• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Faz yardımı

denizbenimadim

🥳
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
10.430
31.329
548
Merhaba arkadaşlar
Bu 2. Faz yardımına nasıl başvuru yapılıyor bilen var mi? Bazı öğrencilerim var dul yetim maaşı alan ya da Babası esnaf olup bu süreçte dükkanını kapatan. Zor duruma düştüler yani. Bu süreç ve başvuru hakkında bilgisi olan var mi? İnternetten araştırdım ancak pek bi şey bulamadım. Bazı yerlerde daha öncesinde sosyal yardım alan falan diyor. Bu kişiler nasıl başvurabilir? Kimden Bilgi alabilirler? Bilen arkadaşlarımdan yol göstermelerini rica ediyorum. Çevremde bilgisi olan kimseyi bulamadım. Malum bu süreçte iletişimde de değiliz pek kimseyle. Yardım süreci başlamış ve bitmeden ihtiyaç sahibi velilerimi bilgilendirmek istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Etraftan parası yatanları duydum bende ama başvuru vs yapmadan hesaplarına yatmış, 3. Faz da galiba başvuru olacakmış 1 ve 2 için gerek yok muymuş neymiş

İnşallah ihtiycı olan herkese ulaşır
İnşallah GERÇEKTEN ihtiyacı olanlara ulaşır🙏

2. Fazda Başvuru yapılmıcak ama 1. Fazda eşi vefat etmiş kişiler ve engelli olanlar aldı yetim kişiler aldı mı bilmiyorum dayım kömür yardımı alıyor onada 500 tl çıkmış 3. Fazda e devlet üzerinden başvuru yapılcak

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır başvuru var. Eşim vakıfta görev yapıyor. Şuan 2
Faz yardım başvurusu alıyorlar fakat yüzyüze değil. Her ilçenin heyet kararı farklı. Burada gıda paketi ve nakdi yardım yapılacak. E devlet üzerinden açık kapıdan veya bulunduğunuz ilçenin sydv iletişim hattından başvuru yapacaksınız

Hayır başvuru var. Eşim vakıfta görev yapıyor. Şuan 2
Faz yardım başvurusu alıyorlar fakat yüzyüze değil. Her ilçenin heyet kararı farklı. Burada gıda paketi ve nakdi yardım yapılacak. E devlet üzerinden açık kapıdan veya bulunduğunuz ilçenin sydv iletişim hattından başvuru yapacaksınız
Bana kesin cikar dediler vakifi aradim 4 5 gun arayin dediler ariyirum acan yok

Back
X