2.cocugumada aynı ismi versem olmazmı yani ?

tek ısımmı
tek 4 tane cocugunamı verdı ısmı ?
yoksa benım gıbı yer degıstırerekmı ay cok saskınım

O dayınla ben aynı kafadanmısız sekerım
ilk ikisi tek isimdi sonraki iki taneye yanında bide başka işim koymuştu ama hepsine aynı isimle s
esleniyordu gerçi biri öldü diğer ikisi başka isimler aldı bitek en büyük kullanıyor şimdi o ismi

cute fikrin değişti mi merak ettim yoksa hala deniz ege,ege deniz,deniz nil konusunda kararlı mısın?

ben sanırım o aileyi tanıyorum :)

daha önce düşünülmemiş, en azından benim duymadığım bir düşünce. ben sevdim, olabilir bence. dedenin adını koymaktan iyidir dimi

benim kp adı hüseyin mesela çocuğumun adı hüseyin Ulytau psikozda.

Velhasıl olabilir, farklı birşey bence çocuklar da tribe girmez. Nitekim erkek çocuklar yani kız çocuk olsa neyse onlar doğuştan tripcan

Birde örneğin çocuk ileride 2. ismi kullanıcam diyebilir yani sne ege diyorsundur ama o denizi seçer neticede hakkı...

düşünsene ege deniz, diğeri deniz ege.
İkisi de sinir olurlar birbirlerine sen onu kullan ben bunu vs...
var öyle tanıdıklarımın çocuğu, adı mehmet fatih, anası babası yıllarca mehmet demiş, ama çocuk kız arkadaşına fatih demiş adını...
karısı hala fatih der bütün sülale mehmet derken

düşünsene ileride sevgilisi telefon ediyormuş, denizle görüşebilirmiyim... sen kardeşini çağırıyorsun telefona.

Son düzenleme:
3. Erkek olursa bilemiyorum onerilere acigim :)
Kiz olursa Nil Deniz

Buarada sevcan oyle zir zirrr sevgililer evi arayamaz yerler onlari Allah Allah

3. Erkek olursa bilemiyorum onerilere acigim :)
Kiz olursa Nil Deniz

isimler cok güzel ama cocuklar arasında sıkıntı olur baska isim düşün bence
NİL için yorum bile yapmıyorum benim için dünyanın en özel ismi
dünya bir yana NİL bir yana
Deniz de cok güzel
Allah sağlık versin insallah da derdin isim olsun

hadı be :) yakalandımmı sımdı tabı kı sorucammnerden tanıyosun bıraz ıpucu ver bakayım dogrumu tanıyosun
Eldam yeni üyesin özel mesaj hakkın yok galiba, o yuzden burdan yazmak zorundayım. Kusura bakma konu sahibi.
Onlar sadece 3 kardeş mi ?

Buarada sevcan oyle zir zirrr sevgililer evi arayamaz yerler onlari Allah Allah

Sen öyle zannet arayamazlar diye evine oturmaya bile gelirler:86:hatta okul döneminde okul kitaplarının arasından hergün degişik degişik aşk mektupları bile çıkar.

madem ayrılmalarını istemiyorsunuz

büyük menderes nehri falan koyun
yada menderes

bazılarıda buldumcuk oluyor yarabbim...

Evet canim 19 yasinda basladigim tedavimden oglumu alarak ciktim buldumcuk oldum cunku oyle bir gecenin sabahinda olmadi benim yavrum
Simdide yazdigim o,zel sebeblerden dolayi ayni sevgiyle ikinci oglum olursa boyle olurmu diyorum
Cunku gecmiste gelecekte yalan,onlarin kardes olduklari gercek

Parada anlasirsak olur :)

Nilmeseker 3 .oneri erkek olacakti ama

paşa gönlün bilir canım evet bu zamanda hamile kalmak buldumcuk olmak demek, analarımız gibi ha diyince hamile kalamıyoruz 50 yıla kadar normal yoldan üreme tamamen bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…