2 evladı olanlar bakabilir mi?

ala71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
121
44
Benim bir oğlum var 4 yaşında. 1,5 yaşına kadar emzirmiştim ama sütüm hep azdı ilk aylarda da mamayla destekledim hep. Doyuracak kadar değildi hiçbir zaman. Şimdi 2. çocuğuma hamileyim. Acaba 2. bebekte de mi aynı şekilde sütüm az olur. Aranızda ilkinde az olup 2. de sütü daha çok olan var mı? Ben istiyorum ki 2. çocuğumu sadece anne sütüyle besleyeyim ilk aylarda. Çünkü ilk çocuğumda sütüm az diye çok üzülüyordum, yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Benim ilki 2 yıl emmişti. Şimdi 6 aylık bebeğim dört ay mama takviyeli emdi. Bence hiç stres yapmayın. Çok etkiliyor

Benimkinde ikisinde de coktu sutum ama 1sini emzirirken sıkıntı yasadim 2sinde insan daha tecrubeli oluyor dert etmeyin

ayyy bu konu tam benlik..canım benim benim ilk çocuğum 5,5 ay zar zor emdi..bıraktı memeyi..sütüm az diye mama ile destekledim onunda işine geldi ve bıraktı emmeyi..ikincisi şuan 18 aylık tam bir meme bağımlısı..inanırmısın aklına meme gelsin çıldırıyor..resmen ortalığı yıkıyor..ilki oğlandı,bu kız..dün memeden ayırayım dedim..limon sürdüm mememe..hem memeyi emdi hemde arkadan yanımdaki sürdüğüm limonu yedi..valla anlayacağın bu rızk meselesi..demekki ilk çocuğumun rızkı o kadarmış..yalnız emzirirken bir damla bile mama kullanma..sürekli emzir..çocuk mama varken anne sütünü emmeyi reddediyor..sakın ola sütüm az diye düşünüp mama ile besleme..diren ve sonuna kadar emzir..emzirdikçe süt bezlerin çalışır..doğsun ilk ay kontrolünde bakarsın kilosuna..eğer iyi gidiyorsa kilosu devam edersin emzirmeye..Allah yardımcın olsun.Rabbim sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kuzunu kucağına

Sagol canim insallah. Ilkinde hep emzirdim cok da seviyodu emmeyi ama sadece anne sutuyle kilo alamamisti yapmadigim yemedigim sey kalmadi ama bunye sutu az uretiyo heralde bi turlu yetmedi cok uzulmustum. Insallah ikincide bol olur icimde hep ukde kaldi sutum yetmedi diye annelik iste. Senin kizin sadece anne sutu mu aldi peki

Cnm bende senin tam tersinim ilkimde emzirsem iki bebek doyururdum okadar çoktu ikincide azaldı biraz ama yetti şimdi üçüncüyü anca mama takviyesiyle doyuruyorum hiçbiri aynı olmuyo umarım sütün şelele gibi çağlar gelir doya doya beslersin

evet canım sadece anne sütü aldı..hatta bugünde ketcabı denedim..diğer memeyi gösterip öbü öbü(öbür meme demek istiyor),bende oda ufff olmus dedim gitti peçete alıp ketçaplı memeyi bir güzel sildi ve tekrar emdi..artık ellemeyeceğim emsin bakalım..demekki hala rızkı var..

Amin canim insallah hepimizin oyle olur her gebelik farkli her cocuk farkli seyler yasatiyo kismetimzde ne varsa onu gorecez

Evet canim birak emsin zaten 6 ayi kalmis memeden ayrilmasina sonra unutur yeni seyler yedikce

İlki emmedi
İkincisi 8 ay emdi ki sutum cok azdi. Arttırmak icin cok ugrastim ama olmadi. Herkesin bedeni, süt bezleri farkli. Umarim cok sutun olur. Ama azsa az coksa cok oluyo. Dogumlar arasinda fark olmadi bende

Konuyu hamileyken acmistim. Su an kizim 42 gunluk. Cok sukur bebegimi kendi sutumle doyurabiliyorum su an. Ilki kadar acemi olmadigimdan belki vucut daha cok olgunlastigindan sutum yetiyor. Tabi stres yapmamak cok cok onemliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…