Selam kizlar,, 18 aylık kızım var, dört aydir deniyorduk mayis ayinda şükür hamile kaldim ama kimyasal gebelik yasadim suan kanamam var.. Kızımız iki sene olmamıştı sogan kürü denedim ilk ay hamile kalmistim ona, kanamam bitsin tekrar deneyecegim soğan i :) sizler kac zamandir istiyorsunuz ikinciyi
benimde 4 yaşında bir oğlum var yaklaşık 8 aydır istiyoruz ama olmadı.. bakalım bu ay nasil olacak??? hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun sağlıkla inşAllah
Amin amin.. 8 ayda herhangi kür denediniz mi peki
hiç kür denemedim.. ben gebelik düşünmeye başladığım an adet düzenim allak bullak oldu.. 1 hafta arayla regl oldum doktora gittim hiçbirşeyim yokmuş hormon tahlili yaptırdım oda temiz.. benim yumırtlama dönemlerimde genelde birşey çıktı bide.. geçen ay çok heyecanlanmıştım olmadı bu ayda nasip artık olmazsa ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok yoruldum kendimi dinlemekten..
Haklısınız ister istemez stres oluyo insan, bende yapmam gerekeni yapip gerisini Allaha birakicam, eskiden saatlerce yatardim iliskiden sonra, simdi hic hemen kalkıyorum, yumurtlama gunlerimden haberim yok vsvs :) nasipse olur zaten
Beni anlatmissiniiz.korunmayi biraktigim ay adet im gecikti.kan testinde cikmasi.tarlusal kullandim. 1 hafta oldu biteli gelen giden yok.hiç olmadığı kadar ağrım oldu bu ay.hepsi korunmayi biraktiktan sonra basladihiç kür denemedim.. ben gebelik düşünmeye başladığım an adet düzenim allak bullak oldu.. 1 hafta arayla regl oldum doktora gittim hiçbirşeyim yokmuş hormon tahlili yaptırdım oda temiz.. benim yumırtlama dönemlerimde genelde birşey çıktı bide.. geçen ay çok heyecanlanmıştım olmadı bu ayda nasip artık olmazsa ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok yoruldum kendimi dinlemekten..
Merhaba 3,5 yaşında oğlum var.Geçen ay ovulasyonu beceremedim.Ramazanda ovulasyonla takibi yapıp tutmuştur derken yine olmadı.Ben de bu ay akışına bıraktım.Olmuyorsa vardır sebebi ve zamanı
Duzen bozuluyor demekki :/Beni anlatmissiniiz.korunmayi biraktigim ay adet im gecikti.kan testinde cikmasi.tarlusal kullandim. 1 hafta oldu biteli gelen giden yok.hiç olmadığı kadar ağrım oldu bu ay.hepsi korunmayi biraktiktan sonra basladi
Çalışıyorum ovulasyon testini eve gelince yapabiliyordum ve sıvıyı az almam gerekirken çok alıyorum yaniNasil beceremedinizz :))
Ovulasyon testini demeliydimNasil beceremedinizz :))
Ben de ikinci cocugu istiyirum, ilaç kullanıyorum, kur olarak da özellikle bişey yapmiyorum, ama bal tarçın çörekotu bir kaşık günde yemeye başladım dün hayirlisi bakalım
Onu anladim zaten canimOvulasyon testini demeliydim
Agnucaston hayıt otu hormonlar dengelemesi için , dostinex prolaktin için ,senin de hakkında hayırlısı olsun, zamanını biliyor rabbim hayırlı zamanda versin inşallah saglicaklaNe ilaci kullaniyorsunuz, inşallah emekleriniz bosa çıkmaz, ben bi sure korunacagim, kanamamda devam ediyor hayirlisi bakalim
Agnucaston hayıt otu hormonlar dengelemesi için , dostinex prolaktin için ,senin de hakkında hayırlısı olsun, zamanını biliyor rabbim hayırlı zamanda versin inşallah saglicakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?