2. Etap Kilo Alma Yarışması Başlıyor

geçmiş olsun çokk.. acil şifalar dilerim ..ne kadar doğru söylemişsin Allah çözümü olmayan dert vermesin gerçekten de.

HepBaharOlsa , canım sonuçları bu gece açıklayacaksın değil mi?

@ Cerenermn,
Canim kilonu not ettim, bu sorunlarin icine kilo vermemekte cok buyuk bir basari caniim

@ Elclone,
Canim yayinlicam, ama halaa eksik cok, eksiklerin yerini bos birakcam, baska caresi yok..

kısır yiyorum şimdi,yatmadan da bi bardak pekmez içip yatcam.unutmazsam sabahları da yicem bundan sonra
yarın sabhtan itibaren sıkı bi diyete başlıcam.yemek az yediğim zaman çikolatyala falan kalorisi yüksek şeylerle telafi etmeye çalışcam
şu büskivi mamasına da başlıcam yarın alıp,üşenmicem,hergün yapıp buraya yazcam
3-4 kilo alsam yeter
ah şu midem bulanmasa da sabahlarıda yiyebilsem,çorbayla geçiştiriyom

yok cerenım bızde ıstah yok ıstah olsa baklava nıyetıne herseyı yerız
bak buyukler daha tecrubelı oldugundan daha rahat gecırırsınız
bence sunnetı doktora sor cocuga ıkı kez sıkıntı yasatmayın derım ben
buarada bende cok fena oldum sunnette kulaklarımı fılan tıkadım duymamak ıcın
ben tartılamadım cunku tartı yok pili bıtmıs
benıde almamıs sayına lmamısımdır cunku zaten
off
sabah bı dılım ev kekı yedım sade
10dada geyrek yıyecegım
sabahları tost veya sandıvc yesem daha ıyıde tembellıkte var
zayıf olunca halde olmuyor bence bızım kılo almak ıcın 2200 kalorı sart

günaydınlar
birinci gelen arkadası tebrik edıyorum..
bende hiç iştah yok ya bitti kahvaltıda bir adet galete yedim..
zorladıkca iştah kesiliyor iyice

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Kızlar valla bi yanlışlık var:)

BEnim internetim yoktu kilo bildirimi yapmadımki:)

Yeni girdim daha internete ama 45 kilo oldum yarım kilo eksik yani orda yazandan.
BEn dankek yiyorum kızlar 1 dilimi 260 kalori her yemnekten sonra 1 tane yiyorum kilo yapıyo.Bugünde tekrar bisküviye başlayacağım eğer midem kabul ederse.

Son düzenleme:
olsun yinede 1 kilo almissin ins devami gelir bende baslayacagim bisküviye bulabilirsem tabiki

yok ben bıskuvı ısını halledemıyorum
mıdem almıyor mıdem bulanıyor veyahut mıdem agrıyor
yanımda bır haftadır tasıdıgım 20 adet var buzdolabı posetınde
ayretten bugun 1 avuc cevız ve fıstık aldım yanıma yersemm

Hep Bahar Olsa Kendi kilomu göremedim tabloda, ama ben sana cuma gününden mesaj atmıştım haftasonu müsait olmayacağım için :44:

kilomu 45,5 olarak Allah söyletti diyimde inş.hemencecik yarım kilo daha alayım:)

Hep Bahar Olsa Kendi kilomu göremedim tabloda, ama ben sana cuma gününden mesaj atmıştım haftasonu müsait olmayacağım için :44:

Kusura bakmayin kizlar,
son zamanlar biraz dalginim, butun gun Ebrulinin yerine kimin kilosunu yazdim diye forume bakinip durdum, ama nafile bulamadim bir turlu.

Biz en iyisi birincileri ay sonu belirleyelim yoksa benim her hafta boyle karistircamda,
kilosunu belirtmeyen arkadaslar cok fazla yaa, ben herkese nasil ozel mesaj aticam,
zaten 10 dk ya bir atiliyo

@ Hep Bahar Olsa, canım her hafta özel mesajlarla uğraşmak zorunda değilsin zaten. bir kez uyarmak için mesaj atman güzel bir davranış ama sonuçta herkesin kendi sorumluluğu. Kilolarını bildirenleri yazmaya devam et yine her hafta. Bir gün belirlensin geçen yarışmadaki gibi, herkes o gün söylesin kilosunu, söylemeyenin kendi problemi. Tabii insanlık hali bazen müsait olmuyoruz, gecikiyoruz vs. ama onlar sana ulaşmalı bu durumlarda. Bence tabii Motivasyon oluyor bize diye düşünüyorum.

^Ah ah keske herkes ozel mesaj yapsa,
kilolari bildirmenin gunu yine pazar gunu daha oncede belirtmistik bunu,
ama herkes haftasonu kilosunu yazamadigi icin pazartesi gunude bekliyorum,
buna ragmen herkes forume girmiyor sanirim,
Bazilari ozel mesaj yazamadiklari icin forume yaziyor,
forumdede tabi bir suru mesaj var,
ayikla pirincin tasini gibi bisey oluyor

Kizlarr pazar gunu kilolarinizi yazmayi unutmayin!!

Bu arada az once tartildim yeni bir sayi ile baslayan rakam cikti, coooook mutluyuum cooooook

Insan cok motive oluyor ya kilosunun yukseldigini gorunce.
Bu arada guzellik uzmanina gitmistim, kadin beni gorur gormez cok cikolata yedigimi anladi,
bir kac gundur cok az yiyorum cikolatayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…