2. Çizgi çooook silik :s testime bakarmısınız

asabiiii

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
227
12
318
34
İstanbul
Kızlar bu testi dün yaptım hayalet gibi olsada 2. Çizgiyi görüyorum testin markası miratech az önce sağlık ocağına gittim 10 gün geçmeyince test yapmiyorlarmis bende eczaneden test aldım yine bu sefer debi marka onda daha da silik bi çizgi var böyle olupta gebe olduğunu öğrenen varmı geç döllenme falan olabilir mi :what:

Eklentiler

• $1394612536949.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 5.424
silik çizgide göremedim ben bence kan testi yaptır daha güvenilir.saglık ocağından yaptırabilirsin

Mide bulantisi icin erken, psikolojik olabilir o:)
İmkanin varsa ozelde yaptir kan testini, icin rahatlar bi an once

cnm bulantı ve göğüslerde şişkinlik varsa olabilir.yiinede kan testi yaptır.benimde 5 haftalık hamileyken başlamıştı bulantı.yorgunluk, halsizlik uyku hali çok oluo..

Mide bulantisi icin erken, psikolojik olabilir o:)
İmkanin varsa ozelde yaptir kan testini, icin rahatlar bi an once

İlk gebeligim de kalp atışları durduğu için kaybettim bebeğimi bu yüzden olsun diye sabirsizlaniyorum psikolojik olabilir özelden biraz çektim gerçi ama bu gidişle yine orda bulcam kendimi

İlk gebeligim de kalp atışları durduğu için kaybettim bebeğimi bu yüzden olsun diye sabirsizlaniyorum psikolojik olabilir özelden biraz çektim gerçi ama bu gidişle yine orda bulcam kendimi

Bende ilkinde kurtaj oldum insallah bu kez saglikla tamamlariz

cnm bulantı ve göğüslerde şişkinlik varsa olabilir.yiinede kan testi yaptır.benimde 5 haftalık hamileyken başlamıştı bulantı.yorgunluk, halsizlik uyku hali çok oluo..

Benimde ilk gebeligim de 5. haftalikken başlamıştı bulantı hiçbirşey yiyemiyordum bulantı hapı icmistim hep duramiyordum 9. Hafta kaybettim. Ayni o belirtiler başladı hafif hafif

canım,

ben ikinci çizgiyi göremedim. ikinci çizgi bekledikçe daha da belirli olması lazım. birincisi kadar olmasa da

canım ben testte çizgi göremedim şu anda çekimden de olabilir ama benimde böyle oldu predictor marka al bulursan benim onda çizgi gayet belirgin çıktı adet günümden bir gün önce...sağlık ocağında banada test yapmıycaklarını düşünüp adetim geçti 3 gün dedim öyle yaptılar adet günüm bugün desem yapmazlardı...sonuç hcg 104 çıktı bende adet günümde..

Benimde ilk gebeligim de 5. haftalikken başlamıştı bulantı hiçbirşey yiyemiyordum bulantı hapı icmistim hep duramiyordum 9. Hafta kaybettim. Ayni o belirtiler başladı hafif hafif

bu sefer hamileysen hap kullanmadan dayanmaya çalış canım bir de doktorla konuş bebeğin yerleşebilmesi tutunabilmesi için ilaç verirler belki..

canım,

ben ikinci çizgiyi göremedim. ikinci çizgi bekledikçe daha da belirli olması lazım. birincisi kadar olmasa da

Canim resimde belli olmuyor ama gölge şeklinde görüyorum daha onceki aylarda o kadar cok test yaptım ki bembayazdi t nin olduğu yer şimdi hafif bisey gördüm ama ümitlendim yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…