bildiğin saçmalamışsın arkadaşım yaa
öyle şey olur mu hiç başka isim mi kalmadı piyasadalisedeyken sınıf arkadaşım vardı ismi turan soyismi turan turan turan turanın karesi gibi saçmalamayın bir arkadaşım vardı gene ismi kimlikte yosma başka isim mi kalmamış ailesi için sölüyorum kız isminden utanırdı sürekli zaten seslenirken çiğdem diye sesleniyorduk ama resmi tüm kayıtlarda isme bakınız yosma saçmalamayın anne baba ismi iyi seçmeli oğlunuza ege deniz vermişsiniz zaten 2.si olursa ynı isim saçma gelmiyor mu kulağa bu kadar mı körsünüz bu kadar mı takıntılısız allah nasip ederse olursa 2.oğlunuz mantıklı davranmaya davet ediyorum sizi saçmalamaktan vazgeçiniz tabi olursa buda doğmamış çocuğa don biçmek gibi bişey
işte bu yaratıcı
O zaman Ege Deniz
İkinci Arel Deniz'de olabilir
ama Deniz 2'de olablir neden olmasın valla dimi
benim bir arkadaşımın bebeğinin adı Ege Efe
Buna ne dersiniz
ben burda 10.adam gibi oldum
bence olur gibi yaa saçma gelmedi ne biliyim Cutecum inşallah birlikte hamile kalırızda daha ne isimler düşünürüz
iyi de canım ege efe di bişi yok ki gayet normal
düşündü canım benim çok akıllı büyük dayım düşündü dört oğluna da aynı ismi verdi şaka gibibelki daha önce kimse düşünemedi
EgeDeniz
Deniz
DenizEge
kız olursa Nil deniz
başka isim begenmiyorum iyimi
bana cok garıp gelmıstı :) kendımınkı anormal gelmıyordu ege efe anormal geldı tek cocukta bu ısım olunca bırbırınden turemıs gıbı ya ege efe alısamadım ben buna
aslında seninkinin daha oluru varolur mu öyle şey ya hem sanırım nüfusta da problem de çıkabilir sanki öyle bişeyler duymuştum. benim de oğlumun adı deniz bazen aklıma gelmiyor değil acaba kızımın adlarından biri de deniz mi olsaydı diye :) haksız da sayılmazsın insan deniz ismine doyamıyor en azından ben :) ama öyle birşey yapma tek yumurta ikizlerinin sürekli aynı şeyleri giymesi gibi olur. çocukların ayrı birer birey olduklarını anlamalarında problem de yaratabilir.
tek ısımmıdüşündü canım benim çok akıllı büyük dayım düşündü dört oğluna da aynı ismi verdi şaka gibi
ve o çocuklar herkesin alay konusu oldular en büyk hariç diğerleri hepsi başka isimler aldılar
bence çocukların toplum içindeki durumlarını da düşün derim
Yosma özellikle ege yöresinde güzel kadın anlamına gelir zaman içinde anlam aşınması olmuş hala egede yosma diye güzel kadınlara der eskiler
aslında seninkinin daha oluru var
yanı 2. ısımler ortak olabilir onlara kızlarda bısey demedı okuyan olduysa tabı kımse bısey demedıgı ıcın ısrarla yazıyorum kız olursada nil deniz koyacagım bu net ama degısmeyecek
ama oglum olursa atıyorum begenmedıgımden degılde ali hasan kıvanc emre olmayacak
deniz olacak ama yanına ege olurmu bılemem gercı esım bılıyor bu dusunceyı ben ıstemesem bıle oda kafasında oldurduysa tamamen nufusa yazdırabılır o sekılde
senın kızının adı ney muhtemelen ada dıye dusunuyorum :)
tek ısımmı
tek 4 tane cocugunamı verdı ısmı ?
yoksa benım gıbı yer degıstırerekmı ay cok saskınım
O dayınla ben aynı kafadanmısız sekerım
yosma ile ege deniz , deniz ege 'yi aynımı tutuyorsun ona o yosma ismini veren annenin cehaletidir
Ben baska bir düşüncedeyim ,
Ben zaten fikir soruyorum olurmu olmazmı diye
buarada Egenin adının Ege deniz oldugunu akrabalar biliyor sokaktaki cocuklar onun adını ege biliyor veya uzak arkadaslarım bıle bu sekılde bılıyor
Kımlıkte gecen bir isim Deniz buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?