• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Çocuğu ne zaman yapmalıyım?

kullanicigunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
161
93
48
Öncelikle merhaba. Ben 25 eşim 30 yaşında. 6 aylık bir çocuğumuz var. Eşim ikinci çocuk düşünmek için geç kalmayalım gençken yapalım büyütelim hem arkadaş gibi olsunlar diyor. Bende ise hala bebeğim varken ikinci çocuk fikri çok uzak geliyor. Ama hep düşünüyorum. Gidip geliyorum devamlı. Bi diyorum çok yaş farkı olmasın 1 sene arayla yapayım. Sonra düşünüyorum tam rahatlayacağım zaman tekrar bebek olmadı korkutuyor. Aslında çok istiyorum ama cesaret edemiyorum gibi. İkilemdeyim. Bir akıl istiyorum. Özellikle tecrübesi olanlar, yakınında bu tarz örnekler olanlar ya da çocuk gelişimi hakkında bilgi sahibi olanlar. Yeter ki düşüncelerinizi yazın. Benim için gerçekten değerli.

Yaşın daha 25 bebeğin çok küçük şuan buna kafa yormana gerek yokki önce güzelce büyüsün bana sorarsan 30'a kadar beklemende sakınca yok hem o zamana bebeğinde büyümüş olur daha küçük yaşlarda 2.olursa çok zorlanırsın hayırlısı olsun

Hemen yapma gibi bir niyetim yok ama çok bekleyip olma ihtimalinin azalmasını da düşünmüyor değilim. Teşekkür ederim fikriniz için.

Back