- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
ben kilo alamadım maalesefbu arada 3 yıldır görüşmediğim bi arkadaşım vardı benm gibi çıtı pıtıydı. şuan 52 kilo olmuş. nasıl aldın diyorum baklava fln at ağzına bol bol yedm ben çok diyo. deli olcaaaaaammmmmmm yaaaaaaaaaaa kızlar bu arada oğlumun ameliyatına üzülmek yerine sevinmem gerektiğini anladım. Allah çözümü olmayan dert vermesin şükürler olsunki erkenden farkedildi ve ameliyatı yapılcak. forumda gezinirken çok daha büyük sorunları olan anneleri gördüm Allah herkesin evladına sağlık versin inşallah.
ben kilo alamadım maalesefbu arada 3 yıldır görüşmediğim bi arkadaşım vardı benm gibi çıtı pıtıydı. şuan 52 kilo olmuş. nasıl aldın diyorum baklava fln at ağzına bol bol yedm ben çok diyo. deli olcaaaaaammmmmmm yaaaaaaaaaaa kızlar bu arada oğlumun ameliyatına üzülmek yerine sevinmem gerektiğini anladım. Allah çözümü olmayan dert vermesin şükürler olsunki erkenden farkedildi ve ameliyatı yapılcak. forumda gezinirken çok daha büyük sorunları olan anneleri gördüm Allah herkesin evladına sağlık versin inşallah.
olsun yinede 1 kilo almissin ins devami gelir bende baslayacagim bisküviye bulabilirsem tabikiKızlar valla bi yanlışlık var:)
BEnim internetim yoktu kilo bildirimi yapmadımki:)
Yeni girdim daha internete ama 45 kilo oldum yarım kilo eksik yani orda yazandan.
BEn dankek yiyorum kızlar 1 dilimi 260 kalori her yemnekten sonra 1 tane yiyorum kilo yapıyo.Bugünde tekrar bisküviye başlayacağım eğer midem kabul ederse.
kilomu 45,5 olarak Allah söyletti diyimde inş.hemencecik yarım kilo daha alayım:)
Hep Bahar Olsa Kendi kilomu göremedim tabloda, ama ben sana cuma gününden mesaj atmıştım haftasonu müsait olmayacağım için:44:
Kizlarr pazar gunu kilolarinizi yazmayi unutmayin!!
Bu arada az once tartildim yeni bir sayi ile baslayan rakam cikti, coooook mutluyuum cooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?