Mide bulantılarının iyi olduğunu söylerler cnm.miden bulanıyorsa herşey yolunda demekmiş.
Mide bulantılarının iyi olduğunu söylerler cnm.miden bulanıyorsa herşey yolunda demekmiş.
sağol canım.. göğüslerde ağrı başladı, bazen kasıklarda da ağrı oluyor her gün uyumak istiyorum.. şimdilik bunlar var hamilelikten mi bilmiyorum yoksa psikolajik mi?.. bu arada çarşamba kan vercem inşallah güzel sonuçlar alırım...
sağol canım.. göğüslerde ağrı başladı, bazen kasıklarda da ağrı oluyor her gün uyumak istiyorum.. şimdilik bunlar var hamilelikten mi bilmiyorum yoksa psikolajik mi?.. bu arada çarşamba kan vercem inşallah güzel sonuçlar alırım...
Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi yumulara baktı en büyüğü 10 mm miş gün aşırı ilişki dedi acaba büyüme ihtimali varmı bana sanki daha ufak geldi ne dersiniz.daha önce hamile kaldığım ay ilk 13 gün gitmiştim o zaman da iki yumurta vardı biri 13 diğeri 14 mm di
Bu arada birde kan testlerini aldım ama Dr göstermeyi unuttum.fsh 6.97//LH 14.82//estradiol 38//prolaktin 8.66// Tsh 2.70
canım dr.zaten gün aşırı ilişki demiş bu gün tutmazsa sonra ki gün tutar demek istemiş bence...sen dr.dediklerini yap bence...kan test sonuçlarından anlamıyorum...hiç yaptırmadım netten tahlil.com bakabilirsin...
Onu biliyorum cnm da burdan okuduğum bazı yazılarda Dr daha büyümez gibi yorumlar yapmış takibi bırakmışlar falan filan ondan biraz karamsarlığa kapıldım
Bugün 11 günüm Dr geldim şimdi yumulara baktı en büyüğü 10 mm miş gün aşırı ilişki dedi acaba büyüme ihtimali varmı bana sanki daha ufak geldi ne dersiniz.daha önce hamile kaldığım ay ilk 13 gün gitmiştim o zaman da iki yumurta vardı biri 13 diğeri 14 mm di
Bu arada birde kan testlerini aldım ama Dr göstermeyi unuttum.fsh 6.97//LH 14.82//estradiol 38//prolaktin 8.66// Tsh 2.70
Onu biliyorum cnm da burdan okuduğum bazı yazılarda Dr daha büyümez gibi yorumlar yapmış takibi bırakmışlar falan filan ondan biraz karamsarlığa kapıldım
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...yalnız sonuçlar perşembe çıkar...sağlık ocağında yaptırcam...bende sabırsızlıkla bekliyorum...
Canim ya hastaneden randevu alsaydin keske. Devlet hastanelerinde bir günde. Polikiniklerinde ertesi gün cikiyor. Saglik ocaginda iki gün beklemiyeydik heyecan yapariz şimdi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
moralini bozmak istemem ama lh ve fsh değerlerin pek iyi gelmedi bana yumurtlama da sorun var gibi geliyor bana dr a göster bence canım
Ayın dokuzunda çağırdı yum oldumu ona bakacak.ozaman göstericem cnm...bu arada yoksun ortalarda iki gündür napıyorsun:)
ben hep buralardayım ara ara yoğunluk oluyo işyerinde ama giriyorum ki hep :)
ayneneklem bugün mü verdi kanı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?