arkadaşlar 2. evliliğimi yapacağım. bir oğlum var 16 yaşında oturup konuştum tamam dedi olgunlukla karşıladı ama davranışları değişmeye başladı... misal veriyorum benimle konuşmuyor nasılsın sorusuna işim var diyor... ilk tanışma daha gerçekleşmedi... anlaşamayacaklar diye korkuyorum... ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım tecrübe edenler yaşadıklarını anlatabilirmi ?
Bence oğlunuz geçiştirmek için tamam demiş, size karşı da tavır almış gözüküyor. Onun dusuncelerinden ve duygularından.emin olmadan tanistirmayın. Gördüğüm kadarıyla erkek çocuklar bu konuda daha hassas oluyorlar, bir de ergenlik dönemi. Sizin evliliginize hazir olmayabilir ve evlendiginizde sorun yaşayabilirsiniz..
NOT: Bu konuda benim veya yakınımdan tecrübem yok, izlenimlerimden yola çıkarak yazdım.
Bu yaşlarda erkek çocuklar annelerin i kıskanır hemde aşırı o yüzden evlensenizde size karşı sürekli bi tavrı olur yada eşinize, bu konuda size insan uzmanı zafer Akıncı yi tavsiye edeceğim araştırıp izleyin derim..
arkadaşlar 2. evliliğimi yapacağım. bir oğlum var 16 yaşında oturup konuştum tamam dedi olgunlukla karşıladı ama davranışları değişmeye başladı... misal veriyorum benimle konuşmuyor nasılsın sorusuna işim var diyor... ilk tanışma daha gerçekleşmedi... anlaşamayacaklar diye korkuyorum... ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım tecrübe edenler yaşadıklarını anlatabilirmi ?