2. Çizgi silik çıktı Hamile olabilir miyim?

MerakliBirKiz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
516
647
53

Arkadaşlar, geçen ay 12 gün gecikmem olmuştu ama idrar testim negatif ve kan testimde negatif çıkmıştı. Bu ay 10 gün gecikti ve idrar testim silik çizgi şeklinde çıktı. Yarın kan testi vericem. Fazla ümitlenmek istemiyorum ama silik çizgi sizce pozitif olabilir mi? Ve hamilelik belirtisi olarak bel ağrısı varmıydı başına gelen ???

Silik.degil gayet belli bence var bendede olmuştu bel ağrısı kaşık ağrısı birde bu silik çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa pozitiftir

Ne siliği çizgi gayet net hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

hayirlisiyla olurbinsAllah baya belirgin bencede hamilesiniz kanda cok net cikar

Merhabalar öncelikle tebrikler saglıklı tutunsun ins ben çatlatma iğnesi oldum bgn 17. Günüm regl olmadım normalde iğneden 13-16 arası olunuyor 4 gün önce idrarda negatifi gördüm fakat bel agrısından ölüyorum sizde bu bel agrısı ne kadardır var acaba

Merhaba arkadaşlar benim adetim 1 gün gecikti ve ben bugün sabah gebelik testi yaptım bu şekilde cıktı sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 20220316_060624.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 1.930
Merhaba arkadaşlar benim adetim 1 gün gecikti ve ben bugün sabah gebelik testi yaptım bu şekilde cıktı sizce hamile olabilir miyim
bence hamilesiniz ama bikac gun daha bekleyin kanda dusuk cikar cunku bnmde boyleydi ve 4 gun bekleyip kan verdim

Canım tebrik ederim hayırlı olsun belirtin var miydi canim akintida değişiklik göğüsler de değişiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…