Bende bu ay 2. kez klomen kullandım iğne vuruldumda siz bana umut oldunuz :) sizdeki sıkıntı neydi acaba bide yumurtanız kaç mmdiBen çatlatma iğnesi kullanmadım canım. Doktorum önce bi bakalım yumurtan kendiliğinden çatlıyormu dedi. Ve çatlamışta. Ama o ara sık sık kontrole gidiyoruz ya yumurta ne büyüklükte görmek için. Doktorum bana yumurtlaman olmak üzere dedikten sonra 3gün arka arkaya birlikte olmuştuk
Öncelikle merhabaBen de sizinle neredeyse aynı durumdaydım. 2.defa klomifen tedavisinde hamile kaldım çok şükür Ama aynı zamanda soğan kürünü de yapmıştım 2.ay. Klomifen sayesinde mi, soğan kürü sayesinde mi hamile kaldım bilmiyorum. Yada bunların hepsi birer sebep belkide yani vakti zamanı gelmişte olabilirdi. Diyeceğim o ki ben ikisini bir arada kullandım ve bir zararını görmedim. Ama her insanın yapısı farklıdır tabi. Sizi yanlış yönlendirmekte istemem. İçiniz rahat etmiyorsa denemeyin. Ben sadece kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Siz de içinizi rahat tutun. Biz 1 yıldan fazla bir süre uğraşmıştık bebek için. Siz de en yakın zamanda Güzel haberler alırsınız inşallah
İlaç kullanırken yapma kürü inş bu ay hamile kalırsın
Adet düzensizliği vardı ben de. 40 - 43 güne kadar adet olmadığım oluyordu. Doktorum bu yüzden yumurtlamanında düzensiz olduğunu söyledi. Olsa bile yeterince büyümüyordu. Yumurtanın büyümesini desteklemek için bu hapı verdi. Yani clomifen. En son kontrolde 18mm falandı yumurta. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız bu defa ve hamile kalırsınızBende bu ay 2. kez klomen kullandım iğne vuruldumda siz bana umut oldunuz :) sizdeki sıkıntı neydi acaba bide yumurtanız kaç mmdi
Çok iyi anlıyorum sizi inanın. Aylarca umutla test yapıp, negatif sonuca bakmanın nasıl bir his olduğunu gayet iyi biliyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim teste bile güvenememiştim. Bi taraftan ağlıyor, bi taraftan da ikinci bir test daha yapıyordum. Allah size de hamile kalmayı, bebek sahibi olmayı nasip eder inşallah bu defabana ne kadar umut oldugunuzu bilemezsiniz çoğu tanıdığım kişide kullan bence bişey olmaz dediler kullancam adetimin 5.günü başlycam allah izin verirseSizdedemi yumurtalıkların büyümesinde sıkıntı var
Merhaba bu ilaca başlamadan önce sizden hormon tahlilleri istendi mi acaba?Kızlar merhaba bu cuma adetimin5.günü tekrar klomene başlıyorum geçen ay günde 2 tane içiyordum bu ay günde 3e çıkardı geçen ay yumurtalıklarım büyümüştü fayda etmişti çatlatma iğnesiyle çatlamıştı çok ümitliydik 9 aydır istiyoruz olmuyor yumurta tembelliği var bende eşim çok iyi değerleri .Doktora hsg filmi çekineyim diye sordum bana sorarsan şu anda sana gerek yok dedi eğer bu ayda olmazsa diğer ay çekelim dedi elim kolum bağlandı doktorun yanında muayenede çok ağladım doktor bile halime üzüldü çok ümitliydimbu ay birde soğan suyu kullansam diyorum ama cesarette edemiyorum hapla birlikte farklı bişey felan yaparmıki diye önereceğiniz başka birşey varmı
İnşallah Allahım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinAdet düzensizliği vardı ben de. 40 - 43 güne kadar adet olmadığım oluyordu. Doktorum bu yüzden yumurtlamanında düzensiz olduğunu söyledi. Olsa bile yeterince büyümüyordu. Yumurtanın büyümesini desteklemek için bu hapı verdi. Yani clomifen. En son kontrolde 18mm falandı yumurta. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız bu defa ve hamile kalırsınız
Merhaba bu ilaca başlamadan önce sizden hormon tahlilleri istendi mi acaba?
Adet düzensizliği vardı ben de. 40 - 43 güne kadar adet olmadığım oluyordu. Doktorum bu yüzden yumurtlamanında düzensiz olduğunu söyledi. Olsa bile yeterince büyümüyordu. Yumurtanın büyümesini desteklemek için bu hapı verdi. Yani clomifen. En son kontrolde 18mm falandı yumurta. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız bu defa ve hamile kalırsınız
Teşekkür ederim, bende pcos var 4 aydır hamilelik olmadı. Haftaya doktora gideceğim başlar inşallah tedaviyeevet canım bakıldı
Teşekkür ederim, bende pcos var 4 aydır hamilelik olmadı. Haftaya doktora gideceğim başlar inşallah tedaviye
Klomen adete yakın adet sancısı çektiriyor mu? Sonra duphaston kullandım. Hiç böyle olmamıştım. Adete 5gün kala ağrılarım başladı kramplar falan
Evet kısa bir süre ama pcos olduğu için vakit kaybetmek istemiyorum, en azından başka sorunda varsa erkenden çıksın ortaya. Adetlerim düzgün. Senin düzgün mü konuyu çok okuyamadım kusura bakmainşallah canım 4 ay çok kısa bi süre ben 1 seneden beri deniyorum adetlerin düzgünmü
İlk defa kullandım bu ilaçları o yüzden umutta edemiyorum . Belki yan etkileridir diyemerhaba adete yakın kram girmeler hamilelik belirtileride olabilri dikkat edin ben klomen kullndığımın 6.7 günü deli ağrı çekmiştim inşallah adet belirtileri değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?