• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Cocuk ev temizlik

Miya5737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
64
27
38
Merhabalar
3 yasında bir oglum ve 6 aylık kızım var..Bazen cok bunalıyorum butn ev işleri cocukların bakımı sana bakıyor gercektn annelik cok zormuş. EVLENİRKEN hiç bole Bi hayatımın olacagını dusunmemıstım. Eşimin istegi uzerine 2 cocugu yaptık aslında mutsuz degılım sadece zaman zaman cok bunalıyorum. 3 yasındaki oglum ayrı seyler istiyor onunla ilgilenmek ayrı 6 aylık bebegım ayrı dertli. Simdi havalar ıyı diye dısarı cıkartıyorum ama kışın boyle olmayacak. Kreş fiyatlarıda almış basını gidiyor herhangi bıyere suan gondercek durumum yok. Ne gibi onerıniz var benim gibi olan anneler...

Devlet kreşlerine baktınız mı?
Aylık 80 90 tl olması gerekiyor.
Ben de iki çocuklu bir anneyim ama ev rezalet, düzenli yardımcımın ve birkaç ay önceye kadar bakıcımın olmasına rağmen.
İş güçten çocukların yüzüne bakamıyorum hala.

Bu süreçte size ilk etapta haftalık yarım gün ya da imkanınız varsa tam gün yardımcı öneririm.
Durumunuz sıkıntıdaysa, çocuğunuzu oyun gruplarına yazdırabilir, 2 3 günlük başlatabilirsiniz.
Siz de bı sürede işlerinizi ayarlar, bebeğiniz uyuyunca dinlenirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Merhabalar
3 yasında bir oglum ve 6 aylık kızım var..Bazen cok bunalıyorum butn ev işleri cocukların bakımı sana bakıyor gercektn annelik cok zormuş. EVLENİRKEN hiç bole Bi hayatımın olacagını dusunmemıstım. Eşimin istegi uzerine 2 cocugu yaptık aslında mutsuz degılım sadece zaman zaman cok bunalıyorum. 3 yasındaki oglum ayrı seyler istiyor onunla ilgilenmek ayrı 6 aylık bebegım ayrı dertli. Simdi havalar ıyı diye dısarı cıkartıyorum ama kışın boyle olmayacak. Kreş fiyatlarıda almış basını gidiyor herhangi bıyere suan gondercek durumum yok. Ne gibi onerıniz var benim gibi olan anneler...
Rabbim kolaylık versin çok zor ama çocuklar büyüdükçe dertleride büyür derlerdi inanmazdım ama öyle oluyor gerçekten yorucuda olsa en güzel zamanları ☺️

Merhabalar
6 aylik bir kızım var ben bile bazen çıldırma noktasına geliyorum sizin iki tane temizlik filan da hak getire zaten evi b..k götürüyor yemek yapıp yiyemiyorum ne temizliği

Devlet kreşlerine baktınız mı?
Aylık 80 90 tl olması gerekiyor.
Ben de iki çocuklu bir anneyim ama ev rezalet, düzenli yardımcımın ve birkaç ay önceye kadar bakıcımın olmasına rağmen.
İş güçten çocukların yüzüne bakamıyorum hala.

Bu süreçte size ilk etapta haftalık yarım gün ya da imkanınız varsa tam gün yardımcı öneririm.
Durumunuz sıkıntıdaysa, çocuğunuzu oyun gruplarına yazdırabilir, 2 3 günlük başlatabilirsiniz.
Siz de bı sürede işlerinizi ayarlar, bebeğiniz uyuyunca dinlenirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Burda oyke uygun bir yer bulamadım en asagı 500 TL kreş malsefkı yardımcı flnda tutacak butcem suan yok

Burda oyke uygun bir yer bulamadım en asagı 500 TL kreş malsefkı yardımcı flnda tutacak butcem suan yok
Devlet kreşleri var.
Belediyelerin kendi açtığı gündüz bakım evleri, onları bir araştırın derim aylık en yüksek 100 tl olması lazım.

Bende suan hamileyim. Kizim 26 aylik. Suan bile ev darmadagin. 2. Olunca ne olcak diye düşünmeden duramiyorum. Kizim 3 yaş bitirdiginde Allah nasip ederse ikinci bebegim 4 aylik olacak :/

yaza bizde sizin gibi olacagiz 3 yas ve 6 ay
bana ayda bir temizlikci geliyor yarim yada tam gun cocuk dogunca ne halde olacagiz bilmiyorum tabi ama en azindan buyuk isleri birinin yapmasi cok iyi oluyor

yaza bizde sizin gibi olacagiz 3 yas ve 6 ay
bana ayda bir temizlikci geliyor yarim yada tam gun cocuk dogunca ne halde olacagiz bilmiyorum tabi ama en azindan buyuk isleri birinin yapmasi cok iyi oluyor
Keşke imkanım olsada biride bana gelse okdr zorkı Allah yardımcınız olsn genede saglık olsn gerisi Bı sekılde gecıyor

Back