Ay canim bilmiyorum ki bi sorun yoksa neden dusuyo onu anlamıyorum iyice korkar oldum
Kızlarr haydi silkelenme zamanı hepimiz sonuçlarımızı aldık neyin ne olduğunu az çok biliyoruz artık sırada hem doktor kontrolü hemde kendimizce üzerimize düşenleri yapmak kaldı(beslenme olur spor olur stresten uzak durma gibi )Haziran ayı hepimize Uğur getirsin inş hepberaber güzel haber alırız.ayrıca banada çok güzel bir yıldönümü hediyesi olur ne güzel olur.
Haklisin canim...inşallah.... Evlilik yıldönümü mu...hayirli uğurlu olsun..bebisli olsun inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkma canim...iğneler sana iyi gelecek inşallah....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bişeyi kırk kere söylersen olurmuş haydi Haziran ayında hep beraberolmak dileğiyleee
Kızlarr haydi silkelenme zamanı hepimiz sonuçlarımızı aldık neyin ne olduğunu az çok biliyoruz artık sırada hem doktor kontrolü hemde kendimizce üzerimize düşenleri yapmak kaldı(beslenme olur spor olur stresten uzak durma gibi )Haziran ayı hepimize Uğur getirsin inş hepberaber güzel haber alırız.ayrıca banada çok güzel bir yıldönümü hediyesi olur ne güzel olur.
Yeni yilinizda hersey gonlunuzce olsun canim. bebisli bir yil olsun insallah.
Haklisin canim silkinme zamani. Artik kedimize gelelim kafamizdaki sorulardan kurtulalim. uzerimize dusenleri yapalim.gerisini allaha birakalim
canım ne durumdasın... kafanı düzeltin mi... çalışma yaptın mı
Canim icim rahat etmedi. bu ay erteledim. bide perinatoloji bolumune gitmeye karar verdim. sonra icim rahat etcek insaklah.. sen ne yaptin tatile gittin mi...
hayırlısı olsun canım hakkında..karar vermek zor tabi aynı acıları üst üste yaşayınca insan çok korkuyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda.. Ben c.tesi günü kısmetse tatile çıkacağım...1 hafta inşallah iyi gelir.. bu ara da çalışmalara start verdim inşallah hayırlı sonuçlar alırım... inşallah hep beraber güzel anılarımızı paylaşalım artık..
selam canım... ben bugün bi kadın doğumcuya daha gittim. hematoloji biraz kafamı karıştırmıştı. bugun gittiğim kadın doğumcu da iğneye gerek yok dedi. pıhtıdan dolayı duşuk olmamış dedi. kan sulandırıcı iğneyi kafamıza göre yaparsak yan etkisi olur dedi. iyice korkmaya başladım.. 4 düşük yani boru değilneyse ben bide perinotoloji ye gideyim ona göre çalışmalara başlıyım... senin bat ne zaman peridrol...
Ahhhh cnm ya bende anlamadımki doktorlar bile kendi aralarında çelişkili.benim doktora da söylemiştim ben önlem amaçlı aspirin kullanayım diye bana asla buna gerek kalmadığını folbiol un yeterli olacağını söyledi başka bir doktor da aynı bu fikirde ancak bende bugün yine bi kadın doğumcuya gösterdim oda sadece önlem amaçlı iğne kullanabilirsin diyor.kanın çok sulu olmasıda iyi değil bakalım ben şimdilik kendi doktorumun söylediğini yapıyorum.bu arada bu ay öylesine bi deneme yapmıştım ama sanırım yok.regl 27. Şinde olmam gerekiyordu olmadım ama test te negatif çıktı.muhtemelen normal adet düzensizliğim.bu ay regl olunca yumurta takibine başlıcam bende hayırlısı artık.inş Haziran ayında güzel haberlerimizi alırız.bu arada erenpaşa tatile çıktı sanırım umarım tatil iyi gelir:)
Kızlar ben vajınısmsum. Parmakla egzrsız yaparken farkettm vajına duvarım kalınlasmıs gıbı ve yumusak balon gıbı ve darlasmıs bune demek kızlar acil?????
canım istersen bu linke bi bak.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269&highlight=vajinismus
sagol canım oraya bakıyorum ne zamandır ılerledım sonundayım vajınısmusum şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?