bi de şöyle birşey var yumurtlama anını yakalasan bile yani herşey kusursuz olsa bile gebelik şansı her ay için %20 o yüzden denemelere devam sen yumurtladığını nasıl anlıyosun bi yöntemin var mı bu arada?
hadi ya benimkisi çok ta bu konuda istekli biri değil hatta ovüye alıştı çalışalım deyince çift çizgiyi gördün mü diye soruyo ama çizgiyi görünce de istekleniyo garibim ya o da ovüyü baz alıyo ama yaptık tabi bizde yumdan önce çok sık olmasada
Ya bende yum günü geçince bosluyorum artik esimde diyor tabi isin bitti bakmazsine napim sürekli insan yorumluyor yahu bazen uyuma numaraları falan yapiyorum öyle yani.. Sen ovu testi mi kullanıyorsun aslinda iyi birşey o da zamani gelince yap. Olmazsa bende denetim ondan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ovü kullanıyorum canım ben yumu tespit etmek için oldumu olmadı mı bi de onu düşünmek istemiyorum bi de onunla hamile kalmıştım ben ve çok güvenilir çift çizgiyi gördün mü tamamdır 24 saate yumurtlican demektir çalışmalara hız kazandırıyo hem iyi bişey yani.. reklam gibi oldu dimi..
Çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. Sonuçta olacağı varsa 6 ay arada versen yine düşüyor. Ben beklemek istemiyorum. Oğlum çok heveslenmişti kardeşi olacağı için. O tabi durumu bilmiyor hala kardeşinin doğacağını günü bekliyor o yüzden çok ara vermek istemiyorum ama aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum. senin dediğin tetler yeterli oluyor mu ki.? burada arkadaşlar trombofili paneli diye bir testten bahsetti o daha maliyetli birşey ve sanırım daha garanti yani hastalığı ortaya çıkaran.. Devlet hastanesinde ücretsiz ama özelde 1.000 tl ye yakındır. araştırmaya başladım ama kısmet bakalım tekrar denemeden önce yaptırabilirsem çok iyi olur
slm bende 20 gun once kurtaj oldum ve 3 ay korunma verdı dr ve trombofolı testlerı ıstedı drum ama 750 tl dedıler bende arastırma hastanesıne gıttım ve 3 dusuk oldu dedım yaptırdım zaten fazla ılgılenmıyorlar yapıyorlar nerde oturuyorsun acaba sana hastne soylıyeyım
Canim saol yaprtirim bende.. Çok birşey cikmadi.. Simdi tekrar gebelik bekliyorum.. Ve çok istiyorum.. Bana Dr bir ay demişti bende martta oldum kürtaj. Eğer çok istiyorsan ara verme
evt cok ıstıyorum benım20 mayısta kurtaj oldum adetınmı beklıyorum
Adetten sonra korunma bence..
Adet düzensizligide kötü ya.. Yumurtlamayi da bilemezsin. Neyse bu aydan sonra sende sıkı takip ettir bos geçmesin
slm hanımlar sızler nekadar korundunuz acaba benım daha 1 adet donemı gecırmedım beklemek cok zor gecmıyo zaman 1 adet donemı beklıcem
slm hanımlar sızler nekadar korundunuz acaba benım daha 1 adet donemı gecırmedım beklemek cok zor gecmıyo zaman 1 adet donemı beklıcem
canım ben 3 ay mecburen korundum kist oluştu bende onu hallettim iki ay sürdü ,ilk ay zaten korunacaktım toplamda 3 ay oldu bu ay korunmayı bıraktım dr um iki adet korunacaksın demişti bana
zamn alehime işliyor gun gectıkce umutsuluga kapılıyorum olmucak dıye korkuyorum
canım benim dur bi sakin ol henüz çok yeni birşey umutsuz olma lütfen artık malesef kürtaj vakaları çok fazla kayıplar yani , olmaması için bir sebep yok bak bir kere kalabildik ne çaresizler var ki olmaz denildiği halde hamile kalıyolar sabırsız olmanı anlıyorum ama kendine biraz zaman ver sonra da yeni umutlarla çalışmalarına başla umarım herşey hepimiz için çok güzel olur Allah bizlere sağlık versin öncelikle..
amin cnm ama elımden bısey gelmıyor benım hıkayem bıraz farklı ben 8 sene olacak temmuzda evlenelıı tam 7 sene vajınısmusla ugrastım allaha sukurler olsunkı gecen sene eylul ayında kurtuldum bu ılletten daha oncelerı bırlesme olmadıgı ıcın umudum hıc yoktu hatta bosanmayı bıle dusunduk cok yıprandık cok hasar aldı evlılıgımız bukadar yaklasmısken hayalıme ama olmadı tutunamadı melegım kendıme getırdı melegım benı ama olmadı ıste vardır allahın bır bıldıgı hersey allahtan bebekle beraber herseyı yenıden yasamaya basladık evlılıgım kurtuldu sankı herseyı yenıden yasamaya baslamıstık yenı evlı gıbıydık esımle hersey okadar mukemmeldı anlatamam ruya gıbıydı sımdı ıse korkuyorum yasım 26 sankı yasım ılerledıkce olmucak sanıyorum
yaşın 26 daha küçüksün dert etme ben 30 yaşındayım :) bak şimdi de benim moralim bozuldu yaşım geçti benim sen dert edersen ben ne edeyimşaka yaptım merak etme yaşımı bende dert ediyorum ama umut etmek istiyorum herşey güzel olsun diye ki umutsuzluk en kötüsü yaşadığım için biliyorum ben 8.ayımda hamile kalabilmiştim gel bana o sekiz ayı bir sor aklıma gelince kendime o kadar üzülüyorum ki sabahları yataktan ağlayarak kalktığımı biliyorum regl olunca çok üzülüyodum ne günlerdi Allah bir daha yaşatmasın zor günlerdi şimdi de başa döndüm ama hamile kalabildiğimi artık biliyorum bu bile bir teselli ki sen 7 sene eşinle birlikte bile olmamışsın denedikten sonrada hemen hamile kalmışsın demek ki sorun yok en azından bunu biliyosun evet çok yıpranmışsınız ve bebeğini kaybetmen de seni çok üzmüştür eminim eşin iyi biriyse ve sen sağlıklıysan şükret aranızı da bozmayın zaten birçok şeyi aşmışsınız sadece bebeğe yoğunlaşın olacaktır Allah ın izniyle vardır bunda da bir hayır mutlaka..
cnm cok saol guzel yorumların ıcın bende 8. ayımda hamıle kaldım herhangı ır sorunumuz yok cok sükür şimdi esımle bana genetık testler yapıldı onların sonuclarını bejlıyorum ondan sonra korunmak ıstemıyorum drumada soylıcem bunu sonucları gostermeye gıdınce rabbım hıc aratmadan versın isteyen herkese bugece berat kandılı senın ve herkesın kandılı mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?