- 15 Mayıs 2016
- 9
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hanife Firat
-
Cnm benm bir düşügum oldu tekrar hamile kaldığım da doktorum hemen corasprin ve progestan başladı pihtilasma var mı diye bakılır heralde benim pek bi bilgim yok cnmMerhaba sevgili hanımlar uzun suredir takıp ediyorum sizi ama yazmak bugüne nasıp oldu 1 yıllık evliyim evlılıgımın 6. Ayında hamile kaldım ama dusuk yaptım 3 ay bekle dediler bekledim tekrar hamile kaldım ve oda dusuk oldu ilkinde kese gozuktu ama bebegım yoktu düştü ikinci de kese bıle gozukmesı değerlerim çok düşüktü beta hcg 678 di sonra 120 ye düştü ve kaybettim. Doktor genetik tarama yapılacak dedı ama ıgdır da unıverste hastanesi olmadığı için genetik tarama yapamadık 2 ay oldu İstanbula gidince yapılacak tarama ama 3. Düşükten sonra tarama yapılıyor diyen var ve dusuk olduktan sonra kontrol e gittim Bı sorun olmadığını rahmin temiz oldugunu ve yumurtalık ların sağlam oldugunu söyledi doktorun tekrar hamile de kalabilirsin ama için rahat etsin istersen gıt tedavi ol dedı ve ben kararsızım 3. Goze alamıyorum ama İstanbul a su an gitme durumum yok yaza ancak tekrar denemeli miyim ve genetik tarama testi nasil bısey yardımcı olun lutfen
Bizde de kan uyuşmazlığı var. Özellikle sordum. Bir sorun yapmaz dediler. Yalnız sanırım gebeligin ilerleyen safhalarında bir kere iğne vurulması gerekiyor. Sana düştükten sonra kan uyuşmazlığı için iğne vuruldu muKeşke imkanım olsa inanın su an yok yanı Temmuz a bilet aldık o zaman gelcez o zaman halletcez zaten 1 ay kalacaz o arada halledilir inşallah kimsenin buna tahammülü olmuyo ınan ki yani ilk düşük de fazla üzülmedim çünkü seninde dediğin gibi ilk düşüklerde kromozom bozukluğu olabilir diyorlar ama ikinci düşük ve ikinci düşükte kese yi bile göremeden düşmesi aklıma binbir türlü şeyler bile getiriyor rahim ile ilgili mı bizde kan uyuşmazlığı da var işte bilmiyorum kısaca ya sabredip temmuzu bekleyecem yada bilmiyorum
cok uzuldum...Merhaba sevgili hanımlar uzun suredir takıp ediyorum sizi ama yazmak bugüne nasıp oldu 1 yıllık evliyim evlılıgımın 6. Ayında hamile kaldım ama dusuk yaptım 3 ay bekle dediler bekledim tekrar hamile kaldım ve oda dusuk oldu ilkinde kese gozuktu ama bebegım yoktu düştü ikinci de kese bıle gozukmesı değerlerim çok düşüktü beta hcg 678 di sonra 120 ye düştü ve kaybettim. Doktor genetik tarama yapılacak dedı ama ıgdır da unıverste hastanesi olmadığı için genetik tarama yapamadık 2 ay oldu İstanbula gidince yapılacak tarama ama 3. Düşükten sonra tarama yapılıyor diyen var ve dusuk olduktan sonra kontrol e gittim Bı sorun olmadığını rahmin temiz oldugunu ve yumurtalık ların sağlam oldugunu söyledi doktorun tekrar hamile de kalabilirsin ama için rahat etsin istersen gıt tedavi ol dedı ve ben kararsızım 3. Goze alamıyorum ama İstanbul a su an gitme durumum yok yaza ancak tekrar denemeli miyim ve genetik tarama testi nasil bısey yardımcı olun lutfen
Evet canım ilk düşükte vuruldu kese vardı diye ama ikinci de kese olmadığı ıcın vurulmadı normalde 5 haftalıktankucuk olunca vurulması gerekmıyormus Ki ben onun düşüğe yol açtığını sanmıyorum buyuk ihtimal kromozom bozukluğu oluşuyor rahim ile ilgili sorun olursada o tur düşükler 3 aylık tan sonra oluyormuş bakalım artık hakkımızda hayırlısıBizde de kan uyuşmazlığı var. Özellikle sordum. Bir sorun yapmaz dediler. Yalnız sanırım gebeligin ilerleyen safhalarında bir kere iğne vurulması gerekiyor. Sana düştükten sonra kan uyuşmazlığı için iğne vuruldu mu
Evet canım ikinci kimyasal oldu o yuzden parca falan yoktu ve ben kurtaj da olmadım ikisini de kendim kanama ile düşürdüm kı zaten birincisi gec döllenme idi 7 haftalık olması gerekir Ken 5 haftalık di zaten 6 hafta olmadan düştü sadece kese yi gorduk ve sureklı agrım vardi sanki adet olacam gibiydi kasıklarım cok ağrıdı normal diyorlar ama benım kı degildi adetim 15 gun gectı ancak ogrendım hamile oldugu mu o zamana adet ağrısı kalmaz ama olmadı ikinci de de normalde 5 haftalık falan olması lazım iken beta hcg 678 di sonra kanama basladı ve bunda da agrım cok vardi kasıklarım da cok agrı oluyordu ve oda tutunmadı bana gitti bıraktı benicok uzuldum...
