- 19 Ağustos 2019
- 1.376
- 2.286
- 133
- 31
- Konu Sahibi mutlucicek
-
Açıkçası düşünmedim değil, 3 kisi olduk. Ikisinin atesi hızlıca dustu ben yatak döşek kaldım. Evet gittiğimde sorayım olmadıArkadaşım da da aynısı oldu meğer covid kapmış. Yarına test yapmanızı öneririm
Aynısı ikinci aşıdan sonra bende de oldu. Ama bende bir parol sonrası hem ateş düştü hem halsizlik azaldı. Siz kendinizi iyi hissetmezseniz bir doktora görünün derim.
Benim aşıyı olduğum akşamın sabahında başlamıştı halsizlik vs. Ertesi güne neredeyse bir şey kalmadı.
Aynı şeyi yazacaktım. Bir tanıdığım da aynını olduArkadaşım da da aynısı oldu meğer covid kapmış. Yarına test yapmanızı öneririm
Merak etmeyin. Benim de 2. Aşı sonrası aynısı oldu. Ateş titreme kas ağrıları baş ağrısı. 2 gün sonra azalarak geçiyor. En son baş ağrısı geçiyor. O biraz uzun sürdü.Açıkçası düşünmedim değil, 3 kisi olduk. Ikisinin atesi hızlıca dustu ben yatak döşek kaldım. Evet gittiğimde sorayım olmadı
Merak etmeyin. Benim de 2. Aşı sonrası aynısı oldu. Ateş titreme kas ağrıları baş ağrısı. 2 gün sonra azalarak geçiyor. En son baş ağrısı geçiyor. O biraz uzun sürdü.
Umarim degiyordur şu agri ve acıBiontech baya etkili bir aşı. Vücudunun antikor oluşturduğunu hissettiriyor.
Açıkçası aşıdan sonra takıyorlar mi bilemedim eğer biraz daha yükselirse gideyim rahatlatacak bir sehler takiyorlarsaBizdede oldu, serum taktılar.
Takıyorlar, cok kotuyseniz gidin. Rahatlarsiniz.Açıkçası aşıdan sonra takıyorlar mi bilemedim eğer biraz daha yükselirse gideyim rahatlatacak bir sehler takiyorlarsa
İnş. Valla 3. Doz deseler cesaret edemem. Öyle perişan etti beni.Umarim degiyordur şu agri ve acı
Cok tesekkur ederim bunu öğrenmek çok iyi geldiTakıyorlar, cok kotuyseniz gidin. Rahatlarsiniz.
Bende gücümü toparsam giyinip acibadem e gideceğim. Biraz daha yatar halde bekliyorumBende olmadi ama her iki asidan sonra lenf bezlerimde bezeler oldu..kac doktora gittim kas gevsetici verdi antibiyotik verdi…bende dun 2. Dozumu olurken sordu sislik beze ates gibi belirtiler oldu mu diye o zaman anladim asidan oldugunu…kac doktora gittim asidan olabilir mi dedim yok dediler…beni oradaki hemsire tembihledi yan etki oldugunda mutlaka gelin acilden diye biz bunlari kayda aliyoruz istatistik icin saglik bakanligi istiyor dedi…evim cok uzak buraya gelemem dedim ki dedigimde oldu yeni gecmis olan kocaman beze yine koprucuk kemigime oturdu..asi yaptirdiginiz yere mutlaka gidin derim olmazsa bende yarin gidicem kayit altina alinsin..
Normal bunlar, ben de bi pazar günü olup ertesi sabah kalkıp işe gidemedim. Ateş titreme ağrı ishalden yattım. bütün gün parol içtim. ertesi gün uyandığımda sapasağlamdım. 2. dozdan sonra benim gibi yamulan çok arkadaşım oldu ama hepsininki 1 en fazla 2 güne geçti. rapor almak için doktora da gittim o gün, al parolunu yat başka başka bir şeye gerek yok dedi banaHanımlar merhabalar,
Dun aksam 2. Doz covid aşımı oldum ama bugün akşama doğru beni pert etti. Atesim 38 civarında surekli dus alıyorum, parol içebildim 2 tane sadece zaten diğer agrikesicilere alerjim var. 2. Dozdan sonra asiri agri ateş ve titreme yaşayan oldu mu? Hastaneye gitsem bu ağrılar biter mi sağlık bakanlığının sitesinde olası yan etkilerde yazıyor, çözümsüz mü kalırım hastanede? Evden çıkacak gücüm yok, suya girip çıkmaktan ve kendimi kasmaktan iyice canım acımaya başladı.
Bir serum takarlar mutlaka mudahele ederler yaninizda kimse yok mu goturseler hastaneye biraz kendinize gelir rahat uyursunuzBende gücümü toparsam giyinip acibadem e gideceğim. Biraz daha yatar halde bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?