Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha açık yazarmısın canım kaç yaş için
var evet 4 yaşa kadar var
Canım 9 aylıktan itibaren mi var, benim bebeğim şuan 7 aylık. Materyalleride varmı fiyat ne düşünüyorsun?
valla benim oğlum çok erken kreşe başladı,eve gidince bakıyım kitaplara sana mesaj atarım olurmu?ayrıca çok iyi kitaplar biz çok faydasını gördük umarım seninde işine yarar.sen kaç yaşa kadar istiyorsun sadece başlangıç kitaplarınımı yani 1 yaşmı?
canm bende cok merak edip bi arkadstan bu dergilerden 10 tane kadar aldım ama metaryalleri yoktu. içerikleri incelediğim kadarıyla güzel faydalı olacagına inanıyorum ama dediğin gibi olumlu yorumlarda cok olumsuzlarda. bizde daha 8 aylıgız baslamadık insallh faydasını görürüz.umarım sende bulabilirsin.Canım bu kitaplar hakkında olumlu ve olumsuz bir çok yorum okudum açıkcası çokda merak ediyorum. O yüzden ben eğer materyalleri falan varsa canım çünkü içindeki aktiviteler bu materyallerle ilgiliuymiş herhalde, 2 yaşa kadar alırım sonrasında denedikten sonra hepsini almak isterim.
canm bende cok merak edip bi arkadstan bu dergilerden 10 tane kadar aldım ama metaryalleri yoktu. içerikleri incelediğim kadarıyla güzel faydalı olacagına inanıyorum ama dediğin gibi olumlu yorumlarda cok olumsuzlarda. bizde daha 8 aylıgız baslamadık insallh faydasını görürüz.umarım sende bulabilirsin.
İnşallah canım bulurumda faydasını görürüm, sen bebeğine bu aktiviteleri yaptırdığında benimle gözlemlerini paylaşırmısın. Sizin 1 ayınız kalmış ama materyalleride çok önemli kitabın içindeki aktiviteler bu materyallerle ilgiliymiş sanırım.