- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
-
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
Eki Görüntüle 978237 Eki Görüntüle 978238 Eki Görüntüle 978239 Eki Görüntüle 978240
Ferrasini Satan Bilge- Robin Sharma- etiket fiyatı:15 TL
Mutluluk- Zülfü Livaneli- etiket fiyatı: 24 TL
Açlık Oyunları 1- Suzanne Collins- etiket fiyatı: 20 TL
Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer- etiket fiyatı: 20 TL
4 KİTAP PAKET FİYATI: 20 TL
merhaba canım hayırlı satışlar
bunlar duruyor mu?
eğer duruyorsa bunları istyorum
Eki Görüntüle 978237 Eki Görüntüle 978238 Eki Görüntüle 978239 Eki Görüntüle 978240
[sıze=3]ferrasini satan bilge- robin sharma- etiket fiyatı:15 tl
mutluluk- zülfü livaneli- etiket fiyatı: 24 tl
açlık oyunları 1- suzanne collins- etiket fiyatı: 20 tl
tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer- etiket fiyatı: 20 tl
4 kitap paket fiyatı: 20 tl[/sıze]
aaaaaaaaaa önce ben sormuştum
Kaçınılmaz Son-Elizabeth adler ve Kalp Hırsızı-Julia Garwood'u kaça verirsiniz?
canım ben özelden yazdım.hatta kpss kitaplarımdan da bahsettim.ister takas yapalım istersen ibanını ver dedim.cevap bekliyordum
ama sonra özel mesajlarda göremedim ve sinir oldum. anlamadım niye görünmedi.onay verdim gönderdim iyi hatırlıyorum ama görünmüyor. sana mesaj gelmediyse haklısın.başka kitap satan arkadaşa da yazdım onu da göremiyorum. sorun bende mi. sistemde mi anlamadım.
:44: Ama benim mesaj kutumda öyle bir mesaj yok arkadaşım, acaba farklı bir üyeliğin mi var, başka bir arkadaşla aynı konuda yazıştım çünkü :44:
Yeni kitaplar da ekleyeceğim yarın, alırsan sana hediye kitap yollayarak kendimi affettireyim.
Daha önce bana vermek istediğim kpss kitaplarıyla ilgili özel mesaj göndermiştiniz. Özel mesaj hakkım olmadığı için konunuza yazdım farkettiniz mi bilmiyorum. arkadaşınız istiyorsa istediğiniz kargoyla karşı taraf ödemeli yollayabilirim adresi yollarsanız. Konu hakkında haber verirseniz bende o şekilde davranırım.
kargom geldiiiiii
hediye için ayrıca çok teşekkür ederim çok incesiniz
arkadaşlar kitaplar gayet temiz özenle paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı bilginiz olsun
ayrıca konu sahibi çok ilgili
sizinle alış veriş yapmak çok güzeldi
Kusura bakmayın, özel mesaj atıyorum hemen.
önemli değil ne kusuru bende gözünüzden kaçtı heralde diye yeniden yazayım dedim. ptt kargo haftasonu çalışıyormu bilmiyorum bizim burada ufak ptt şubesi var oradan verilirse açıksa yarın gönderirim değilse salı günü gönderirim. kargo ücreti çok az birşeyse bende karşılarım sorun değil 3 tl gibi bir rakama gittiğini bilmiyordum. gönderince size tekrar bu konudan haber veririm.
teşekkür ederim, karşı taraf yerine ben karşılamak istiyorum çünkü yardım amaçlı olduğu için. Size mail adresini atayım özelden siz bana bilgilerinizi yazın ben size havale yaparım kargo için
Gönderdiğim zaman size haber veririm. dediğim gibi küçük bir tutarsa zaten eft-havale masrafına değmez :) tutara göre haberleşiriz. Umarım arkadaşınızın işine yarar birileri faydalansında evde durucağına önemli olan o
Tekrar teşekkür ederim :)
Merhaba biraz geç oldu kusurabakmayın ama anca vakit bulabildim. daha önce şubeye gittim ama kargo 16.00 da bitiyormuş 5 dk ile kaçırdım cuma günü anca bugün gidebildim. size mail atıyorum