Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuğu isteyenler toplanalim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.058
158
35
Selam kizlar,, 18 aylık kızım var, dört aydir deniyorduk mayis ayinda şükür hamile kaldim ama kimyasal gebelik yasadim suan kanamam var.. Kızımız iki sene olmamıştı sogan kürü denedim ilk ay hamile kalmistim ona, kanamam bitsin tekrar deneyecegim soğan i :) sizler kac zamandir istiyorsunuz ikinciyi

benimde 4 yaşında bir oğlum var yaklaşık 8 aydır istiyoruz ama olmadı.. bakalım bu ay nasil olacak??? hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun sağlıkla inşAllah

Amin amin.. 8 ayda herhangi kür denediniz mi peki

hiç kür denemedim.. ben gebelik düşünmeye başladığım an adet düzenim allak bullak oldu.. 1 hafta arayla regl oldum doktora gittim hiçbirşeyim yokmuş hormon tahlili yaptırdım oda temiz.. benim yumırtlama dönemlerimde genelde birşey çıktı bide.. geçen ay çok heyecanlanmıştım olmadı bu ayda nasip artık olmazsa ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok yoruldum kendimi dinlemekten..

Haklısınız ister istemez stres oluyo insan, bende yapmam gerekeni yapip gerisini Allaha birakicam, eskiden saatlerce yatardim iliskiden sonra, simdi hic hemen kalkıyorum, yumurtlama gunlerimden haberim yok vsvs :) nasipse olur zaten

Haklısınız ister istemez stres oluyo insan, bende yapmam gerekeni yapip gerisini Allaha birakicam, eskiden saatlerce yatardim iliskiden sonra, simdi hic hemen kalkıyorum, yumurtlama gunlerimden haberim yok vsvs :) nasipse olur zaten

ben bir ay ovulasyon testi de denedim amaaan dedim bununla uğraşamayacağım bem erken yımurtluyoorum onu farkettim kendimde.. bu ayda zaten saldım iyice bide malum ramazan.. dua ediyorum sadec e; )

Beni anlatmissiniiz.korunmayi biraktigim ay adet im gecikti.kan testinde cikmasi.tarlusal kullandim. 1 hafta oldu biteli gelen giden yok.hiç olmadığı kadar ağrım oldu bu ay.hepsi korunmayi biraktiktan sonra basladi

Merhaba 3,5 yaşında oğlum var.Geçen ay ovulasyonu beceremedim.Ramazanda ovulasyonla takibi yapıp tutmuştur derken yine olmadı.Ben de bu ay akışına bıraktım.Olmuyorsa vardır sebebi ve zamanı

Beni anlatmissiniiz.korunmayi biraktigim ay adet im gecikti.kan testinde cikmasi.tarlusal kullandim. 1 hafta oldu biteli gelen giden yok.hiç olmadığı kadar ağrım oldu bu ay.hepsi korunmayi biraktiktan sonra basladi
Duzen bozuluyor demekki :/

Ben de ikinci cocugu istiyirum, ilaç kullanıyorum, kur olarak da özellikle bişey yapmiyorum, ama bal tarçın çörekotu bir kaşık günde yemeye başladım dün hayirlisi bakalım

Ben de ikinci cocugu istiyirum, ilaç kullanıyorum, kur olarak da özellikle bişey yapmiyorum, ama bal tarçın çörekotu bir kaşık günde yemeye başladım dün hayirlisi bakalım

Ne ilaci kullaniyorsunuz, inşallah emekleriniz bosa çıkmaz, ben bi sure korunacagim, kanamamda devam ediyor hayirlisi bakalim

Ne ilaci kullaniyorsunuz, inşallah emekleriniz bosa çıkmaz, ben bi sure korunacagim, kanamamda devam ediyor hayirlisi bakalim
Agnucaston hayıt otu hormonlar dengelemesi için , dostinex prolaktin için ,senin de hakkında hayırlısı olsun, zamanını biliyor rabbim hayırlı zamanda versin inşallah saglicakla

Agnucaston hayıt otu hormonlar dengelemesi için , dostinex prolaktin için ,senin de hakkında hayırlısı olsun, zamanını biliyor rabbim hayırlı zamanda versin inşallah saglicakla

Aynen öyle amin, cümlemize hayirli zamanda versin insallah

Ben varım oğlum 5 yaşında ikinci bebiş olmuyor kür falan yapmadım ilaç da kullanmadım 4.5 yıl da doğal yolla korundum ama olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…