- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Saol canim. Hayirlisi her şeyin.. Aynen öyle kismette ne varsa onu yasariz ne kadar düşünürsek düşünelim birşey değişmiyor. Rabbim hayirlarla sonuclandirsin. Bir evladimiz var çok şükür. Rabbim hic olmayanlara da versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlarim ben karbonat testini aksam esinin yaninda da yaptim oda gorsun dedim hiiic kabarmadi..bu idrar benimle dalga geciyor galiba...
slm kızlar kımse yokmu ya benım adetım tam olarak bıtmek uzere yogun deıl ama gun ıcınde lekelenme yasıyorum test sonuclarım cıkmadı lekelenmem bıtınce acaba korunmayı bırakayımmı ben dr gıttıkten sonra korunmayı bırakayım dıyordum ama test sonucları 1 ayı gectı buıgunde aradım pazartesıye attılar bıraksammı korunmayı kurtajın ustunden 43 gun gectı
slm cnm bende bır topıkte duymustum karbonat ve çamasır suyunu kızlar hamıle oldugumu bılıyodu bana yaptırdılar benım ıdrarım köpürmedi kesın dedım kabonatın markasını ıyı deıl dedıler saka bıyana bence dogruluk payı yok cnm ama genede sen bılırsın
slm kızlar kımse yokmu ya benım adetım tam olarak bıtmek uzere yogun deıl ama gun ıcınde lekelenme yasıyorum test sonuclarım cıkmadı lekelenmem bıtınce acaba korunmayı bırakayımmı ben dr gıttıkten sonra korunmayı bırakayım dıyordum ama test sonucları 1 ayı gectı buıgunde aradım pazartesıye attılar bıraksammı korunmayı kurtajın ustunden 43 gun gectı
neyle ilgili testler pıhtılaşma mı?
evet bencede yok galiba yada idrardan idrara değişiyoyani bi köpür bi köpürme hiç inandırıcı değil...neyse yarın sonucumu alcam ak gün kara gün belli olcak...
canım eğer pıhtılaşma testiyse bekle..bende yaptırdım pıhtı çıktı sonra 2 ay önden aspirin kullandım dr.söyledi...
pırtılasma testlerı kendı dr trombofolı testlerı ıstemıstı bende egt ve arst. hast. yaptırdım ordakı dr da eslı genetık test felan yaptırdı ıcınde vardır inş trombofolı testı ayrıca zaten kurtajdan sonra bebe asprını kullanıyorum 45 gundur ayrıca kan ılacı folıbol folık asıt ve multıvıtamın kullanıyorum 3 aydır
korunma canım bence zaten dr un şu an sana vereceği asprin başka bişey değil ama bunları dr a sorarak kullanmalısın ben de coraspin kullanıyorum şu an da eğer kendini hazır hissediyorsan korunma zaten testler de çıkacakmış eğer bir sıkıntı varsa hamilelikte iğne verecek dr un bilgin olsun.
saol cnm dr zaten demıstı tahlıllerı verdıgınde bı problem cıkarsa igne kullanacaksın dıye eeee ozaman baslasın bu gece çalısmalar bısey sorucam bu eslı genetık testın ıcınde trombofolı testı varmıdır pırtılasma ıcın malum devlet hastanesı karambole geldı benım testler bıraz oraya gıt bunu yap ımza at kafam dondu ogun ne yadıgını hatırlamaıyorum kagıtta acaba labratuarı arasam sorsammı
benimkinde vardı gnetik+kromozom+trombofili paneli bunları labaratuarda yaptırdım hormon ve kan değerlerimi devlet hastanesinde yaptırdım ayrıca protein s+protein c+homosistein testlerimi de dr un çalıştığı hastanede yaptırdım istersen aç bi sor ama mutlaka vardır diye düşünüyorum.
bı arayım bakım ama var dıye zannedıyorum dr arastırmada 3 dusuk dıyınce yapmıstır herhalde
pırtılasma testlerı kendı dr trombofolı testlerı ıstemıstı bende egt ve arst. hast. yaptırdım ordakı dr da eslı genetık test felan yaptırdı ıcınde vardır inş trombofolı testı ayrıca zaten kurtajdan sonra bebe asprını kullanıyorum 45 gundur ayrıca kan ılacı folıbol folık asıt ve multıvıtamın kullanıyorum 3 aydır
kızlar kanımı verdim hayırlısıyla sonuç yarın ama dr. günüm geçmediği için negatif çıkabilir dedi bende olsun günüm geçince tekrar yaptırırım dedim...hayırlısı bakalım...
Hadi hayırlı olsun hayırlı haberlerle gel yarın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?