2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

Mesajın gözümden kaçmış şimdi gördüm canım. Yani akşam biraz daha yüklensem olacak. Akşam yemeğini erken yemek iyi fikir aslında, sonra da acıkalım. Bu hafta elime ne geçerse yedim, sağlıksız ve çoğunlukla tercih etmesem de cips bile. Onun dışında ara öğünlere dikkat ediyorum. İnşallah yarar hepimize

İyi tatiller tatlım. Bol bol çikolata ve krep/waffle ye. Bir de çikolata kaplı meyveli çubuklardan
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum,yiyorum, döndüğünde 53 kilo olmuş bulucaksın beni

Ben istikameti degistirdim,
Bakalim biletimi alan olursaa yolculuk ankaraya ins.

bu arada baska bir konuda buna rastladim:

24 Aralık 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz. deyim yerindeyse su içsek yarayacak.. yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
09 Ocak 2012 gerçekleşecek olan dolunaya kadar..(bir yıl daha bitmiş göz açıp kapayana kadar
09 Ocaktan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)

Yanii, yarinden itibaren iki misli yiyelim insallahda yarasiiin hepimize

burada bahsedilen beslenme listesi ne acaba ? :44:

ben de aranıza katılayım ...aslında ben yedikçe kilo almayanlardanım ya da ben öyle düşünüyordum ama değilmiş kafa rahat olunca yani seni bunalıma sokacak bir sevgili olmayınca gayet rahat kilo alınıyormuş:) ben 1.60 boy 44 ve ya en fazla 45 kiloydum ama şimdi net 48 kiloyum tok karna bu 49 ve ya 50 ye bile vuruyor ..yüzüm gözüm fiziğim biraz da olsa adam oldu valla kilo gibi güzel şey yok...yiyelim kızlar bol bol ve dertsiz tasasız olalım:) şimdiki hedefim aç karna bile net 50yi görmek tok karna olanını artık bonus olarak göreceğim....olumlu düşenelim çünkü hepimiz kilo almaya başladık bile :)örneğin ben şu andan itibaren 50 olduğuma inandım bile ay biraz fazla mı kilo aldım ne?:)

aslında kılo almak ısteyenlerın ılk once baskul almaları lazım ben baskulu aldım we kılomun artııgını gordukce mutlu oldum dahada yedım durdum 1 65 boyundayım suanda 47 kıloyum gayet kendımı rahat hıssedıorum.halsızlılıgım yorgunlugum gıttı hederım 50 we 55 arası aslında dıyetısyen 50 olman gerekıyor dedı ama ben kafayı bozdum soyle gobeklı basenlı bırı olucam.sımdı bızı okuyan gobıslıler ne kadar guluolardı.eee ıste herkezsın bı derdı bız alalım dıe ugrasıoruz onlarda werelım dıe:)))

Sen Belcikadamisin?

Evet Canım

Bu arada vaktim varken yediklerimi içtiklerimi de yazıyım dedim

Sabahları sıradan bir kahvaltı yapıyorum.Açıkcası çok yiyemiyorum sabahın o erken saatinde.Bir dilim peynir,,5-6 zeytin,,kaymakla balı ekmeğime sürüyorum.Yada çikolatayı sürüyorum.Yanında da çay tercih etmiyorum süt içiyorum genelde

Öylece okula gidiyorum okulda da ekmek arası yaptıysam onu yiyorum yada meyve atıyorum çantama elma,,mandalina,,muz ne olursa

Eve gelince de günün yemeği ne varsa işte.Ama herşeyi mayonezli yiyorum.Çünkü biliyorum mayonezde çok kalori var ve Allahın pilavına bile mayonez döküp yiyorum Hele ki o gün menüde patates kızartması varsa... Genelde yemek yerken içecek içmiyorum çünkü çabuk dolduyor o mideyi.O yüzden genelde kolamı yemekten sonra içiyorum.

