- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi denizbenimadim
-
Başvuru yaptın mi peki ayrıcaCanim bende sosyal yardımdan yararlaniyorum ama ne gelen var ne giden
Hayir canim grrek yokmusBaşvuru yaptın mi peki ayrıca
Önceden sosyal yardımdan yardım alma şartı mı var yani. Bazılarına yatmış 1. Faz 1000 tl ama onlar da bilmiyor süreciHayir canim grrek yokmus
İnşallah GERÇEKTEN ihtiyacı olanlara ulaşırEtraftan parası yatanları duydum bende ama başvuru vs yapmadan hesaplarına yatmış, 3. Faz da galiba başvuru olacakmış 1 ve 2 için gerek yok muymuş neymiş
İnşallah ihtiycı olan herkese ulaşır
Anladım sistemden çıkıyor yani başvuruya gerek yokBaşvuruya gerek yokmuş ama 1. Fazda eşi vefat etmiş kişiler ve engelli olanlar aldı yetim kişiler aldı mı bilmiyorum dayım kömür yardımı alıyor onada 500 tl çıkmış.
Aynen öyle bakanlık tarafından tespit ediliyormuş.Anladım sistemden çıkıyor yani başvuruya gerek yok
Bende anlamadim canim yararlan gormedim bizim buralarda cok var yardima muhtaç insanÖnceden sosyal yardımdan yardım alma şartı mı var yani. Bazılarına yatmış 1. Faz 1000 tl ama onlar da bilmiyor süreci
Bana kesin cikar dediler vakifi aradim 4 5 gun arayin dediler ariyirum acan yokHayır başvuru var. Eşim vakıfta görev yapıyor. Şuan 2
Faz yardım başvurusu alıyorlar fakat yüzyüze değil. Her ilçenin heyet kararı farklı. Burada gıda paketi ve nakdi yardım yapılacak. E devlet üzerinden açık kapıdan veya bulunduğunuz ilçenin sydv iletişim hattından başvuru yapacaksınız
Arkadaşım sosyal yardımdan faydalanıyor o başvuru yaptı ondan sonra memurlar kapısına kadar gelip verdiler 1000 tl yi e devlet üzerinden yaptı başvuruyu oHayir canim grrek yokmus
Yeni hatlar tahsis edildi burada 16 saat çalışıyor vakıf çalışanları. Her ilçenin farklı olabiliyor tabi, siz birde E devlet açık kapıdan deneyinBana kesin cikar dediler vakifi aradim 4 5 gun arayin dediler ariyirum acan yok
Yani sosyal yardımdan faydalanan kişiler başvurabiliyor. Doğru mu anladımArkadaşım sosyal yardımdan faydalanıyor o başvuru yaptı ondan sonra memurlar kapısına kadar gelip verdiler 1000 tl yi e devlet üzerinden yaptı başvuruyu o
Yaptim canim insallah sonuçlanırYeni hatlar tahsis edildi burada 16 saat çalışıyor vakıf çalışanları. Her ilçenin farklı olabiliyor tabi, siz birde E devlet açık kapıdan deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?