ayrıca cevabın için çok teşekkür ederim. Kafam karışık tekrar hamıle kalmadan önce bu testleri yaptırmak istiyorum ama ilk duşukte yapmıyorlar yalan mı söyleyelim 2-3 düşük var diyeözel hastanelerde bir sürü para isterler. Şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkinci bebeğin doğdu mu..
şimdi okudum gözünüz aydın arkadaşım, inşallah herşey yolunda gider, Rabbim tekrar üzüntü yaşatmasın, tanıdığım biri pıhtılaşma testini sanıyorum hamileyken yaptırmıştı, o zaman ona yönelik tedavi uygulayabiliyorlar aklınızda olsun araştırın.
Kizlar hayirli Ramazanlar inşallah bol bereketli güzel bir ay gecirmeniz dileğiyle..
Dr.a gittim bugün karindan bakti keseyi gördük.. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bebek gözükmedi normal mi acaba biraz tedirgin oldum..yine de Hayirlisi Allah tan diyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kusura bakma o an acil işim vardı, cvp vermeden de geçmeyi içim elvermedi, bende ücretli biliyordum çünkü,başkalarıda bu yüzden mahrum kalmasın istiyorum, malesef bende 3 şeyde heterezigot pıhtılaşmaya yatkınlık dedi dr, bilmiyorum ve korkuyorum ama Allaha emanet diyorum, bende bebek düşünüyorum inşallah nasip olur biran önce, hepimizin evlatları Allaha emanet, acılarını bu defa yaşatmasın Rabbim.Saol cevabin için. Amin insallah cok daha iyi olur..Canim zaman cabucak geçti. Trombo testini yaptirabildim sadece mthfr1298c heterozigot cikti Dr.lar onsemedikleri için birşey kullanmiyorum. Çoğu kadinda bu gen pozitif olabiliyor muş. Rabbime emanet bu sefer sorunsuz alirim inşallah kucagima.. Allahim isteyen her kese nasip etsin..
kızlar hayırlı ramazanlar bişey danışmak istiyorum sizlere ben kürtajdan sonra ılk adetımı oldum bugun 3 gunum cok yogun gelıyor normalde bugun azalırdı adetım ama masallah cok yogun korktum bıan sizlerın nasıldı agrımda var
kızlar hayırlı ramazanlar bişey danışmak istiyorum sizlere ben kürtajdan sonra ılk adetımı oldum bugun 3 gunum cok yogun gelıyor normalde bugun azalırdı adetım ama masallah cok yogun korktum bıan sizlerın nasıldı agrımda var
Salo cnm sanada hayırlı ramazanlar.benimde kürtaj öncesi reglim az ve pıhtı şeklinde gelirdi.ama kürtaj sonrası bütün kanallar açıldı sanırım çok yoğun ve kan şeklinde geliyor.
canım ok etkileyici gerçekten çok duygulandım inşallah Allah bizimde dualarımızı kabul edecek bu mübarek günün hürmetine...Bakın kızlar yazı çok hoşuma gitti
Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar
Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."
Kizlar hayirli Ramazanlar inşallah bol bereketli güzel bir ay gecirmeniz dileğiyle..
Dr.a gittim bugün karindan bakti keseyi gördük.. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bebek gözükmedi normal mi acaba biraz tedirgin oldum..yine de Hayirlisi Allah tan diyorum..
hayırlı ramazanlar kızlar...ben geldim...yoktum buralarda...nasılsınız neler yapıyorsunuz...
Cnm Saol sanada hayırlı ramazanlar...Dr konusunda endişelenme tatlım daha erken önce kese görünüyor daha sonra bebek.hatta bi yerde okumuştum birisinin tam 8 haftada belli olmuştu.dr alalım boş gebelik demiş kadın beklemiş.iyikide beklemiş.yum zamanında önemli ayrıca geç döllenme de olmuş olabilir.tahmininden bi kaç gün küçükde olabilir.iyi düşün iyi olsun herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle dualarımız seninle cnm
nerelerdeydin cancagızım...
benim mide bulantılarım tavan yaptı.. 2 gündür çok yoğun genelde yattım midem yüzünden yemek te yiyemiyorum doğru dürüst..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de bunların hepsine razıyım yine de..
aile ziyareti cancağzım...ne güzel miden bulaniyor bunlar iyiye işaret...hiç takma kafana...rapor almadın mı?
İnşallah canim iyi olsun...rapor alamadim başka Dr.vardi. gecici 1 günlük umut hanim yoktu o gün. O da raporu soylemedim. Bugün patronla konusmayi düşünüyorum.en azindan yarım gün isimi bitirip cikayim onlarda mağdur olmasin bende. Kabul etmezse rapor alirim diye düşünüyorum. Bakalim hayirlisi
hayırlı ramazanlar kızlar...ben geldim...yoktum buralarda...nasılsınız neler yapıyorsunuz...
benim mide bulantılarım tavan yaptı.. 2 gündür çok yoğun genelde yattım midem yüzünden yemek te yiyemiyorum doğru dürüst..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin de bunların hepsine razıyım yine de..
Biz iyisi cnm sen neler yapıyorsun varmı bi değişiklik belirti falan.az kaldı senin gününe de henüz test yapmadın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?