2.el çocuk arabası olan var mı ?

Siyahhayal

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
28
10
26
Maddi durumum iyi değil sıfırinı alamam hiçbir zaman henüz 4 aylık bi bebegim var gönül isterdi bende tertemiz alıp bindireyim ama olmuyo almış başını gidiyo herşeyin fiyatı eger elinde temiz işe yarar bişey olan varsa fiyatını abartmayacak yardımcı olursa sevinirim:110:

Nerde yasiyorsun, eger dusunursen travel sistem vebek arabam var bebegm henuz 6 aylik ve kis bebegi oldugu icin dogru duzgun kullanmadim, ailelerimz uzakta oldugu icin memlekete gidip gelirken sprun yasiyoruz arabayla o yuzden satmak istiyorum 1000 liraya aldim 600 e veririm

Nerde yasiyorsun, eger dusunursen travel sistem vebek arabam var bebegm henuz 6 aylik ve kis bebegi oldugu icin dogru duzgun kullanmadim, ailelerimz uzakta oldugu icin memlekete gidip gelirken sprun yasiyoruz arabayla o yuzden satmak istiyorum 1000 liraya aldim 600 e veririm
600 liraya zaten cocuk arabasi ala bilirim benm o kadar para verebilmem durumum yok imkansz tesekkurler yinede

benim bebek arabam var uygun fiyata verebilirim abc desing marka almanyadan almıştık nerede oturuyosunuz

Tam yatar yepnidir. Yurtdisi ucunu cok saglam yer ist maltepe 200

Eklentiler

• 423480C8-64DC-4A72-B476-43937AC05402.jpeg
    423480C8-64DC-4A72-B476-43937AC05402.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 61
Maddi durumum iyi değil sıfırinı alamam hiçbir zaman henüz 4 aylık bi bebegim var gönül isterdi bende tertemiz alıp bindireyim ama olmuyo almış başını gidiyo herşeyin fiyatı eger elinde temiz işe yarar bişey olan varsa fiyatını abartmayacak yardımcı olursa sevinirim:110:
Bende var travel sistem hafif kullanışlı uygun fiyata vereceğim

X