2. Doz aşı sonrası titreme ateş

mutlucicek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
1.376
2.286
133
31
Hanımlar merhabalar,
Dun aksam 2. Doz covid aşımı oldum ama bugün akşama doğru beni pert etti. Atesim 38 civarında surekli dus alıyorum, parol içebildim 2 tane sadece zaten diğer agrikesicilere alerjim var. 2. Dozdan sonra asiri agri ateş ve titreme yaşayan oldu mu? Hastaneye gitsem bu ağrılar biter mi sağlık bakanlığının sitesinde olası yan etkilerde yazıyor, çözümsüz mü kalırım hastanede? Evden çıkacak gücüm yok, suya girip çıkmaktan ve kendimi kasmaktan iyice canım acımaya başladı.

Aynısı ikinci aşıdan sonra bende de oldu. Ama bende bir parol sonrası hem ateş düştü hem halsizlik azaldı. Siz kendinizi iyi hissetmezseniz bir doktora görünün derim.

Benim aşıyı olduğum akşamın sabahında başlamıştı halsizlik vs. Ertesi güne neredeyse bir şey kalmadı.

Dun gece olduk, sabah kurban işiyle falan uğraştık ki kadar iyiydim ki inanamıyorum suan bu halime. İlk dozu da minik ağrıyla atlatmıştım. Umarım sizin gibi toparlarim

Açıkçası düşünmedim değil, 3 kisi olduk. Ikisinin atesi hızlıca dustu ben yatak döşek kaldım. Evet gittiğimde sorayım olmadı
Merak etmeyin. Benim de 2. Aşı sonrası aynısı oldu. Ateş titreme kas ağrıları baş ağrısı. 2 gün sonra azalarak geçiyor. En son baş ağrısı geçiyor. O biraz uzun sürdü.

Ben daha ikinci doz olmadım ama babam bünyesi çok sağlamdır kolay kolay rahatsızlanmaz, ilkinde hiç problem yaşamamışken ikinci dozda baya etkiledi, sanki grip olmuş gibi hissediyorum, her yerim ağrıyor kolumu kaldıracak halim yok demişti kötü olmuştu ama 1 gün sürdü ertesi günü kalktığında iyiydi, çok duyuyorum 2.doz biraz ağır oluyormuş diye

Biontech baya etkili bir aşı. Vücudunun antikor oluşturduğunu hissettiriyor.

Bende olmadi ama her iki asidan sonra lenf bezlerimde bezeler oldu..kac doktora gittim kas gevsetici verdi antibiyotik verdi…bende dun 2. Dozumu olurken sordu sislik beze ates gibi belirtiler oldu mu diye o zaman anladim asidan oldugunu…kac doktora gittim asidan olabilir mi dedim yok dediler…beni oradaki hemsire tembihledi yan etki oldugunda mutlaka gelin acilden diye biz bunlari kayda aliyoruz istatistik icin saglik bakanligi istiyor dedi…evim cok uzak buraya gelemem dedim ki dedigimde oldu yeni gecmis olan kocaman beze yine koprucuk kemigime oturdu..asi yaptirdiginiz yere mutlaka gidin derim olmazsa bende yarin gidicem kayit altina alinsin..

Bende gücümü toparsam giyinip acibadem e gideceğim. Biraz daha yatar halde bekliyorum

Normal bunlar, ben de bi pazar günü olup ertesi sabah kalkıp işe gidemedim. Ateş titreme ağrı ishalden yattım. bütün gün parol içtim. ertesi gün uyandığımda sapasağlamdım. 2. dozdan sonra benim gibi yamulan çok arkadaşım oldu ama hepsininki 1 en fazla 2 güne geçti. rapor almak için doktora da gittim o gün, al parolunu yat başka başka bir şeye gerek yok dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…