• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. derece yaniklar icin yardim lütfen

ca

canım geçmiş olsun.bu kremi sgk karşılıyirmu benimde cumartesi memem yandı.(göğsüm demediğim için bazıları tuhaf karşıladı ama yanan göğsüm değil mememdu.) karşılıyorsa hangi doktor yazdı
Karşılıyor Cnm ama plastik cerrah yazarsa , ben sezeryan içim için almıştım önceden tekrar almadım oğluma . Ben 60 liraya almıştım 2 yıl önce

2.derece derin yanik bizimki. 4 hafta kadar ayaklari sariliydi. simdi sag ayginda acik yara kalmadu deriside geldi ama biaz sert. ve kirmizi duruyo. sol ayaginda cok az bi acik yarasi var brn istemedim sargida kalsin doktorda zaten sarmaya gerek yok dedi. kremle yumasik tutmaya calisiyorum.
Geçer Cnm ya hatta biz o halde denize ve havuza soktuk . Üzerine su geçirmez bant yapıştırarak

Karşılıyor Cnm ama plastik cerrah yazarsa , ben sezeryan içim için almıştım önceden tekrar almadım oğluma . Ben 60 liraya almıştım 2 yıl önce
Sağol canım zaten benim yanık yeri pek iyi olmamış o yüzxen kremleri kesip rif ampul vr antibiyotik hap verdi bakalım geçsin de evet jelin fiyatı suan 85 tl miş

Çok geçmiş olsun. Umarım geçer ve iz kalmaz.
Shea yağını tavsiye ederim. Karite diye de geçiyor. Afrika menşeli bir ürün.
Çok hızlı cilt yenilediği için son dönemde herşeyin içine katmaya başladılar.
ameliyat, çatlak izi ve özellikle yanık ve egzama için iyi geliyor.
Hatta bu yüzden güneş kremi olarak kullanıyorlar.
Organik olduğu için çocuklarda kullanılabiliyor diye biliyorum.
bir araştır istersen
Tesekkurler canim arastirmazmiyim hic.

Back