevindim...inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsün bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…