ikincisi kimyasal olmus cnm .. genelde 2dusukten sonra parca gonderilir patolojiye genetegine suan baktirabilirsin bakiyorlar cnm rabbim tez zamnda yerini doldursun. saglikla insallah
hayirlisi cnm her seyde vardir bi hayir genetigine mutlaka baktirEvet canım ikinci kimyasal oldu o yuzden parca falan yoktu ve ben kurtaj da olmadım ikisini de kendim kanama ile düşürdüm kı zaten birincisi gec döllenme idi 7 haftalık olması gerekir Ken 5 haftalık di zaten 6 hafta olmadan düştü sadece kese yi gorduk ve sureklı agrım vardi sanki adet olacam gibiydi kasıklarım cok ağrıdı normal diyorlar ama benım kı degildi adetim 15 gun gectı ancak ogrendım hamile oldugu mu o zamana adet ağrısı kalmaz ama olmadı ikinci de de normalde 5 haftalık falan olması lazım iken beta hcg 678 di sonra kanama basladı ve bunda da agrım cok vardi kasıklarım da cok agrı oluyordu ve oda tutunmadı bana gitti bıraktı beni
Aynen canım hayırlısı insallah Öyle yapcam allah hayırlı evlatlar nasip eylesinhayirlisi cnm her seyde vardir bi hayir genetigine mutlaka baktir
Zaten çevreden duyumlar daha etkiliyor insanı bi bebege sahip cıkamadı falan diye e bide benım le Üzülen Bı sürü yakınım var annem mesela benden daha cok üzüldü benım için eşim cok yıprandı benım stresim onu daha cok etkiledi çok agladım evet ama unutmuştum karalıydım tedavi olacam daha ıyı olacak diyordum ama son zamanlarda hassasım bebek sesı hamile kadın gormek ıstemıyorum isyan etmekten allaha sığınırım ama aciz bir kulum işte bende ki cok dayanıksız biriyimdirSeni çok iyi anlıyorum canım. Senin içindeki acı yetmiyormuş gibi çevreden de saçma sapan tepkiler gelir. Bunun telafisi yok. Bende son 1 aydır falan buraya yazıyorum. Bu durumları yaşayanlar birbirini daha iyi anlıyor ve destek oluyor. Ağla, sızla, buradakilerle paylaş. Zaten hazirana bir şey kalmadı. Doktorun da çizdiği yolla en yakın zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Biz şimdiden birer anneyiz. Güçlü olmalıyız
Evet aynen Öyle en azından hamile kalabiliyoruz Rabbım kucağımıza almayı da nasıp eylesin ben zaten çocukları oldum olası cok sevmişimdirBende bir bebeği kucağıma aldığımda bırakmak istemiyorum. Hele çocuğu olup da kıymet bilmeyen, çocuğuyla ilgilenmeyen duyarsız insanları görünce daha çok üzülüyorum. Tek tesellim önceden hamile kalabilmiş olmam.
amin cnmm insallahAynen canım hayırlısı insallah Öyle yapcam allah hayırlı evlatlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?