Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. Çizgi var mı hamilemiyim
- Konu Sahibi Sfye123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi çift silik çizgi hamil miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Evet varSelam kizlar regliye 4 gün var testime bakarmisiniz acaba çift çizgi var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
Kuruma çizgisi olamaz dimi 4 dakika içinde çıktıEvet var
Bende gördüm silik çizgi var 4 dk içerisinde çıktıysa kuruma degildir isterseniz kan verinSelam kizlar regliye 4 gün var testime bakarmisiniz acaba çift çizgi var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
- 3 Ekim 2022
- 2.673
- 1
- 2.998
- 63
Yok 4 dk kuruma için çok erkenKuruma çizgisi olamaz dimi 4 dakika içinde çıktı
Çok teşekkür ederimYok 4 dk kuruma için çok erken
Inşallah bizi de bilgilendirin bende çok istiyorum adetime 7 gün var test yaptım çıkmadı artık adet günümü bekliycem inşallah bende hamişimdirYarın kan vericem inşallah hamileyimdir 3 kez düşük yaptım
- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 33
- 34
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
belirtileriniz varmiSelam kizlar regliye 4 gün var testime bakarmisiniz acaba çift çizgi var mı lütfen yardımcı olurmusunuz
İnşallah güzel haberler alırız benim de 3 düşüğüm var çok istiyorum hakkımızda hayırlısıBenim de aynı şekilde çok silik bir çizgi çıktı. Transferimin 9. Günü bugün. Yarın erken gebelik testi yapacağım tekrar
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
TutmuşBenim de aynı şekilde çok silik bir çizgi çıktı. Transferimin 9. Günü bugün. Yarın erken gebelik testi yapacağım tekrar
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Ins alırsınız.İnşallah güzel haberler alırız benim de 3 düşüğüm var çok istiyorum hakkımızda hayırlısı
- 30 Mart 2022
- 5.331
- 3.037
- 103
3 kez düşünün sebebi araştırılmadı mı peki ? Bu eğer pozitifse bu gebelik için önlem alındı mı hiçYarın kan vericem inşallah hamileyimdir 3 kez düşük yaptım
- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 33
- 34
Ayyyy inşallah. Bu sabah da böyle çıktı. Erken gebeliği yarın sabah yapacağım cuma günü de kan testim varTutmuş
Eklentiler
Merhaba doktor ihmalinden oldu rahim de perde varmış doktorlar farketmemiş sağolun bir doktor farketti histeroskopi oldum sorun ortadan kalktı dedi doktorum ama gerisi Allah'ın takdiri3 kez düşünün sebebi araştırılmadı mı peki ? Bu eğer pozitifse bu gebelik için önlem alındı mı hiç
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Koyulasmaya baslamis tatlımAyyyy inşallah. Bu sabah da böyle çıktı. Erken gebeliği yarın sabah yapacağım cuma günü de kan testim var
- 30 Mart 2022
- 5.331
- 3.037
- 103
İyi bari çok şükür Allah iyi doktorla karşılaştırsın gerçekten. Herşey nasip kısmet tabi ama iyi bir yönlendirme de şart.Merhaba doktor ihmalinden oldu rahim de perde varmış doktorlar farketmemiş sağolun bir doktor farketti histeroskopi oldum sorun ortadan kalktı dedi doktorum ama gerisi Allah'ın takdiri
İnşaAllah sağlıkla kavuşun