benimde ilk bebeğimdi canım içini ferah tutmaya çalış benimkide 2 aylıktı olmadı çok ağladım bende toparlandım diyemem çünkü sürekli aynı şey için çabalarken buluyoruz kendimizi her ay adet olunca çok ağlardım şimdi daha güçlü olmaya çalışıyorum bunları da aşıcaz birlikte
inş hepberaber bunları aşıcaz bırbırımıze destek olarak güçlü olucaz bızımde yüzümüz gülücek bızımde bebıslerımız olucak göbişlerimiz şişicek allahın izni ile
Ilk deneme ilk bebek ilk acı maalesef unutulmuyor sadece zamanla acısı geçiyor.ben burada sizlerle konuşarak rahatlatdım kendimi çünkü sizler beni bende sizleri daha iyi anlıyoruz.böyle bir şeyi yaşamamış bir insana çok basit geliyor ne varki bunda üzülme yaşınız genç tekrar olur sağlık olsun kucağına almadın hareketlerini hissetmedin vs bu lafları duydukça dahada sinir oluyorum.ateş düştüğü yeri yakar diye boşa dememişler.evet belki kucağıma almadım belki hareketlerini hissetmedim ama sonuçta benim canımda bir candı.insanlara göre 3 ay geçti toparlandın iyisin diyorlar ama içimi ne gören nede soran var.oysaki hala içim acıyor canım yanıyor.dün genel kontrole gittim monitörü boş gördüğümde başladım ağlamaya en son bebeğimi görmüştüm çünkü orda...neyse hepimiz regl olduk yada olmak üzereyiz bütün sinirlerimizi regl döneminde atıp rahatlıyoruz yumu gününde rahat ve relaxx oluyoruz .önümüz Ramazan Allah bu güzel ayda göbişlerimizi doldursun inş
Canim.. Ne diyeyim.. Ayni duygular.. Ayni acilar... Rabbim bir daha yasatmasin zor ve yipratici bir kere yasadin mi senin peşini birakmiyor maalesef tekrarda gebe kalsak hep onun kaygilari olacak. Allah hayirli yazilar yazsin inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilk deneme ilk bebek ilk acı maalesef unutulmuyor sadece zamanla acısı geçiyor.ben burada sizlerle konuşarak rahatlatdım kendimi çünkü sizler beni bende sizleri daha iyi anlıyoruz.böyle bir şeyi yaşamamış bir insana çok basit geliyor ne varki bunda üzülme yaşınız genç tekrar olur sağlık olsun kucağına almadın hareketlerini hissetmedin vs bu lafları duydukça dahada sinir oluyorum.ateş düştüğü yeri yakar diye boşa dememişler.evet belki kucağıma almadım belki hareketlerini hissetmedim ama sonuçta benim canımda bir candı.insanlara göre 3 ay geçti toparlandın iyisin diyorlar ama içimi ne gören nede soran var.oysaki hala içim acıyor canım yanıyor.dün genel kontrole gittim monitörü boş gördüğümde başladım ağlamaya en son bebeğimi görmüştüm çünkü orda...neyse hepimiz regl olduk yada olmak üzereyiz bütün sinirlerimizi regl döneminde atıp rahatlıyoruz yumu gününde rahat ve relaxx oluyoruz .önümüz Ramazan Allah bu güzel ayda göbişlerimizi doldursun inş
Kizlar simdi kan verdim. Hayirlisi ile degerim artmistir inşallah. Sonuç yarin tabiki..
kızlar ya offfffff benim reglim yine çok az geliyo eşimde psikolojin iyice bozuldu diyo kendini dinleyip durma diyo gecen ay normale yakındı yine bu ay az gibi geldi bana yaaaa artık kafayı yicem geçen ay iyice baktı dr rahmime ayrıntılı bişey yok dedi ama işte kesin sonuç rahim filmiyle konuluyo ama ben bir kere çektirdim onu istemiyorum artık dr a gitmek bile istemiyorum artık iyi olmak istiyorum böyle olunca da çok üzülüyorum
artmıştır canım kanama olmadığı sürece sıkıntı yok korkma bence hiç stres yapma
Rabbim sifani versin canim ya şafi çek bol bol.. Yapacak birşey yok dua etmekten başka. Sen ne zaman cektirmistin rahim filmi gebelikten önce mi... Klomen falan kullandin mi hic..
evet gebelikten önce çektirmiştim klomen kullanmıştım bir defa ama yumurtlamamı geçiktirdi bana bi faydası olmadı yine tek yumurtam oluşmuştu zaten oluşuyo bende gerek görmedim bi dahada kullanmadım.
Üst Komşum 8-9 ay bekledikten sonra klomen kullandigi ay hamile kalmis o yüzden sordum.. Eşinede takviyeler yapiyormusun faydasi olur..
Kizlar simdi kan verdim. Hayirlisi ile degerim artmistir inşallah. Sonuç yarin tabiki..
yok yapmıyorum çakşır almıştım bu ay onu da doğru düzgün içmedi bu ay geçsin belki keçi boynuzu kürü alırım hiçbişey yapasım gelmiyo ben incir yicem bu ay yine ve ovü kullanıcam yumu yakalayabiliyorum alıştım zaten iyi oluyo gerçi 17.ya da 18.gün yumurtluyorum artık öğrendim ama yine de yapıcam başım ağrıyo bugün canım sıkkın ya ondan sağol canım düşündüğün için.
kızlar ya offfffff benim reglim yine çok az geliyo eşimde psikolojin iyice bozuldu diyo kendini dinleyip durma diyo gecen ay normale yakındı yine bu ay az gibi geldi bana yaaaa artık kafayı yicem geçen ay iyice baktı dr rahmime ayrıntılı bişey yok dedi ama işte kesin sonuç rahim filmiyle konuluyo ama ben bir kere çektirdim onu istemiyorum artık dr a gitmek bile istemiyorum artık iyi olmak istiyorum böyle olunca da çok üzülüyorum
hayırlısı olsun canım...inşallah güzel sonuçlar alırsın...
canım kafana regl ini takma benimde daha yeni düzene girdi. yumuurtlama gününü biliyorsan sorun yok bence... kanamanın miktarı yumu etkilemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?