Kisiden kisiye, vucuttan vucuda ve dogumdan doguma degisirMerhaba kizlar. Doguma az kalinca malum beni sorular almaya basladi :)
Ilk dogumumda uzun surmedi sancim ama dogum esnasi cok zordu. Dikisim kesim fazlaydi.
Ikinci dogum icin cevremde cogu kisi de kesi olmadi ufak dikisleri oldu. Bende beklentiye girdim haliyle. Kesisiz dikissiz bir dogum hayal ediyorum. Ama cok da beklentiye girmemek gerek hayal kiriigi icin.
2. Kez normal dogum yapan annelere sormak istedim bu yuzden, kesi dikis durumunu :)
İkinci kez kedi gibi doğurdumMerhaba kizlar. Doguma az kalinca malum beni sorular almaya basladi :)
Ilk dogumumda uzun surmedi sancim ama dogum esnasi cok zordu. Dikisim kesim fazlaydi.
Ikinci dogum icin cevremde cogu kisi de kesi olmadi ufak dikisleri oldu. Bende beklentiye girdim haliyle. Kesisiz dikissiz bir dogum hayal ediyorum. Ama cok da beklentiye girmemek gerek hayal kiriigi icin.
2. Kez normal dogum yapan annelere sormak istedim bu yuzden, kesi dikis durumunu :)
Ya ne guzel bende kendimden oyle bir performans bekliyorum cunku ilki sancisi dogurmasi 6 saat surmustu :) Ama burdaki ebe ve doktorlara guvenemiyorum iste .İkinci kez kedi gibi doğurdumkesi mesi olmadı hicbisey korkma ikinci doğum cokmkolay oluyo
İkinci doğum çok kolay oldu valla üç dakika sürdü desem yalan olmaz bı de Meryem suresi okuyub doğuma gitdim ondan olsa gerek. Giderken söyle sana okuyun ben.Ya ne guzel bende kendimden oyle bir performans bekliyorum cunku ilki sancisi dogurmasi 6 saat surmustu :) Ama burdaki ebe ve doktorlara guvenemiyorum iste .
Doktor girmiyormus zaten doguma
Cok sagol canim not ettim hemen .Okuyabilirim insallah kolay dogum nasip olsunİkinci doğum çok kolay oldu valla üç dakika sürdü desem yalan olmaz bı de Meryem suresi okuyub doğuma gitdim ondan olsa gerek. Giderken söyle sana okuyun ben.
İnseAllahCok sagol canim not ettim hemen .Okuyabilirim insallah kolay dogum nasip olsun
Gecmis olsun canim, neyseki dikisin cok zorlamamis , rahatca kavussun tum gebeler bebeklerineBenim de ilk dogum zordu ve cok kotu dikislerim vardi.
Ikinci dogumumda ebe doktora kesi olacak mi diye sordu. Hayir hic gerek yok kesmeyecez dedi.
Ama malesef oglum dogum kanalina sıkıştıgi icin vakumla cektiler.Vakum icin de kesi yapmak gerekiyormus.ama tek tarafli ve cok duzgun bi kesiydi.ilki gibi beni hic zorlamadi
Benimde ilk dogum da dikisim coktu. Birde tutmuyordu ,damar mi kaniyordu oyle birsey demisti dr .O yuzden epey uğramıştı. Zaten bir hafta sonra acilmisti da :/ Bakalim bu dogumum az kaldi insallah normal olursa yazarim buraya da nasil oldugunuBenimde ilk doğumda dikişlerim vardı baya fazla şuan hamileyim 25+4 hafta benim de merak ettiğim şeylerden biri bu merak ettim acaba doğum yaptın mı yaptıysan neler yaşadın nasıl oldu yazarsan çok sevinirim
Hadi bir avazda inşallah sağlıkla alırsın kucağınaBenimde ilk dogum da dikisim coktu. Birde tutmuyordu ,damar mi kaniyordu oyle birsey demisti dr .O yuzden epey uğramıştı. Zaten bir hafta sonra acilmisti da :/ Bakalim bu dogumum az kaldi insallah normal olursa yazarim buraya da nasil oldugunu
Tesekkurler insallah. Benimki ozel bi durumdu insallah kesisiz ,kolay ve saglikli bi dogum olur sizinki deGecmis olsun canim, neyseki dikisin cok zorlamamis , rahatca kavussun tum gebeler bebeklerine