2. çocuk...

günaydın,
benimde 7 yaşında bir kızım var :)
çalışan bir anne olarak kıyamadım kuzuma babane bakacağı için yük olur diye yapmadım.
kendimede çok güveniyordum. ben hemen hamile kalırım nasıl olsa diye erteledim bende.
ama öyle olmadı biliyor musunuz?
5 aydır korunmuyordum ve bebiş gelmiyordu öylesine bir gideyim dedim doktora :KK43:
4 cm civarinda çikolata kistim varmış.
3 doktor gezdim. kist için.
son gittiğim doktor yumurtalıklarınız azalmış erken menopoz dedi
dünyam yıkıldı.
kim ben mi
benim daha annem menopoza girmedi ki.
hemen tüp bebek oda tutarsa
önümüzde ki ay başka bir doktora gideceğim.
hemen yap geç kalmadın bence ama daha da erteleme
ama ben umutluyum kızıma kız kardeşi gelecek inş.
allhım evlarımızı korusun (amin)

pardon yaş kaç acaba..:KK64:

İlk kızımı 28 ikinci kızımı 32 yasında doğurdum.araları 4 yas. Cok şükür ki mevlam da gönlüme göre verdi ikisi de kız. Bizim yas araları ortalama ne az ne cok ama zor değil mı ooooo bir anlatsam zorluklarını. Ammaaa o zorluğa rağmen bugun küçük kizim düştüğünde büyük kızımın kuzummm sana kiyamam ben oy ablammmm diye ona sarılıp sakinleştirmeye calışması iste onu izlemek dunya ya bedel. Ben verdigim karardan pişman olmadım cok şükür. Hayat sizin karar sizin mevlam verirse de beklemeyin kızınıza vereceğiniz en güzel hediye bir kardes olur.

Merhaba..32 yaşındayım,1. sınıfa giden bir oğlum var..Şimdiye kadar okul diye diye 2. çocuğu erteledim,durdum.Her gören,2. ne zaman deyip soruyor.Ben de geç kaldığımın farkındayım esasen..Şimdiki aklım olsa 2 yaşında iken,tekrar hamile kalırdım,ama hayaller ve hayatlar farklı oluyor..Ama artık ciddi ciddi bu konuyu düşünmeye başladım,bir tane de kızım olsun istiyorum hayırlısıyla..Korkularım da var,yaş 30 u geçtiği için..Çevremde sık duyar oldum,down sendromlu ya da engelli çocuklar çoğaldı,yaşadıkları zorlukları tahmin edebiliyorum ve korkuyorum..Bu konuda bilgi sahibi olan,tavsiyeleri olanları dinlemek isterim..Teşekkür ederim.
annem 43 yaşında doğurdu kardeşimi 19 yıl sonra. ona da çocuk problemli olur dediler aldır dediler. ama kalbini hiç bozmadı. canım kardeşim şu an 10 yaşına girecek ve yaşıtlarına göre hem çok zeki hemde fizik olarak çok daha büyük gösteriyor.
bu arada ben de 29 yaşındayım ve daha nişanlıyım :) e daha çocuk yapacağım derken 32 33 olacağım. kalbini hiç bozma rabbim hayırlısını versin

X