Canim saolasin darsisi basina.. Senin temmuzun kaciydi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
derdim yum değil ki canım yumurtluyorum ben onda sıkıntı yok ama ya rahimde yapışıklık oluştuysa kürtaj sonrası ondan korkuyorum
benim 6 temmuz ama ben 3 temmuzda kan vermeyi düşünüyorum. çünkü 6 sı cumartesi ve dr um güünün 1 gün bile geçse tahlil yap sonuç 100 bile olsa iğne ye başlıcaz dedi...bende geciktirmek istemiyorum.belki cumarteside dr.a giderim bebiş olursa tabi...
zannetmiyorum canım yapısıklık olcağını...genelde kürtajdan sonra düzensizlik oluyor...mesela kendimden bahsedeyim.ilk ay normal oldu, 2. ay 2 gün sürdü,sonraki ay 4 gün sürdü. 4.ve 5. için bile eh şöyle böyle diyorum. bakalım bu ay korunmadım neler olacak bu on gün sabırsızlıkla geçecek...
öyle mi diyosun canım bilemedim ya benim ilk ay normal oldu ikinci ay bayağı azdı iki pet ancak diyebilirim üçüncü ay normale yakındı bu ay da pek gelmiyo bakalım ikinci gün daha ama inşallah yoktur bi sorun
benim 6 temmuz ama ben 3 temmuzda kan vermeyi düşünüyorum. çünkü 6 sı cumartesi ve dr um güünün 1 gün bile geçse tahlil yap sonuç 100 bile olsa iğne ye başlıcaz dedi...bende geciktirmek istemiyorum.belki cumarteside dr.a giderim bebiş olursa tabi...
bi de kızlar sizlerin reglisi nasıl bilmiyorum ama benim özellikle kürtajdan sonra genelde pıhtılı geliyo sulu kan pek gelmiyo eskiden daha sulu olurdu coraspin kullanıyorum ben ama yinede böyle
öyle mi diyosun canım bilemedim ya benim ilk ay normal oldu ikinci ay bayağı azdı iki pet ancak diyebilirim üçüncü ay normale yakındı bu ay da pek gelmiyo bakalım ikinci gün daha ama inşallah yoktur bi sorun
Kurtajdan sonra gerçekten değişiyor. Benimde öyle olmuştu. Daha bir yoğunluklu idi ve rengi daha koyuydu.
İnşallah canim. Tabi senin cook erken ogrenmen lazim. Hatta saglik ocaginda değilde şimdiden randevu al hastanede yaptir ayni gün al sonucu canim. Göztepe eğitim arastirmadan alabilirsin
banada dr um iki gün kala kan testi yaptır her regli döneminde dedi ama ben idrar testi yaptım zaten çıkmayınca kana da gerek duymadım varsa idrarda mutlaka çıkar
bi de kızlar sizlerin reglisi nasıl bilmiyorum ama benim özellikle kürtajdan sonra genelde pıhtılı geliyo sulu kan pek gelmiyo eskiden daha sulu olurdu coraspin kullanıyorum ben ama yinede böyle
benim 2 gün pıhtılı gelir her zaman sonra sulu kana dönüşür ve 6-7 gün sürer.
benimde öyle olurdu da kürtajdan sonra sulu kan çok gelmiyo artık neyse ya kafayı kırıcam yakında o bu şu derkenböyle oldum
benim 2 gün pıhtılı gelir her zaman sonra sulu kana dönüşür ve 6-7 gün sürer.
derdim yum değil ki canım yumurtluyorum ben onda sıkıntı yok ama ya rahimde yapışıklık oluştuysa kürtaj sonrası ondan korkuyorum
Cnm sen nasıl kürtaj olmuştun eğer Kazıma sisteminde olduysan yapışıklık olma ihtimali var ama vakumlu kürtaj olduysan korkmana gerek yok çünkü onda yapışıklık olma gibi bi durum olmuyor
vakum yöntemi benimkisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?