- 8 Şubat 2022
- 516
- 647
- 53
- Konu Sahibi MerakliBirKiz24
-
Silik.degil gayet belli bence var bendede olmuştu bel ağrısı kaşık ağrısı birde bu silik çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa pozitiftirEki Görüntüle 3025127
Arkadaşlar, geçen ay 12 gün gecikmem olmuştu ama idrar testim negatif ve kan testimde negatif çıkmıştı. Bu ay 10 gün gecikti ve idrar testim silik çizgi şeklinde çıktı. Yarın kan testi vericem. Fazla ümitlenmek istemiyorum ama silik çizgi sizce pozitif olabilir mi? Ve hamilelik belirtisi olarak bel ağrısı varmıydı başına gelen ???
Ne siliği çizgi gayet net hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEki Görüntüle 3025127
Arkadaşlar, geçen ay 12 gün gecikmem olmuştu ama idrar testim negatif ve kan testimde negatif çıkmıştı. Bu ay 10 gün gecikti ve idrar testim silik çizgi şeklinde çıktı. Yarın kan testi vericem. Fazla ümitlenmek istemiyorum ama silik çizgi sizce pozitif olabilir mi? Ve hamilelik belirtisi olarak bel ağrısı varmıydı başına gelen ???
Hadi inşallah uzun süredir istiyorum :)Tebrikler hamilesiniz
Evet 5 dk içinde hemen belirdi.Silik.degil gayet belli bence var bendede olmuştu bel ağrısı kaşık ağrısı birde bu silik çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa pozitiftir
İnşallah..Ne siliği çizgi gayet net hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
İnşallah :)Kesin var
hayirlisiyla olurbinsAllah baya belirgin bencede hamilesiniz kanda cok net cikarEki Görüntüle 3025127
Bugün Kan testi yaptırdım sonuç 500.0 çıktı.Hamileyim.. :)hayirlisiyla olurbinsAllah baya belirgin bencede hamilesiniz kanda cok net cikar
Merhabalar öncelikle tebrikler saglıklı tutunsun insEki Görüntüle 3025127
Merhaba arkadaşlar benim adetim 1 gün gecikti ve ben bugün sabah gebelik testi yaptım bu şekilde cıktı sizce hamile olabilir miyim
Yaaa ağzınız bal yesin inşaAllah evet canım 5 dakika içinde cıktı teşekkür ederim cevap verdiğin için Allah razı olsun5 dk içinde çıktıysa allahın izniyle hamılesin canım
sağlıkla dosun bebegin
Yaaa ağzınız bal yesin inşaAllah evet canım 5 dakika içinde cıktı teşekkür ederim cevap verdiğin için Allah razı olsunamin inşaAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin Allahın izniyle
bence hamilesiniz ama bikac gun daha bekleyin kanda dusuk cikar cunku bnmde boyleydi ve 4 gun bekleyip kan verdimMerhaba arkadaşlar benim adetim 1 gün gecikti ve ben bugün sabah gebelik testi yaptım bu şekilde cıktı sizce hamile olabilir miyim
Hayirli ugurlu olsun saglikla dogsun insAllahBugün Kan testi yaptırdım sonuç 500.0 çıktı.Hamileyim.. :)
Canım tebrik ederim hayırlı olsun belirtin var miydi canim akintida değişiklik göğüsler de değişiklikEki Görüntüle 3025127
Aynı şekil kızlar adetim 3gun geçti sonuç bu hamile miyim sizceMerhaba arkadaşlar benim adetim 1 gün gecikti ve ben bugün sabah gebelik testi yaptım bu şekilde cıktı sizce hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?