• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 düğün arası balayı ?

Fyztnl

Germany
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
98
54
8
Kızlar agustosta dugunum var insallah normalde 2 dügün arası 1 haftaydi. İslerden dolayi 3 haftaya uzadi zar zor 2 haftaya indirebildik. Nisanlimin iznide 15 gun oldugu icin mecbur 2 dugun arasi balayina gidicez. Hic istemiyodum boyle olmasini mecbur kaldik :KK12: çokmu abes kaçar? cevrenizde boyle gidenler oldumu :KK25:

Yani biraz tuhaf olur. Mesafe uzak ondan mı öyle

Kızlar agustosta dugunum var insallah normalde 2 dügün arası 1 haftaydi. İslerden dolayi 3 haftaya uzadi zar zor 2 haftaya indirebildik. Nisanlimin iznide 15 gun oldugu icin mecbur 2 dugun arasi balayina gidicez. Hic istemiyodum boyle olmasini mecbur kaldik :KK12: çokmu abes kaçar? cevrenizde boyle gidenler oldumu :KK25:
Oyyy evet biraz garip olur sankio_O

Uzakmış ama 3 gün ara verilse olmaz mı. Çarşamba orda düğün olur sonra istanbulda yaparsınız. Benim arkadaşım ordudan istanbula gitti.

Ben varım :D
Benim nikah temmuzda düğün tee ekimdeydi. Valla biz bir haftalık bir tatil yaptık gayet. Kim ne dedi umursamadım keyifleri bilir dedim geçtim.
Gerçi bu ailelerin bildiği ilk tatildi balayından ziyade, daha öncesinde de biz kaçamak gizli tatiller yapmıştık yani rahat bir çifttik ondan dedikoduları dinlemeyiz umursamayız. Siz de dedikoduları umursamayacaksınız yapın. Gayet olabilecek bir şey ;)
Mutluluklar

Back