- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
öz önce kızlar buradaki bir bayan var 39 yaşında onun kan değerlerine baktım lh fsh estradiol coşmuş durumda elli küsürlerdeydi yani çok yüksek bu da yumurtlamanın olmadığını ya da kalitesiz olduğunu gösteriyo iki tane çocuğu var zaten ona yum lazım değil de benim değerlerim şu an normal ama yani diyorum ki 5 yılım falan kalmış riskli gruba girmeme yani 5 yılda çocuğum oldu oldu olmadı nanay biraz moralim bozuldu açıkçası
Bakın kızlar yazı çok hoşuma gitti
Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar
Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."
Kizlar hayirli Ramazanlar inşallah bol bereketli güzel bir ay gecirmeniz dileğiyle..
Dr.a gittim bugün karindan bakti keseyi gördük.. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bebek gözükmedi normal mi acaba biraz tedirgin oldum..yine de Hayirlisi Allah tan diyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakın kızlar yazı çok hoşuma gitti
Rabbim dualarinizi kabul etsin kizlar
Hz. Musa Peygamber'in zamanında bir ailenin çocukları olmuyormuş. Hz. Musa'ya gelerek, Allah'a sebebini sormasını istemişler. Hz. Musa ise Yüce Allah'a sormuş, Allah da o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve Hz. Musa, bunu o aileye söylemiş. Aradan uzun yıllar geçmiş ve aynı aile bu kez yanlarında küçük bir çocukla gelmişler Hz. Musa'nın yanına. Hz. Musa, bu kimin çocuğu diye sorduğunda, bizim çocuğumuz Ya Musa yanıtını alınca çok şaşırmış ve bir o kadar mahçup olmuş. Sormuş Hz. Musa Mevla'ya; Rabb'im, hikmetinden sual olunmaz ama o ailenin çocuklarının olmayacağını bildirmiştin, nasıl oldu da çocukları oldu? Diye. Allah'tan yanıt gelmiş; "Ey Musa, o aile benden ne dualarını eksik ettiler, ne de ümitlerini. Çok istediler ve sabrettiler, ben de onlara evlat nasip ettim."
Kizlar hayirli Ramazanlar inşallah bol bereketli güzel bir ay gecirmeniz dileğiyle..
Dr.a gittim bugün karindan bakti keseyi gördük.. 1 hafta sonra gel tekrar dedi. Bebek gözükmedi normal mi acaba biraz tedirgin oldum..yine de Hayirlisi Allah tan diyorum..
evet evet 5,5 haftalıkken kese gözüktü hatırladım bir hafta sonra da bebek sıkıntı etme bence gayet normal
İnşallah öyledir canim..herşeyden kafaya takacagim herhalde sorun yasayinca korkuyordu insan ama Rabbim nasil isterse öyle olur.. Endişe hep olacak tabi..
takma nolur ya ben hamile kalayım hayırlısıyla hiçbişeyi dert etmicem ki benim iğne kullanmam lazım ama hiç aklıma bile gelmiyo herşey güzel olacak bence
hadi gözün aydın cnm saglıkla kucagına almayı nasıp etsın evt kese 5 haftalıkken gorunuyor 1 hafta sonra bebek olusuyor cnm takma kafana oyle seyler hamıslıgının tatını cıkar cnm allahın ıznı ıle hersey cok guzel olucak
İnşallah canim ama ayni şeyleri yasamak beni çok korkutuyor...
İnşallah.. Dualara ihtiyacim var. Moralim bozuldu. Eve geldim yattim direk canim birşey yapmak istemiyor. Kalkıp evi toplanan lazim..
en kötüsü dr kontrolu ıyyyyyyyy evet bende çok korkucam her ultrasona girdiğimde acaba acaba dicem ve büyük ihtimalle ekrana falanda bakamam
moralin niye bozuldu kese gözükmüş işte şu an ancak onu görebilirler herşey normal kalk kendine gel yavaş yavaş işlerini yap akşamda eşinle kutlama amaçlı bi yerde yemek yiyin dışarı çıkın temiz hava al haftaya bebiş ve kalbi duyunca da aile büyükleriyle kutlarsınız.
İnşallah.. Dualara ihtiyacim var. Moralim bozuldu. Eve geldim yattim direk canim birşey yapmak istemiyor. Kalkıp evi toplanan lazim..
nıe moralını bozuyorsunkı bı sorun olmaz dr bana da ilk hamıle kaldıgımda gıttım kan testını gostermeye dedıkı kan testıne gore hamılesın 1 hafta snra gel dedı bende gıttım keseyı gordum 5 haftalıktı 1 hafat sonra bebek olusmaya baslıyor lütfen bozma moralını takma kafana sen simdi bebişini düşün annesi onuda üzma evde iş yapmaya gelince fazla ayakkta kalma az az yap ıslerını cok yorulmamaya dikkat et kafana ne takıldı cnm senın ya degerlerın guzel keseyı gormusssun eeee sorun ne cnm kalp atıslarını beklıyordun herhalde ama o 7 haftadan once duyulmaz kı bana doktorum oyle demıstı bende 7 hafta duydum hatta alttan baktı karın ultrasyonuyla gorulmeyebılır demıstı
Saol canim sayenizde daha iyiyim
Kafama takilan geçen gebeligimde 5+3 lerde gözüküyordu ama o zaman alttan muayene olmuştum lekelenme olunca Dr alttan bakmisti..şimdi gorunmeyince acaba dedim sorun mu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?