- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Yok yarın verecek Perşembe alacak sonucu.belirtilervar gibi gösteriyor inş öyledir
hadi inşallah sırayla hepimiz böyle olalım
ayneneklem bugün mü verdi kanı ?
Yok yarın verecek Perşembe alacak sonucu.belirtilervar gibi gösteriyor inş öyledir
kızlar bişey diycem.. daha önce forumda okumustum hamilelik şüphesi olanlar idrarı bi kaba yapıp üstüne karbonat döküyolarmış idrar köpürürse hamilesin..bende bugün yaptım...aynı asitli içeceği bardağa koyunca köpürür ya onun gibi köpürdü...sanırım karbonat testim pozitif sıra kanda..
kızlar günde 2 saat uyumadan kendime gelemiyorum..bunlar pek hayra alamet değil gibi...yani hayırlısı inşallah...
güvenme onlara
hadi inşallah canım yarın mı veriyosun kanı? çok heyecanlı
kızlar bişey diycem.. daha önce forumda okumustum hamilelik şüphesi olanlar idrarı bi kaba yapıp üstüne karbonat döküyolarmış idrar köpürürse hamilesin..bende bugün yaptım...aynı asitli içeceği bardağa koyunca köpürür ya onun gibi köpürdü...sanırım karbonat testim pozitif sıra kanda..
Onu bende duymuştum hatta bende geçen ay denedim:)) ama karbonat yoktu kabartma tozuyla denedim bendede köpürdü.ama henüz bisi yok:))inanma onlara cnm idrar asitli olduğundan köpürüyor.hatta birisi suyla denemiş ondada köpürmüş.ben eşimde denedim acaba doğruluk payı ne diye ondada köpürdü:)) ama benim kocadadeğil:)) idrarı alana kadar da neler çektim:).
Ama bence seni ümitlendirmek istemiyorum ama kesinlikle sendevar heycanla bekliyorum bende sonucu
Bende duydum bu karbonat olayini ama zannetmiyorum doğruluk payini... Ama sen zaten hemen gebe kalabiliyorsun..inşallah saglikli bir gebelik olur hayirli olur inşallah.. Zor isler Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmem belkide doğruluk payı vardır eskiden insanlar gebelik testi kullanmıyordu sonuçta.iki gün sonraki sonuç ta belli olur doğruluğubende eşime denemiştim ama kabarmadı fazla daha öncede denedim kendime yine kabarmadı ama bugün ki çok farklıydı bildiğiniz bardağa asitli içeceği koyarsın ya öyle kabardı yani... hayırlısı bakalım safak 2...
canlarim ben karbonat testini aksam esinin yaninda da yaptim oda gorsun dedim hiiic kabarmadi..bu idrar benimle dalga geciyor galiba...
Canim evdeyim ise gidemiyorum midem berbat. Bugün Dr.a gittim rapor almak için bir bakalim dedi alttan bakti bebeğe ait oluşumlar var daha çok küçük dedi yeni yeni olusuyor dedi tabi ben yine taktim şimdiye kadar buyumeliydi diye düşünüyorum sanki.idrar tahlili istedi sonuca bakalim ona gore serumluk durum varmi yokmu bakalim oyle rapor yazariz dedi..hayirlisi Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasayacagiz. Ama çok zor böyle beklemek. Senin içinde hakkında hayirlisi canim vardır inşallah ve güzel bir gebelik olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım..belki geç döllenmiştir kafana takma bence taktıkça hep olumsuzu çağırıyoruz...hem hcg nde yüksek çıkmıştı...benim son düşüğümde değerlerim senden yüksekti yinede kese zor göründü...bence herşey normaldir..her gebelik farklıdır....nasibimizde ne varsa onu yasıyacaz...ben artık hiç bişey düşünmüyorum heşeyin hayırlısı neyse o olsun olmuyorsada vardır bir hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?