Eklem sonucunu merak ediyorum.. Ne zaman cikar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben çok kötüyüm arkadaşlar. Midem çok kötü. Hic birşey yiyemiyorum çok yorgun bitkin halsiz düştüm. Midem agzimda her an cikacak gibi. Yemek geçmiyor agzimdan. Herşey kotu kokuyor. Temiz kokulara bile tahammülüm yok.
tatlım mumkünse yemek falan yapmaya kalkma o zaman insan daha kötü oluyor...bende oğlumdayken öyleydim...senin oğlun ne durumda ilgilenebiyormusun...
İdare ediyorum saat 10la-2 arasi kursta zaten ama zar zor ilgileniyorum. Berbat az önce yine cikardim. Yiyemiyorym hiçbirşey.. Çok zor.. İnşallah saglikli bir şekilde buyur de cektigime değer.. Hem korkuyorum devam etmezse diye.. Hep boyle karisik duygular yaaa...hayirlisi Allahtan
slm kızlar eklem ne yaptın test sonucun cıkmadımı catlıcam meraktan ben bu kadar gerıldıysem senı düşünemiyorum hadi hayırlısı artık bende dun aksamdan itıbarençalısmalara basladık erenpasa gun asırı ılıskımı yapalım yoksa 1 gun bekleyıp sonramı devamedelım boyle damdan duser gıbı sordum ama nasıl olamalı ilişki düzeni
slm canım bende meraklıyım şu an ama öğleden sonra çıkacak hayırlısıyla...çalışmalara 1 gün ara verip yapsan daha iyi olur eşinin spermlerinin dinlenmesi kendini yenilemesi gerekiyor...her gün olunca spermler yorgun ve cansız olabiliyor hayırlı olsun senden de güzel haberler alırız inşallah...
İdare ediyorum saat 10la-2 arasi kursta zaten ama zar zor ilgileniyorum. Berbat az önce yine cikardim. Yiyemiyorym hiçbirşey.. Çok zor.. İnşallah saglikli bir şekilde buyur de cektigime değer.. Hem korkuyorum devam etmezse diye.. Hep boyle karisik duygular yaaa...hayirlisi Allahtan
kusmak iyidir derler büyüyo miniğinzor ama sonu güzel olur inşallah
Ben çok kötüyüm arkadaşlar. Midem çok kötü. Hic birşey yiyemiyorum çok yorgun bitkin halsiz düştüm. Midem agzimda her an cikacak gibi. Yemek geçmiyor agzimdan. Herşey kotu kokuyor. Temiz kokulara bile tahammülüm yok.
slm kızlar eklem ne yaptın test sonucun cıkmadımı catlıcam meraktan ben bu kadar gerıldıysem senı düşünemiyorum hadi hayırlısı artık bende dun aksamdan itıbarençalısmalara basladık erenpasa gun asırı ılıskımı yapalım yoksa 1 gun bekleyıp sonramı devamedelım boyle damdan duser gıbı sordum ama nasıl olamalı ilişki düzeni
canım sonuçlar öğleden sonra çıkar..bende meraktan çatlıycam valla...
Hadi rast gele canım.hayırlı uğurlu olsun.bende de şuan çalışmalar devam ediyor.inş hayırlı haberler alırız.bu arada ilişki gün aşırı cnm.yani bir gün ara veriyorsun.zaten spermler vücutta 72 saat canlı kalıyor.
ay cnm saol cok heycanlıyım valla ıns bu y tutarda fazla beklemeye gerek kalmaz rabbım ne eylerse gusel eyler çifte bayram yasarım allahtan tek dılegım bu rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın alla bızede anne olmayı yasatsın amin.....
Âmin cnm âmin inşallah.gelsin artık
ama esım hala terettüt edıyo amacaba 3 ay korunsakmı dıye bende dıyorum gerek yok adam benden kacıcak sanırsam yakında bende dıyorum hersey allahtan inş korktugum basıma gelmez 2. bır kayıp yasamam
Ara vermeyi kadın kendini psikolojik olarak toparlasın diye veriyorlar.birde Kazıma işlemi kürtajda rahim iki ayda toparlıyormuş ondan bekleyin diyorlar.muhtemelen senin vakumlu olmuştur birde kendini hazır hissediyorsan beklemeye gerek yok herşey Allah'tan verende alanda o tek yapacağımız bol bol dua etmek.hepimiz aynı olayı yaşadığımızdan hep o korku olacak maalesef.ama elden bişi gelmiyor düşünmemeye çalışıcaz.
kızlar ben geldim malesef sonuç negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?