- 10 Şubat 2021
- 475
- 1.658
- 28
- Konu Sahibi mutlucicek
Bende de ilkte bir şey yokken ikinci de çok kötü yaptı kolumun ağrısı ayrı , ateş , üşüme ve bütün kemiklerim sızladı . Sabah akşam ağrı kesici aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim var, müdahale etmezler diye gitmek istemedim ancak gideceğiz mecburBir serum takarlar mutlaka mudahele ederler yaninizda kimse yok mu goturseler hastaneye biraz kendinize gelir rahat uyursunuz
Ablamda ilk doz ve ikinci dozda köprücük kemiğinin orda beze çıktı bir hafta sonra yok oldu sürekli ağrıyor dedi lenf bezlerinde şişme oluyormuş tiroid hastası ayricaBende olmadi ama her iki asidan sonra lenf bezlerimde bezeler oldu..kac doktora gittim kas gevsetici verdi antibiyotik verdi…bende dun 2. Dozumu olurken sordu sislik beze ates gibi belirtiler oldu mu diye o zaman anladim asidan oldugunu…kac doktora gittim asidan olabilir mi dedim yok dediler…beni oradaki hemsire tembihledi yan etki oldugunda mutlaka gelin acilden diye biz bunlari kayda aliyoruz istatistik icin saglik bakanligi istiyor dedi…evim cok uzak buraya gelemem dedim ki dedigimde oldu yeni gecmis olan kocaman beze yine koprucuk kemigime oturdu..asi yaptirdiginiz yere mutlaka gidin derim olmazsa bende yarin gidicem kayit altina alinsin..
Ben şuan pertim. Dün gündüz 3 gibi yaptırdım. Geceden inlemeye bir başladım hala öyleyim. 5. Ağrı kesicimi içtim biraz önce. Doğru dürüst fayda bile etmiyor. Her yerim ağrıyorİnş. Valla 3. Doz deseler cesaret edemem. Öyle perişan etti beni.
2 gün sonra yavaş yavaş geçiyor mecbur 2 gün yatınBen şuan pertim. Dün gündüz 3 gibi yaptırdım. Geceden inlemeye bir başladım hala öyleyim. 5. Ağrı kesicimi içtim biraz önce. Doğru dürüst fayda bile etmiyor. Her yerim ağrıyor
Şuan hala çok kötüyüm2 gün sonra yavaş yavaş geçiyor mecbur 2 gün yatın
Sizin köprücük kemiğindeki bezedeki şişlik indi miBende olmadi ama her iki asidan sonra lenf bezlerimde bezeler oldu..kac doktora gittim kas gevsetici verdi antibiyotik verdi…bende dun 2. Dozumu olurken sordu sislik beze ates gibi belirtiler oldu mu diye o zaman anladim asidan oldugunu…kac doktora gittim asidan olabilir mi dedim yok dediler…beni oradaki hemsire tembihledi yan etki oldugunda mutlaka gelin acilden diye biz bunlari kayda aliyoruz istatistik icin saglik bakanligi istiyor dedi…evim cok uzak buraya gelemem dedim ki dedigimde oldu yeni gecmis olan kocaman beze yine koprucuk kemigime oturdu..asi yaptirdiginiz yere mutlaka gidin derim olmazsa bende yarin gidicem kayit altina alinsin..
Ablamda oldu indi ama bir hafta sonraSizin köprücük kemiğindeki bezedeki şişlik indi mi