2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Canim saolasin darsisi basina.. Senin temmuzun kaciydi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim 6 temmuz ama ben 3 temmuzda kan vermeyi düşünüyorum. çünkü 6 sı cumartesi ve dr um güünün 1 gün bile geçse tahlil yap sonuç 100 bile olsa iğne ye başlıcaz dedi...bende geciktirmek istemiyorum.belki cumarteside dr.a giderim bebiş olursa tabi...

derdim yum değil ki canım yumurtluyorum ben onda sıkıntı yok ama ya rahimde yapışıklık oluştuysa kürtaj sonrası ondan korkuyorum

zannetmiyorum canım yapısıklık olcağını...genelde kürtajdan sonra düzensizlik oluyor...mesela kendimden bahsedeyim.ilk ay normal oldu, 2. ay 2 gün sürdü,sonraki ay 4 gün sürdü. 4.ve 5. için bile eh şöyle böyle diyorum. bakalım bu ay korunmadım neler olacak bu on gün sabırsızlıkla geçecek...

İnşallah canim. Tabi senin cook erken ogrenmen lazim. Hatta saglik ocaginda değilde şimdiden randevu al hastanede yaptir ayni gün al sonucu canim. Göztepe eğitim arastirmadan alabilirsin

öyle mi diyosun canım bilemedim ya benim ilk ay normal oldu ikinci ay bayağı azdı iki pet ancak diyebilirim üçüncü ay normale yakındı bu ay da pek gelmiyo bakalım ikinci gün daha ama inşallah yoktur bi sorun

öyle mi diyosun canım bilemedim ya benim ilk ay normal oldu ikinci ay bayağı azdı iki pet ancak diyebilirim üçüncü ay normale yakındı bu ay da pek gelmiyo bakalım ikinci gün daha ama inşallah yoktur bi sorun

Yoktur inşallah canimmm..

bi de kızlar sizlerin reglisi nasıl bilmiyorum ama benim özellikle kürtajdan sonra genelde pıhtılı geliyo sulu kan pek gelmiyo eskiden daha sulu olurdu coraspin kullanıyorum ben ama yinede böyle

banada dr um iki gün kala kan testi yaptır her regli döneminde dedi ama ben idrar testi yaptım zaten çıkmayınca kana da gerek duymadım varsa idrarda mutlaka çıkar

bi de kızlar sizlerin reglisi nasıl bilmiyorum ama benim özellikle kürtajdan sonra genelde pıhtılı geliyo sulu kan pek gelmiyo eskiden daha sulu olurdu coraspin kullanıyorum ben ama yinede böyle

Kurtajdan sonra gerçekten değişiyor. Benimde öyle olmuştu. Daha bir yoğunluklu idi ve rengi daha koyuydu.

öyle canım. senin ki de bana benzemiş işte kafana takıp stres yapma kendine eziyet etmiş olursun...

Kurtajdan sonra gerçekten değişiyor. Benimde öyle olmuştu. Daha bir yoğunluklu idi ve rengi daha koyuydu.

benden hatta parçalar gelmişti ilk regl ide...

yok canım eğitim araştırmaya şimdi gitmem..çünkü onlar iğne ye gerek duymuyorlar...önce özelle başlıyım diyorum bu sefer...zeynep kamilde bile gerek yok dediler ama içim rahat etmedi işte...

banada dr um iki gün kala kan testi yaptır her regli döneminde dedi ama ben idrar testi yaptım zaten çıkmayınca kana da gerek duymadım varsa idrarda mutlaka çıkar

canım dr.unu dinle önce kanda çıkar..idrarda sonra çıkar...

benim 2 gün pıhtılı gelir her zaman sonra sulu kana dönüşür ve 6-7 gün sürer.

benimde öyle olurdu da kürtajdan sonra sulu kan çok gelmiyo artık neyse ya kafayı kırıcam yakında o bu şu derken böyle oldum

böyle düşünmek işte kadınlara en cok regl döneminde yansıyo...rahat ol canım böylegerçi demesi kolay ama napalım elimden başka bişey gelmiyor.

benim 2 gün pıhtılı gelir her zaman sonra sulu kana dönüşür ve 6-7 gün sürer.

Canim sen hangi dr.a devam etmeyi düşünüyorsun..

derdim yum değil ki canım yumurtluyorum ben onda sıkıntı yok ama ya rahimde yapışıklık oluştuysa kürtaj sonrası ondan korkuyorum

Cnm sen nasıl kürtaj olmuştun eğer Kazıma sisteminde olduysan yapışıklık olma ihtimali var (tabiki doktorda çok önemli burda) ama vakumlu kürtaj olduysan korkmana gerek yok çünkü onda yapışıklık olma gibi bi durum olmuyor.bide bu ay mevsim değişikliği herkezi etkiledi o yüzden fazla stres yapma bekle bakalım bi ay daha

Son düzenleme:

Benimde tam tersi kürtaj öncesinde çok verimli gelmezdi gelende pıhtı gibi gelirdi nerdeyse.ama kürtajdan sonra tamamen terse döndü hem eskiye nazaran daha fazla ve kan şeklinde geliyor pıhtı yok

vakum yöntemi benimkisi de

O zaman bence hiç korkma boşuna da stres yapma cnm vakumluda yapışıklık olmuyor için rahat olsun o zaman henüz düzene girmedi bide mevsimlerde değişiyor ondan etkileniyorsun demek.bu ay herkezi etkiledi çünkü bi çok kişiden duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…