2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Mide bulantılarının iyi olduğunu söylerler cnm.miden bulanıyorsa herşey yolunda demekmiş.

İnşallah canim. Gerçekten zor dönemler Allahin izniyle bir atlatsaydim sikintili dönemleri...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

atlatırsın canım bunlar sonucu güzel şeyler...

Mide bulantılarının iyi olduğunu söylerler cnm.miden bulanıyorsa herşey yolunda demekmiş.

İnşallah canim. Gerçekten zor dönemler Allahin izniyle bir atlatsaydim sikintili dönemleri...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Evde olsan belki bu kadar zorlanmazsın bide bu sıcakta çalışıyorsun oda çok etkiler.inş çok uzun sürmez mide bulanması için Dr konuşsaydın belki bişi verirdi

Hamilelik belirtisine benziyor.İnş psikolojik değildir.çarşambaya bişi kalmadı güzel haberler bekliyoruz Allah'ın izniyle senden de

Rabbim inşallah nasip eder canim sana da.. Bende merakla bekliyorum carsambayi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi yumulara baktı en büyüğü 10 mm miş gün aşırı ilişki dedi acaba büyüme ihtimali varmı bana sanki daha ufak geldi ne dersiniz.daha önce hamile kaldığım ay ilk 13 gün gitmiştim o zaman da iki yumurta vardı biri 13 diğeri 14 mm di

Bu arada birde kan testlerini aldım ama Dr göstermeyi unuttum.fsh 6.97//LH 14.82//estradiol 38//prolaktin 8.66// Tsh 2.70

Son düzenleme:

canım dr.zaten gün aşırı ilişki demiş bu gün tutmazsa sonra ki gün tutar demek istemiş bence...sen dr.dediklerini yap bence...kan test sonuçlarından anlamıyorum...hiç yaptırmadım netten tahlil.com bakabilirsin...

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...yalnız sonuçlar perşembe çıkar...sağlık ocağında yaptırcam...bende sabırsızlıkla bekliyorum...

Onu biliyorum cnm da burdan okuduğum bazı yazılarda Dr daha büyümez gibi yorumlar yapmış takibi bırakmışlar falan filan ondan biraz karamsarlığa kapıldım

Onu biliyorum cnm da burdan okuduğum bazı yazılarda Dr daha büyümez gibi yorumlar yapmış takibi bırakmışlar falan filan ondan biraz karamsarlığa kapıldım

kafana takma canım önceki nasıl oldu buda öyle olur inşallah...sen takibe devam et...

Canim hayirlisi olsun. Sen düzenli ilişkiyi ihmal etme. Rabbimin izniyle olur inşallah.. Diger değerler hakkında fikrim yok Dr.a gösterirsin bakalim ne diyecek

EE büyümez ise ne oluyor yumurta catlamiyor mu o zaman.. Olur inşallah.. İyi düşünelim..

kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...yalnız sonuçlar perşembe çıkar...sağlık ocağında yaptırcam...bende sabırsızlıkla bekliyorum...

Canim ya hastaneden randevu alsaydin keske. Devlet hastanelerinde bir günde. Polikiniklerinde ertesi gün cikiyor. Saglik ocaginda iki gün beklemiyeydik heyecan yapariz şimdi..

devlete gitmeyle uğraşmak istemedim canım..benim oğlan pek bi sıkılgan şimdi oralarda sıkıntıdan patlar bir saatlik işm olur iki saat havada sıcak uğraşmıyım dedim...zaten bat 6 temmuz perşembe verip cuma alıcaktım bende bekeyemedim...sğlık ocağındada bir günde çıkıyor canım...bu gün ver yarın sonucu al..inşallah değerler umduğum gibi çıkar...

moralini bozmak istemem ama lh ve fsh değerlerin pek iyi gelmedi bana yumurtlama da sorun var gibi geliyor bana dr a göster bence canım

büyür bence neden diyeceksin ben bi kere yum takibi yaptırdım hem de klomensiz dr a gittim 14.gün 13 mm idi yumurtam günde 2 mm e yakın büyürmüş öyle demişti bana dr um 16.gün mü ne çatladı benimkisi tam hatırlamıyorum ama sonuçta çatladı senin 11 günde 10mm normal sanki

moralini bozmak istemem ama lh ve fsh değerlerin pek iyi gelmedi bana yumurtlama da sorun var gibi geliyor bana dr a göster bence canım

Ayın dokuzunda çağırdı yum oldumu ona bakacak.ozaman göstericem cnm...bu arada yoksun ortalarda iki gündür napıyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…