2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

dua tek çaremiz noterde arkadaşım var oraya gidiyorum işim oluyo inan hiç imrenmiyorum Allah hepsine sağlık versin aramız bir aydı ben kötü haberi aldığımda o bana güzel haberi verdi bugün ayağa kalktığında karnına baktım büyümüş kocaman görsen ağrım var diyo canım yaa zorlu geçmiş biraz bahsediyo mide bulantıları falan olmuş ama az kaldı yolun 2/3 ü bitti işte eylülde doğuracaktım bende hani ağlamayayım diyorum inanıyorum da tekrar olacak ama işte başkalarının karnına bakmak ve sevdiklerime güzel haber verememek beni çok üzüyo benim sınavımda buymuş onu anladım gözümün önünde hamile arkadaşımın karnının büyümesini izleyebiliyorum sadece içim yanıyo ne hayaller kurduk hepimiz öyle değil mi canım çok şükret binlerce kez gerçekten hemen hamile kalabildiğin için çok şanslısın Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın umarım çok mutlu olun çokkkkkk Allah yavrularını sana bağışlasın lütfen stres yapma değerinde çok güzel maşallah inanıyorum ben bu sefer hiçbir aksilik olmayacak ayrıca dua ettiğin içinde Allah razı olsun..

cnm ilk once saglıkla ıns kucagına alırsın veeeeeeee bende sımdı adet oldum kur-an vardı demıstımya sana dusa gırdım bır baktımkı adet olmusum

Ay ne güzel iste zamani bugün mus..Dr.la uğraşmak zorunda kalmadin. Test sonucu ne zaman cikacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen oyle... Allah hepimizden razi olsun.. İnşallah güzel haberlerini verecegin günlerin çok yakindir..

Bende benden sonra hamile kalan komsularimla aksamlari parka falan gidiyoruz. Çocuklar için.. Onlar maşallah büyüttüler göbeği dediğin gibi kiskanmiyorum ama burukluk oluyor tabi onlardan önce doguracaktim kismet iste..

canım sen bize biraz uzaksın ama olsun gönüller bir...ben genetik tahlillerimi kartal eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım...

evet biraz uzak ama ümraniyenin yabancısı değilim dayımlar sondurakta oturuyolar dediğin gibi gönüller bir olsun zaten gerisi boş

Kizlarrr nerdesiniz çok heyecanlandim değerim 5234 olmuş ayyy yükselmiş hemde çok mu yükselmiş ne

Maşallah maşşallah Allah korusun sizi valla değeri görünce benimde ilk aklıma gelen ikizmi acaba dedim ay hadi inş hayırlısıyla bide Dr kontrolünden gelde sorunsuz bi şekilde ayy heycanlandırm:))) darısı bize

İnşallah darisi size...c.tesi sabahtan gidecegim kismetse inşallah güzel haberler duyarin. Bir an evvelde sizlerden duyarim..

İnşallah darisi size...c.tesi sabahtan gidecegim kismetse inşallah güzel haberler duyarin. Bir an evvelde sizlerden duyarim..

Hadi canım inşallah hayırlı haberlerle gelmeni bekliyoruz

Kızlar bişi sorucam size.ben bu ay yum takibi yaptırıcamya doktor bana günde bir klomen verdi.ben bunu öğlen içiyordum.ilacın son günü de Ramazan'ın ilk gunüne denk geliyor.ben bu son ilacı sahurda içsem bişi olmaz dimi saat farkı sorun yaratmaz herhalde antibiyotik değil sonuçta.ramazanın ilk gününü yemek istemiyorum

canım ilacın yan etkisi yoksa bişey olmaz diye tahmin ediyorum...

Son düzenleme:
Ay ne güzel iste zamani bugün mus..Dr.la uğraşmak zorunda kalmadin. Test sonucu ne zaman cikacak

evet ya cnm bende cok mutu oldum hıc bukadar sevınecegım aklıma gelmezdı test sonucum ıse carsamba aradım cıkmamıs cuma gunu aramamı soyledı bende bugun arıcam bakalım cıkmısmı

evet ya cnm bende cok mutu oldum hıc bukadar sevınecegım aklıma gelmezdı test sonucum ıse carsamba aradım cıkmamıs cuma gunu aramamı soyledı bende bugun arıcam bakalım cıkmısmı

inşallah çıkar ve sorun yoktur. ve sende bu ay yeniden denersin Allahın izniyle..

inşallah çıkar ve sorun yoktur. ve sende bu ay yeniden denersin Allahın izniyle..

inş bır sorun cıkmaz testlerde dr 3 ay dedı ama ben okadar beklemek ıstemıyorum korunmak benı daha cok üzüyo bakalım hayırlısı zaten 37 gunu gıttı korunarak sence adet bıttıkten sonra korunmayı bıraksammı ne yapsam bılemedım ben yaa cok ıstıyorum calısmalara baslamak

hayırlısı Allahtan inşallah.. ben olsaydım korunmazdım ama sen bilirsin. istersen adet sonrası bir başka dr.a git rahimin durumu nasıl gebe kalabilir miyim diye sor.. hani rahim iyice temizlenmiş mi.. duruma göre karar verirsin.. kendini iyi hissediyorsan korunmazsın. sonuçta bir şey olacak ise tekrar ne kadar ara versen de oluyor Rabbim bir daha yaşatmasın canım hiçbirimize..

evt bende senın gıbı dusunuyorum baska dr gıtmek ıstemıyorum nedense dr gayet ıyı bır tane vıeo ızlemıstım bır dr dıyokı kurtaj sonrası 3 6 ay korunmaya gerek yok hemen olusan gebelıkte yasayacak olan sorunlar olur 6 ay sonunda olusacak gebelık sorunlu olur yanı hemen hamıle kalmakla beklemek arasında br fark yok dıyo dr eger sorulu bır gebelıkse dıyor sen nasılsın bakalım anne adayı esın ne durumda soyledınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…