ve bu sorulara cevap ver.
1.Kızın tuvalet alışkanlığını edindi mi? Bu çok önemli yoksa ikisiylede işin var.
2. kızın Hareketli mi? Buda önemli çünkü aklı başında olmayan iki bebek biri en azından dur diyebilmeli.
3. Sana bağlılığı nasıl? Annenlerden uzak olduğun için çalışmadığına görede sana baya bağlı bir çocuk olduğu kanaatindeyim. Hiç akrabalarından birinde bırakmayı denedin mi?
4. Senin yapın nasıl ? Sabırlı mısın sinirli misin. İnsanlara yüklenmeyi sever misin. Çünkü 2. çocukla birlikte bu tepkilerin hepsini 1. çocuk üzerinde deneyeceksin.
5. Eşin anlayışlı bir insan mı? Eğer birde koca bir bebeğin varsa etti sana 3 çocuk :))
Bütün bunları moralin bozulsun filan diye söylemedim canım
belki karışıkta yazmış olabilirim
ama neyle karşı karşıya kalacağını bilirsen tedbirlerini o yönde alırsın.
benimde şimdi olsa 2 yaşına gelse bende acaba 2. yi yapsam mı diye düşünmeden edemezdim
bu konudada çok çok haklısın
Tuvalet alışknalığını denedim ama hazır olmadığını anladığım için bıraktım...Aslında bana göre hareketli ama dışarıdan gözlemleyen kişiler için akıllı ve uysal bir çocuk...Ailemin yanına gidince en uzun 5 saat bıraktım.Aldığım oyuncak kediyi eliyle itip bana koşusunu unutmam hiç :) Ama bunda o zamanlar emmesinin katkısıda var.Şuan biraz daha az gibi bağımlılığı...Bana gelince aslında sabırlımıyım değilmiyim bilmiyorum.Ama her anne gibi olduğumu düşünüyorum.Çok uç davranışlarım yok sanırım.Arkadaşlarım çok iyi bir anne olduğumu söylüyor....Eşime gelince de :) Anlayışlı evet.Her gün kızımı dışarı çıkarır.Bunaldığımda almasını isteyince alır.Elimden geleni yapmak isterim der.Kimi zaman tv başında oturur tabi ama oda onun hakkı diye görüyorum zaten.Dün mesela işten geldi gece kızım uyumamıştı.Çay falan içerken kızım süreklki elinden tutup kaldırdı top oynamak için.O da her defasında kalktı...2, cide desteği daha artar gibi geliyor...
Moralim bozulmadı canım:) Başkasının fikrine her zaman saygı duyarım.Düşünemediği düşünürüm çünkü...Allah senin bebişede sağlık versin sanada sağlıklı doğumlar inşallahh....