• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Doz aşı sonrası titreme ateş

Bende de ilkte bir şey yokken ikinci de çok kötü yaptı kolumun ağrısı ayrı , ateş , üşüme ve bütün kemiklerim sızladı . Sabah akşam ağrı kesici aldım

Bende olmadi ama her iki asidan sonra lenf bezlerimde bezeler oldu..kac doktora gittim kas gevsetici verdi antibiyotik verdi…bende dun 2. Dozumu olurken sordu sislik beze ates gibi belirtiler oldu mu diye o zaman anladim asidan oldugunu…kac doktora gittim asidan olabilir mi dedim yok dediler…beni oradaki hemsire tembihledi yan etki oldugunda mutlaka gelin acilden diye biz bunlari kayda aliyoruz istatistik icin saglik bakanligi istiyor dedi…evim cok uzak buraya gelemem dedim ki dedigimde oldu yeni gecmis olan kocaman beze yine koprucuk kemigime oturdu..asi yaptirdiginiz yere mutlaka gidin derim olmazsa bende yarin gidicem kayit altina alinsin..
Ablamda ilk doz ve ikinci dozda köprücük kemiğinin orda beze çıktı bir hafta sonra yok oldu sürekli ağrıyor dedi lenf bezlerinde şişme oluyormuş tiroid hastası ayrica

Esim ilk dozu hic belirtisiz atlatti,ama ikinci asidan sonra titreme,halsizlik ve kol agrisi oldu.Yatip dinlendi ertesi gun normale dòndù.

Bende de ilk doz sonrası hafif bir sırt ağrısı olmuştu. Ama 2.doz yatırdı. Kas ağrısı baş ağrısı bütün gün sürdü. 2 parol içtim değişen bir şey olmadı. Neyseki 1 gün oldu bunlar ertesi gün iyiydim.

Daha cumartesi olmuşsunuz pazar pazartesi 2. gün. Bende de öyle oldu. Bugün akşama doğru biraz açılır daha iyi hissedersiniz diye düşünüyorum. Ozge Citak Ozge Citak
Çok kişiden duydum ben bunu 2
Dozdan sonra.

Çok ağırda olsa yan etkidir çoğu kişi yaşadı 1 en fazla 2 güne geçti bende bu gün ikinci dozu oldum bakalım nasl olacak

Bende olmadi ama her iki asidan sonra lenf bezlerimde bezeler oldu..kac doktora gittim kas gevsetici verdi antibiyotik verdi…bende dun 2. Dozumu olurken sordu sislik beze ates gibi belirtiler oldu mu diye o zaman anladim asidan oldugunu…kac doktora gittim asidan olabilir mi dedim yok dediler…beni oradaki hemsire tembihledi yan etki oldugunda mutlaka gelin acilden diye biz bunlari kayda aliyoruz istatistik icin saglik bakanligi istiyor dedi…evim cok uzak buraya gelemem dedim ki dedigimde oldu yeni gecmis olan kocaman beze yine koprucuk kemigime oturdu..asi yaptirdiginiz yere mutlaka gidin derim olmazsa bende yarin gidicem kayit altina alinsin..
Sizin köprücük kemiğindeki bezedeki şişlik indi mi

Back