Iyi aksamlar Hanimlar,
Ben yurtdisinda yasiyorum 6yildir evliyiz esim almanyayi hic begenmiyor kimseyle arkdaslik etmek istemiyor sürekli türkiyeye geri dönmek istiyor. 3yasinda bi Kizimiz var bebekliginde 1snee boyunca cok agladi uyumadi yorucuydu dogumda cok zordu hamilelik dönemide böbreklerim tikanmisti cok hastanede yattim en sonunda sezaryan oldum. Bagirsagimda disarda oldugu icin biraz zordu ameliyatta neyseki gecti hersey. Su siralar 2.cocugu düsünüyorum ama emin de degilim esim cocoukla hic ilgilenmiyor en fazla 1saat sürekli odana git sus filan diyor iyice sinir oluyorum demem o ki 1.cocougu istemiyor neredeyse 2.cocouk düsünceside sade bende var onda yok. Yani acik acik demesede istemiyor gibi bilmiyorum. Ilk cocougumda tüp bebek tedavimden sonra oldu. Cok sükür kizim dünya tatlisi ama cok yorucu bir cocuk yerinde durmuyor sevgi ilgi asiri bekliyor cok seviyorum onu o benim canim herseyim. Ama ikinci cocouk icin aetik bende emin degilim dul kadin gibi kendim tek basina herseyiyle ilgineiyorjm cocugun sanki babai yok gibi 2.olunca nasil olur hic bilemiyorum. Kusra bakmayin cok uzattim yazim hatalarim olduysa kusra bakmayin.