2. Çizgi Silik Çıktı bakabilir misiniz?

alovebeyza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
18
12
20
Selamün Aleyküm Hanımlar 2 gün önce ve dün days prodoctor erken gebelik testi yaptım 2 sinde de 10 dakika içinde silik çizgi çıktı ama emin olamadım bugün tekrar kaset test yaptım yine silik çıktı Adetim 1 günü geçti 5 gün önce kanda negatifti bugün tekrar kan versem olur mu sizce?

Eklentiler

• 1000178813.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 38
Aleykümselam testlere göre durumunuz pozitif görünüyor. Tekrar kan verin kan da yine negatif olursa durumu doktorunuza mutlaka bildirin.

aleykum selam :)) bence yarın sabah ilk idrarla normal kaset test dene veoyle kan ver :) erken gebelık olanlar hadı gri sarı pek bellı olmuyor da kasetteki daha da net sanki. sen tekrarla yarın varsa daha pembeli cıkar yuksek ıhtımal :)) ona gore verırsın hem artıs ıcın bı daha vermen gerekıcek malum .:)

Merhaba sonucunuz nedir benim de 2 gün gecikti 5 gün önce kanda negatif ti tekrar girmeye korkuyorum

Çok mantıklı dediğiniz aslında öyle yapacaktım ama sabredemedim kan verdim bakalım sonucu bekliyorum hayırlısıyla:))

Tabi olabiliyor ben de test yaptigimda negatifti ertesi gün pozitifti sonra kan verdim hamileydim hiç belli olmuyor bu işler inşallah vardır inşallah lütfen sonucunu Paylaşın çok merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…