2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

canım bu arada ne kadar benzer şeyler yaşamışız senle aynı dr.lar falan aklıma geldi de...

canım bu arada ne kadar benzer şeyler yaşamışız senle aynı dr.lar falan aklıma geldi de...

Yer olarak ta yakiniz ya.. Ben umranie c.tesi pazarına yakin oturuyorm. Sen nerdesin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yer olarak ta yakiniz ya.. Ben umranie c.tesi pazarına yakin oturuyorm. Sen nerdesin..

sen benim dayımlara yakınsın çarşıdasın galiba dayımlarda son durakta oturuyolar :))

yakın sayılırız aslında canım.ben armağanevler mahallesinde oturuyorum iski nin orda..burdan ev aldık...ama 2.5yıl önce bende cumartesi pazarının orda oturdum sondurakta...sizin orda benimde dayımlar var dörtyolda lar.

gnydn kızlr nasılsınız erenpasa aldınmı test sonucunu merak ettım guzel haberler beklyorum senden

gnydn kızlr nasılsınız erenpasa aldınmı test sonucunu merak ettım guzel haberler beklyorum senden

günaydın canımcım.. daha almadım.. öğlen çıkar ancak.. hayırlısı bakalım inşallah hayırlı güzel şeyler duyarız hep birlikte...

benim kayınvalidemlerde iskinin aşağısında soyak yenişehirin yanında oturuyorlar.. komşu sayılırız.. dayınlarda bana komsu bende dörtyoldayım :)

inş cnm guzel haberler verıceksın bıze kac gun gectı batın

dün test verdiğimde batımın üzerinden 10 gün geçmiş idi.. . 2 gün geçtiğinde test yaptırmıştım değer 122 idi.. bakalım güzel artmışmı değer ona göre c.tesi dr.a gitmeyi düşünüyorum. Gerçekten zor ya aklıma takılıyor sürekli ne olacak diye bir şey olur mu yine aynısını yaşama korkusu kötü. Rabbim kimseye yaşatmasın kürtaj olayı o anlar kalbinin durduğunu öğrenmek çok yıpratıcı gerçekten bir kadın için..

ayyyy cok sevındım cnm sen hamılesın yanııı inş bu sefer aynı sorunları yasamıcaksın cnm duam senınle bugun kur-an var arkadasda oraya gıdıcem sana ve tum bebek ısteyenlere dua edıcem evt korku bızım gıbı sorun yasayanlarda sureklı olucak cunku ılk meleklerımızı kaybettık rabbım bundan sonra boyle acılar yasatmaz hıc bır kadına cok zor dayanmak allahın ıznıyle saglıklı bebişlerimiz olucak ben buna cok ınanıyorum sen sımdı kotu bısey dusunme bebısıne odaklan cnm benım genetık testler felan yapıldımı sana bır sorun yokrtur umarım

Saol canim kuran da bizlere de bol bol dua et. Allah razi olsun... Kan pihtisi testi yapildi sadece mthfr 1298 heterizigot cikti onuda Dr.lar onemsemiyorlar çoğu kadinda pozitif diyorlar o yüzden onunla ilgili ilaç kullanmiyorum. Rabbime emanet ne verirse hayirlisini versin... Darisi basiniza inşallah. Sen regl oldun mu?

Ee bu ay daha iyi olur inşallah.. Beslenmene dikkat et incir falan ye ayaklarini usutme ve moralini yuksek tut inşallah en önemlisi moral ve stresten uzak olmaya calis canim..

amin cnm dualrım sızlerle inş daha regl olmadım acaba dıyorum hamlıe olabılırmıyım korunuyodum ama sadece cok afedersınız gerı cekılme yonteını kullanıyordum utandıgımızdan esımle ben kondom alamadık

Canim bende seninle ayni duyguyu yasadim kurtajdan sonra acaba hamilemiyim diye düşünürken 40.gün oldum. Ben zaten hep geri çekilme yöntemi ile korundum tam 6 sene.. Hiçte suphem olmadi bu aralarda tabi bu sekilde korunup hamile kalan oluyor çünkü meniden önce gelen sudan bile hamile kalinabiliyor Rabbim nasip ederse oluyor. Biraz daha bekle sende zaten hamile isen supriz olur zaten degilsende rahim toplaniyor şuanda. kirk günü bir geçsin olmazsan gidrsin kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…