Ablalarım merhabalar bu da dert değil ya işte yardımınızı almak istedim. Bir süre taşınmazsa konum memnun olurum en çok kitleye bu konudan ulaşabileceğimi bildiğim için bu konudan yazıyorum. Şimdi durum şöyle ben lise 2 öğrencisiyim dil ve anlatım dersinde öğretmen en az 5 en fazla 15 dklık bir sunum yapmamızı, konumuzu kendımızın belırlememızı istedi. Yarına sunum yapmam gerekiyor ama ben konu bulamıyorum. Yardımzcı olur musunuz ? Hepinize teşekkürler şimdiden :)
illa şair vs olması gerekmıyor işte jest mimiklerimize bakacak seyırcıyle ıletısımımız falan.her türlü konu olabılır yanıAA nasıl bir sunum yahu , edebiyat desen anlıcamda, dil ve anlatımı nasıl sunum yapçan pek bi hayal ufkum açılmadı , bi düşüneyim
İlahi öğretmenim yaBen de lise öğretmeniyim, bu senin ödevin senin düşünüp araştırman fikir üretmen için verilmiş, çok zor olmasa gerek, konunu kendin bulmalısın
Ben de lise öğretmeniyim, bu senin ödevin senin düşünüp araştırman fikir üretmen için verilmiş, çok zor olmasa gerek, konunu kendin bulmalısın
son güne bırakmışsın tatlım, bir dahaki seferi iki ayağını bir papuca sokma. Belirlediğin konu güncel meselelerden olsun, notunu iyi etkiler, nerden baksan 30-40 puan belirlediğin konuna gelir sadece..Ablalarım merhabalar bu da dert değil ya işte yardımınızı almak istedim. Bir süre taşınmazsa konum memnun olurum en çok kitleye bu konudan ulaşabileceğimi bildiğim için bu konudan yazıyorum. Şimdi durum şöyle ben lise 2 öğrencisiyim dil ve anlatım dersinde öğretmen en az 5 en fazla 15 dklık bir sunum yapmamızı, konumuzu kendımızın belırlememızı istedi. Yarına sunum yapmam gerekiyor ama ben konu bulamıyorum. Yardımzcı olur musunuz ? Hepinize teşekkürler şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?