2. Gebelik bebek hareketleri nezamn hissedilir

eazsen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
343
232
18
25
Merhabalar
2. Gebeligim 17 haftalik hamileyim bebegin hareketlerini nezamn hissedebilirim ?
Siz nezamn hissetmeye basladinz?

Merhabalar
2. Gebeligim 17 haftalik hamileyim bebegin hareketlerini nezamn hissedebilirim ?
17de ilk kez hissettim devaminda bir kac gun boyunca hissetmedim ama18 den snra her gun hissettim 20. haftadayim suan

Ben baya geç hissettim 20-21 hafta civarı . Kilolu değildim , karın bölgem de yağlı değildi , plesanta önde de değildi. Heryerde ikinci hamilelikler de 16-17 haftalıkken hissedilir yazdığı için de çok panik olup stres yapıyordum 🥲 ilk hamilelikte de 20-21 hafta civarı başlamıştı .

Ben baya geç hissettim 20-21 hafta civarı . Kilolu değildim , karın bölgem de yağlı değildi , plesanta önde de değildi. Heryerde ikinci hamilelikler de 16-17 haftalıkken hissedilir yazdığı için de çok panik olup stres yapıyordum 🥲 ilk hamilelikte de 20-21 hafta civarı başlamıştı .
Bn kiloluyum malesef biraz onun etkiside olurmu

Merhabalar
Benimde ilk gebelik şu an 18. Haftadayım bende 17. Haftanın sonlarına doğru ufak ufak hissetmeye başladım 16. Haftada sağlık ocağında ebe de sormuştu hissediyor musun diye yok demiştim endişe etme 2 haftaya hissedersin dedi dediği gibide oldu 😊

Benimde ilk gebelik şu an 18. Haftadayım bende 17. Haftanın sonlarına doğru ufak ufak hissetmeye başladım 16. Haftada sağlık ocağında ebe de sormuştu hissediyor musun diye yok demiştim endişe etme 2 haftaya hissedersin dedi dediği gibide oldu 😊
Benm 2.gebeligim sabirszlikla bekliyorm hareketlerini🥰

Merhabalar
Bende 16 haftadayım 2. Gebeliğim ama 1 haftadır arada sanki karnımda bi hareket hissediyorum ama emin olao
Şuan 23 haftaligim 1 gun hissediyosam 2 gun hisdedemiyorm
Sık sık hissetmemize az kaldı hayırlısıyla inşallah

Back
X