Her gece yatmadan önce ballı yada çikolatalı sıcak süt içiyorum.Ama faydası oldu mu bilmiyorum.Birde akşam yemeğinden sonra aklıma ne gelirse kuruyemiş tatlı felan yiyorum.

Şimdiki menüm bu ilerde arttırcam eskisi gibi

şuan nerdeyse 1 ekmeğe bol kaşarlı ketçaplı salamlı domatesli tost yaptım yedim yanındada meyve suyu içtim sabahda 4 dilim kek ve portakal suyu içmiştim saat 2 gibi ton balığı salatası yapacağım kendime akşamda pilav var köfte patates kızartacağım kesme çorbası yapacağım daha ne olsun ve ara ara hep yiyorum 10 öğün yiyorumdur dün yatarken bile çizkek yedim yattım

kızlar 170boya 50 kg. kilo alıyım mı sizce aynaya bakınca kendimi çok zayıf qörüyorum ama alma diyenler var :18: cevaplarınıza göre yarışmıya gircem

kızlar 170boya 50 kg. kilo alıyım mı sizce aynaya bakınca kendimi çok zayıf qörüyorum ama alma diyenler var :18: cevaplarınıza göre yarışmıya gircem

Aynı sayılırmışız Canım ya

Benimde boyum 1.74 kilom 49-50 arasında.Ama aynaya bakıyorum kupkuru birşeyim,biciklerimde küçücük zaten :108:

Bu nedenle 60 felan olmalıyım diyorum.O zaman göğüslerimde nasibini alır umarım :87:

Banada bazıları evlenince alırsın şimdi ne güzelsin diyor ama ben hoşnut değilim bu durumdan.

Çoğu insanda çıkıp ay çok zayıfsın azcık ye diyor :113:

Ama ben kararlıyım kilo alacağım :78:

Oh ne güzel Canım ya

İnşallah benimde iştahım açılır böyle

evlenince alırsın diyenlere pek de doğru değil aslında. ben evlenince 5 kilo verdim eşimse bir okadar aldı:) bence kiloyu başkaları dedi diye değilde kendin iyi hissediceksen al. kimisi fesatlıktan da der bilirsin. benim boyum okadar uzun olsa ben çok da almak istemezdim. belki 55 olabilir ama 60 çok bence. çok zorlama kendini. güzelsin diyenlere inan gerisini boşver bence:))

Aramiza hosgeldin tatlim..

Valla herkesin derdine kendine gore kotu.
Tamamen bunye meselesi, birazda irsi galiba..
Neyse yiycez gorcez alabilcekmiyiz,
alamicakmiyiz..

Yakinmisiz :)

Bugun simdiye kadar sadece 2 dilim ekmek yedim, uzerinede yerfistigi ezmesi ve penotti, yaninda sut.
Bunun disinda bir avuc kuru uzum ve leblebi,
Birazdan hotdog yicem, aksamada patates yemegi.
Bu ara kiloma takili kaldim, yukselemedim gitti

kızlarrr forum takipde gördümmm sayfanızı sırf meraktannn girdimm:) bende tam tersi zayıflamakk içinn ugraşıyorumm vee sizin şuan yazdıklarınızı yemek için neler vermemkii....benim üye olduğum sayfaya 2 tane patatess kızartması yedim diye uykuları kaçan insanlar varr burayı kuyunca kahkahayla güldümmm...24 yaşındayım kendimi bildim bilelide hep kilo vermek için ugraşıyorumm...genetik oluyr bir çoğu ki benim ailede sorunlar çok bende normal olarak onlara çekmişimm.....kilonuzun az olması sizin içinn çoookkama çoookk büyük şanss bunun değerinin bilinnn...en güzel kilo 50 ve 55....bırakın bu kilolara gelmeyiii 70 olsammmmm owww owwww neler vermemm....neysee çıktığınızz bu yolda sizlerede başarılarr dilerimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…