Lise Yorum ve Soruları 2 dknızı ayırabilir misiniz ?

arkadasin dedigi gibi lehce dil agiz bunlar guzel konular sıkıcı da degil :)
ben lisedeyken İstiklal marsiyla ilgili bi unum yapmıştım

Katılıyorum,ilginç olur.Mesela kazaya öyle değil-kazın ayağı öyle değil gibi...

Veya kızkulesinin farklı hikayeleri olabilir
mesela güzele bakmak sevaptır diye bilinen bir ata sözü var ama o sözün aslı güzel bakmak sevapmış bunu da ben yeni öğrndim ki bilmeyen çok var. daha da değişen ata sözü var

konu serbestse türkü hikayelerini hazırlayabilirsin. mesela yüksek yüksek tepelere türküsünün hikayesi meşhurdur. türküyü de dinletebilirsin, ardından hikayeyi anlatırsın.

Fikir olması için netten Sunubank'a bakabilirsin.Özellikle bilinçlenme ve bilinçlendirmeye :)

parayla mutluluk satın alınıabilir mi?

cevap: Evet.

sabaha kadar savun dur işte al sana konu..

Dogruyu söyleyin öğretmen hanim bu ödevi siz mi verdiniz yoksa?
Bu arada size katiliyorum. .

Teşekkür ederim ben vermesem de ödevi, biraz yaratıcı olsunlar, gencecik beyinler, hazırcı oldular zaten her ödev internetten yorum katılmadan hazırca alınıyor, belli ki öğretmeni biraz düşünsünler istemiş...

Kesinlikle size katiliyorum ama öğretmenler muhakkak ogrencisini tanır, bu konuyu sen hazirlamadin demeli ve bence gecirmemeleri gerekiyor. Iyi, arastirmaci, akilli nesiller icin bu gerekiyor bence. .
Sonucta gelecegin parlak cocuklari da hicbir işe yaramayan cocuklari da sizin ellerinizden çıkıyor.
Arastiran bir nesil yetiştirmek cok önemli. .

(Ayrica her öğretmen sizin gibi anlayisli değil sadece müfredat yerini bulsun diyenler de var. Bundna dolayi sizi tebrik ederim )

Teşekkür ederim, çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…