2 DOKTORUN GÖRÜŞÜ FARKLI. KIMYASAL GEBELIK MI FARKLI BI DURUM MU YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Jayus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
191
53
Beta hcg değerlerim 2 gün arayla
71,95
165,48
122,1
Bu konuyu açma sebebim 2 doktorun farklı görüşleri kafamı karıştırdığı için.

1. Doktor beta hcg de ki düşüş için düşük belirtisi ama anormal değerler gösteren gebeliklerde olabiliyor 3 gün sonra tekrar kan ver dedi. Kese görmediğimiz halde bir nebzede olsa umut verdi. Amaaa keseyi görmeden nasıl düşük olabilir dedi anlamadım.

2. Doktor ise kesinlikle kimyasal gebelik yaşıyorsun dedi. Diğer doktor değerin yükselirse gebelik devam eder demişti ama bu doktor değerin yükselirse dış gebelik yaşıyorsun demektir kanama olmasını bekle değerin yükselmesin bu kötü olur dedi.

2 defa çok açık kahverengi krem renk gibi bir iki damla leke gördüm çamaşırımda. Devamı gelmedi. Ara ara bel ve kasıkta ağrım olup geçiyor şiddetli degil. Kimyasal gebelikte neler yaşanır. Bu gibi bir durum yaşayan ya da bilgisi olan yardimci olabilir mi?

( Son adet tarihim 5 nisan. 9'unda bitti. 12 nisanda yaptırdığım kan 71,95 çıktı)

bence 2. dusuk yaparken once keseyi goremedim dr ins kese gozukur yoksa dis gebelik onun icin igne kullaniriz demisti basta umutla kese bekliyoryz ama malesef artmiyo😞 umarim seninki artar

bence 2. dusuk yaparken once keseyi goremedim dr ins kese gozukur yoksa dis gebelik onun icin igne kullaniriz demisti basta umutla kese bekliyoryz ama malesef artmiyo😞 umarim seninki artar
Değerlerin nasildi ki? Düşük yapmak dış gebelikten daha iyiymiş. Üzme kendini inşallah yakındır iyi haberlerin🙏

Değerlerin nasildi ki? Düşük yapmak dış gebelikten daha iyiymiş. Üzme kendini inşallah yakındır iyi haberlerin🙏
amin insallah hepimiz icin。 dis gebelik daha kotu derler hep zaten 1300 ile ogrendim ben1500 e cikti degerler az artiyodu dusuk gununee kadar 2900 oldu sabaha karsi dustu 2400 e gerilemis hemen 2 haftadA
sifirlandi。zaten biliyolar ilerleyisine gore dusecegi gune kadar ins kesen gozukur bazen serde hayir olabiliyor allah yarsimcin olsun

amin insallah hepimiz icin。 dis gebelik daha kotu derler hep zaten 1300 ile ogrendim ben1500 e cikti degerler az artiyodu dusuk gununee kadar 2900 oldu sabaha karsi dustu 2400 e gerilemis hemen 2 haftadA
sifirlandi。zaten biliyolar ilerleyisine gore dusecegi gune kadar ins kesen gozukur bazen serde hayir olabiliyor allah yarsimcin olsun
Amin teşekkür ediyorum, hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏

X