2. Doz aşı sonrası titreme ateş

Bende de ilkte bir şey yokken ikinci de çok kötü yaptı kolumun ağrısı ayrı , ateş , üşüme ve bütün kemiklerim sızladı . Sabah akşam ağrı kesici aldım

Ablamda ilk doz ve ikinci dozda köprücük kemiğinin orda beze çıktı bir hafta sonra yok oldu sürekli ağrıyor dedi lenf bezlerinde şişme oluyormuş tiroid hastası ayrica

Esim ilk dozu hic belirtisiz atlatti,ama ikinci asidan sonra titreme,halsizlik ve kol agrisi oldu.Yatip dinlendi ertesi gun normale dòndù.

Bende de ilk doz sonrası hafif bir sırt ağrısı olmuştu. Ama 2.doz yatırdı. Kas ağrısı baş ağrısı bütün gün sürdü. 2 parol içtim değişen bir şey olmadı. Neyseki 1 gün oldu bunlar ertesi gün iyiydim.

Daha cumartesi olmuşsunuz pazar pazartesi 2. gün. Bende de öyle oldu. Bugün akşama doğru biraz açılır daha iyi hissedersiniz diye düşünüyorum. Ozge Citak
Çok kişiden duydum ben bunu 2
Dozdan sonra.

Çok ağırda olsa yan etkidir çoğu kişi yaşadı 1 en fazla 2 güne geçti bende bu gün ikinci dozu oldum bakalım nasl olacak

Sizin köprücük kemiğindeki bezedeki şişlik indi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…