Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17de ilk kez hissettim devaminda bir kac gun boyunca hissetmedim ama18 den snra her gun hissettim 20. haftadayim suanMerhabalar
2. Gebeligim 17 haftalik hamileyim bebegin hareketlerini nezamn hissedebilirim ?
Siz nezamn hissetmeye basladinz?
Suan bnde 17 deyim hissedemiyormda korkuyorm iyimi diye17de ilk kez hissettim devaminda bir kac gun boyunca hissetmedim ama18 den snra her gun hissettim 20. haftadayim suan
Bn kiloluyum malesef biraz onun etkiside olurmuBen baya geç hissettim 20-21 hafta civarı . Kilolu değildim , karın bölgem de yağlı değildi , plesanta önde de değildi. Heryerde ikinci hamilelikler de 16-17 haftalıkken hissedilir yazdığı için de çok panik olup stres yapıyordumilk hamilelikte de 20-21 hafta civarı başlamıştı .
16 haftamda kasılma tarzında hissettim ilk tekmesini 18 haftamdaMerhabalar
2. Gebeligim 17 haftalik hamileyim bebegin hareketlerini nezamn hissedebilirim ?
Masallah canm cok erken hissetmişsin16 haftamda kasılma tarzında hissettim ilk tekmesini 18 haftamda
Evet benim oğlan asiri hareketli sanırım ondan da olabilirMasallah canm cok erken hissetmişsin
Massalh ya acaba bn nezamn hissedicmEvet benim oğlan asiri hareketli sanırım ondan da olabilir
Hayırlısıyla bir iki haftaya hissedersinMassalh ya acaba bn nezamn hissedicm![]()
20-22 haftadan once hisstmemen normal zaten hareket takibi yapilmiyor bu haftakarda endiselenme kisa zamamda hissedersinSuan bnde 17 deyim hissedemiyormda korkuyorm iyimi diye
Ayy insalh ya saglikli olsnda en onemlisi oHayırlısıyla bir iki haftaya hissedersin
Cok tessekkur ederim20-22 haftadan once hisstmemen normal zaten hareket takibi yapilmiyor bu haftakarda endiselenme kisa zamamda hissedersin
Benimde ilk gebelik şu an 18. Haftadayım bende 17. Haftanın sonlarına doğru ufak ufak hissetmeye başladım 16. Haftada sağlık ocağında ebe de sormuştu hissediyor musun diye yok demiştim endişe etme 2 haftaya hissedersin dedi dediği gibide olduMerhabalar
Benm 2.gebeligim sabirszlikla bekliyorm hareketleriniBenimde ilk gebelik şu an 18. Haftadayım bende 17. Haftanın sonlarına doğru ufak ufak hissetmeye başladım 16. Haftada sağlık ocağında ebe de sormuştu hissediyor musun diye yok demiştim endişe etme 2 haftaya hissedersin dedi dediği gibide oldu![]()
Bende 16 haftadayım 2. Gebeliğim ama 1 haftadır arada sanki karnımda bi hareket hissediyorum ama emin olamıyorum :)Merhabalar
Şuan 23 haftaligim 1 gun hissediyosam 2 gun hisdedemiyormBende 16 haftadayım 2. Gebeliğim ama 1 haftadır arada sanki karnımda bi hareket hissediyorum ama emin olamıyorum :)
Bende 16 haftadayım 2. Gebeliğim ama 1 haftadır arada sanki karnımda bi hareket hissediyorum ama emin olaoMerhabalar
Sık sık hissetmemize az kaldı hayırlısıyla inşallahŞuan 23 haftaligim 1 gun hissediyosam 2 gun hisdedemiyorm
Ayy insalh benmde 2. Gebeligim yani erken gissetmem gerekiyo ama hala tam net hissedemedimBende 16 haftadayım 2. Gebeliğim ama 1 haftadır arada sanki karnımda bi hareket hissediyorum ama emin olao
Sık sık hissetmemize az kaldı hayırlısıyla inşallah
Karından karına fark ediyo şuan şart degil meraklanma belkı ufak ufak edıyordur farketmene az kalmıştır :)Ayy insalh benmde 2. Gebeligim yani erken gissetmem gerekiyo ama hala tam net hissedemedim