Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buarada tebrık ederım yenıcecık hamileymişssin
Allah kucagına almayı nasip etsin
sen ne koymayı düşünürsün yani cocuguna neye göre isim verirsin ?
Ben egeye bu ismi vermeden önce
umut
inanç
kıvanç
arel isimlerini vermeyi düşünmüştüm
umut adını bır arkadasım koydugu için koymadım , inanç ve kıvançı begenmedim sonradan
Arel deniz koymaya karar vermiştim
ama daha sonra EgeDeniz koydum adını
çocuğuna kendi ismini vereni duydum da , 2 kardeş aynı isim abes olur bence
3. olursa ona da mı aynısını vercen cute![]()
merhaba kızlar
arada böyle sohbet muhabbet dönen sayfalarda bahsediyordumda herkezde bir garipseme oluyor
allah nasip ederse inşallah eder bir tane daha oğlum olsun isterim
ilk cocugum tedaviyle olmuştu çook isim düşünmüştüm etmiştim en sonunda suanda oglumun adına karar verdim
acık yazsammı emın olamadım
oglumun adı eg.d.nizHiç belli olmadı değilmi ? Oğlum olursa yine adını d.nizeg. Koymayı ciddi ciddi düşünüyorum
kardeşler , sonucta kardeş çok önemlidir hayatta böylelikle birbirlerine ömür boyu baglanmalarını saglamak isterim isimle olacak iş değil biliyorum ama her ikisininde hayatımdaki önemini vurgulamış olurum
ama çokmu abes olur bilemiyorum teşekkürler
zaten kuvvetle muhtemel ilk isimlerini kullanıcaklar, ege ve deniz olucaklar öyle bilinecekler, birinin ilk ismi ikincinin göbek adı gibi olacak, deniz benimde favorim oğlum olursa bende deniz koyucam, metehan deniz...
Merhaba kızlar
arada böyle sohbet muhabbet dönen sayfalarda bahsediyordumda herkezde bir garipseme oluyor
Allah nasip ederse inşallah eder bir tane daha oğlum olsun isterim
İlk cocugum tedaviyle olmuştu çook isim düşünmüştüm etmiştim en sonunda suanda oglumun adına karar verdim
acık yazsammı emın olamadım
oglumun adı Eg.D.nizhiç belli olmadı değilmi ? Oğlum olursa yine adını D.nizEg. koymayı ciddi ciddi düşünüyorum
Kardeşler , sonucta kardeş çok önemlidir hayatta böylelikle birbirlerine Ömür boyu baglanmalarını saglamak isterim isimle olacak iş değil biliyorum ama her ikisininde hayatımdaki önemini vurgulamış olurum
Ama çokmu abes olur bilemiyorum Teşekkürler
nemiş metehan bizim için özel bi isim msjla anlatırım,Deniz de oğlumun birinin adı :)
bende şimdi mihrimah ismine taktım :)
bildiğin saçmalamışsın arkadaşım yaa
öyle şey olur mu hiç başka isim mi kalmadı piyasadalisedeyken sınıf arkadaşım vardı ismi turan soyismi turan turan turan turanın karesi gibi saçmalamayın bir arkadaşım vardı gene ismi kimlikte yosma başka isim mi kalmamış ailesi için sölüyorum kız isminden utanırdı sürekli zaten seslenirken çiğdem diye sesleniyorduk ama resmi tüm kayıtlarda isme bakınız yosma saçmalamayın anne baba ismi iyi seçmeli oğlunuza ege deniz vermişsiniz zaten 2.si olursa ynı isim saçma gelmiyor mu kulağa bu kadar mı körsünüz bu kadar mı takıntılısız allah nasip ederse olursa 2.oğlunuz mantıklı davranmaya davet ediyorum sizi saçmalamaktan vazgeçiniz tabi olursa buda doğmamış çocuğa don biçmek gibi bişey
hahaha çok güldüm ya süpersin hatta ilk oğlunun adı deniz ise ikinci oğlunada deniz 2 dersin filmin devamı gibi olur:)) süper yaa AMA BAK İKİ ADI VARSA BİRİSİ AYNI KALIR DİĞERİNİ DEĞİŞTİREREK KOYARSIN