• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Çocuğu olan veya Çocuğu 2 yaşını geçen Tecrübeli anneler bu başlığa Tecrübesiz yeni anneler de bu başlıktaki yazıları okumaya :)

suskunkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
928
687
33
25
Merhaba herkese tekrardan. Evet tecrübeli annelerimiz. Bebeklerinizde bebekken korkutuğunuz ama büyüyünce geçen hareketler vs. Nelerdi? En pimpirik yaptığınız şey neydi. Pimpiriklerinizde haklı çıktığınız oldu mu? Lütfen sadece tecrübeli anneler cevaplasın. Biz tecrübesizlerede bir iç rahatlama, örnek olsun

Benimkinin bıngıldak kapanmadı çok uzun süre nerdeyse 2 yaşındaydı çok şükür halloldu.

Merhaba herkese tekrardan. Evet tecrübeli annelerimiz. Bebeklerinizde bebekken korkutuğunuz ama büyüyünce geçen hareketler vs. Nelerdi? En pimpirik yaptığınız şey neydi. Pimpiriklerinizde haklı çıktığınız oldu mu? Lütfen sadece tecrübeli anneler cevaplasın. Biz tecrübesizlerede bir iç rahatlama, örnek olsun
Ben hic pimpirik bir anne olmadim, hicbir seyden de korkmadim. Simdilik iyi gidiyorum, bakalim 🤓

Benim kızım çevremizdekilere göre çok geç yürüdü 14 aylıkken yürümeye başladı. Hiç emeklemedi. Konuşması da geç oldu. Konuşamayacak yürüyemeyecek diye çok korktum ama şimdi ne duruyor ne susuyor 2 yaşına yeni girdi. Uzunca cümleler kuruyor her şeyi anlıyor ne desen tekrar ediyor şükür

Ben hala kendi kendine uyuduğuna inanamıyorum. 8 yaşında şuan senelerdir inanamıyorum😂 asla asla uyumayan uyursa da memede uyuyan bir bebekti. Memeyi 3 yaşında byby diyerek kendi bıraktı bezi de çok korkarak daldığım bir yoldu önümde model yoktu, şimdi iyi ki diyorum. Ne evham yapmışım…

Benim kızım çevremizdekilere göre çok geç yürüdü 14 aylıkken yürümeye başladı. Hiç emeklemedi. Konuşması da geç oldu. Konuşamayacak yürüyemeyecek diye çok korktum ama şimdi ne duruyor ne susuyor 2 yaşına yeni girdi. Uzunca cümleler kuruyor her şeyi anlıyor ne desen tekrar ediyor şükür
En çok bu anneleri rahatlatacaktır diye düşünüyorum 😍

Back