- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
ben lojmanda kaldigim icin öyle abartili yemekler yapamiyorum haftanin iki günü makarna vardir (ögrenci mutfagindan) her sabah 8 de misir gevregimi yiyorum 9.45 tost ardindan ögle aram geliyor meyve yiyorum corba cikolata artik ne olursa sonra aksam yemegi en gec 18.00 de yiyorum sonraa basliyoo benim yemek isi meyve yiyorum üstüne meyve suyu iciyorum üstüne sütlü icecek yapiyorum eczaneden aldim ondan sonra gofret yiyorum yatmadan da cici bebe hepsi bu kadar :))
Kizlar sizide ekleyecegim listeye,
En son 30 aralik son kilonuzu yazarsaniz, bu ayin birincisi belli olacak.
Yeni yil ile yepyeni bir etaba baslayacagiz.
Lutfen aktif bir sekilde katilin.
Bu arada ben bir kac gunlugune belcikaya gidecegim.
Donuncede son durumlarla ayin birincisi secilecek insallah.
Ona gore boool boool yiyin.
geldigimde hepinizi coook coook coooook daha sisko gormek istiyorum.
Yoksa coook coook coook kizarim haaa
Ben istikameti degistirdim,
Bakalim biletimi alan olursaa yolculuk ankaraya ins.
bu arada baska bir konuda buna rastladim:
24 Aralık 2011 yeniayından itibaren kilo almak için çok elverişli bir döneme giriyoruz. deyim yerindeyse su içsek yarayacak.. yani kilo vermemiz zor..
şimdi 14 gün boyunca buradaki beslenme listesini dikkate alarak diyet yapacağız..
bunu kilo vermek için değil, almamak için yapacağız..
peki ne zamana kadar ?
09 Ocak 2012 gerçekleşecek olan dolunaya kadar..(bir yıl daha bitmiş göz açıp kapayana kadar
09 Ocaktan sonra yapacağımız diyetler ise bizlere kolayca kilo kaybettirecek :)
Yanii, yarinden itibaren iki misli yiyelim insallahda yarasiiin hepimize
valla kesin diyetlisteleridir.
Bizde bu donemde bebebiskuvilerine saldiralim
Sen Belcikadamisin?
kızlar 170boya 50 kg. kilo alıyım mı sizce aynaya bakınca kendimi çok zayıf qörüyorum ama alma diyenler var :18: cevaplarınıza göre yarışmıya gircem
şuan nerdeyse 1 ekmeğe bol kaşarlı ketçaplı salamlı domatesli tost yaptım yedim yanındada meyve suyu içtim sabahda 4 dilim kek ve portakal suyu içmiştim saat 2 gibi ton balığı salatası yapacağım kendime akşamda pilav var köfte patates kızartacağım kesme çorbası yapacağım daha ne olsun ve ara ara hep yiyorum 10 öğün yiyorumdur dün yatarken bile çizkek yedim yattım
Aynı sayılırmışız Canım ya
Benimde boyum 1.74 kilom 49-50 arasında.Ama aynaya bakıyorum kupkuru birşeyim,biciklerimde küçücük zaten :108:
Bu nedenle 60 felan olmalıyım diyorum.O zaman göğüslerimde nasibini alır umarım :87:
Banada bazıları evlenince alırsın şimdi ne güzelsin diyor ama ben hoşnut değilim bu durumdan.
Çoğu insanda çıkıp ay çok zayıfsın azcık ye diyor :113:
Ama ben kararlıyım kilo alacağım :78:
ben de aranıza katılayım ...aslında ben yedikçe kilo almayanlardanım ya da ben öyle düşünüyordum ama değilmiş kafa rahat olunca yani seni bunalıma sokacak bir sevgili olmayınca gayet rahat kilo alınıyormuş:) ben 1.60 boy 44 ve ya en fazla 45 kiloydum ama şimdi net 48 kiloyum tok karna bu 49 ve ya 50 ye bile vuruyor ..yüzüm gözüm fiziğim biraz da olsa adam oldu valla kilo gibi güzel şey yok...yiyelim kızlar bol bol ve dertsiz tasasız olalım:) şimdiki hedefim aç karna bile net 50yi görmek tok karna olanını artık bonus olarak göreceğim....olumlu düşenelim çünkü hepimiz kilo almaya başladık bile :)örneğin ben şu andan itibaren 50 olduğuma inandım bile ay biraz fazla mı kilo aldım ne?:)
aslında kılo almak ısteyenlerın ılk once baskul almaları lazım ben baskulu aldım we kılomun artııgını gordukce mutlu oldum dahada yedım durdum 1 65 boyundayım suanda 47 kıloyum gayet kendımı rahat hıssedıorum.halsızlılıgım yorgunlugum gıttı hederım 50 we 55 arası aslında dıyetısyen 50 olman gerekıyor dedı ama ben kafayı bozdum soyle gobeklı basenlı bırı olucam.sımdı bızı okuyan gobıslıler ne kadar guluolardı.eee ıste herkezsın bı derdı bız alalım dıe ugrasıoruz onlarda werelım dıe:)))
Evet Canım
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?