silik çizgide göremedim benbence kan testi yaptır daha güvenilir.saglık ocağından yaptırabilirsin
Gölge gibi canım fotoda belli olmuyor bu zamana kadar bi sürü test yapmıştım silik de olsa bişey çıkmıyordu sağlık ocağı yapmadı pazartesi tekrar gidicem
Ben gordum cizgini.benim de ilk testim boyleydi.
Kanda da gorursun insallah. Hayirli olsunn.
İçime su serptin canım çok sağol bence de çok çok yeni olduğu için silik gölge gibi net değil henüz
Buyuk ihtimalle.. Adetine kac gun var
Adetim çok düzensiz canım 35 günde falan oluyorum o şekilde baz alırsam bugün 3 gün geçmiş oluyor göğüslerim acıyor mide bulantısı da var silik cizgiye takıldım önceki aylarda hiç böyle çıkmamıştı
Adetim çok düzensiz canım 35 günde falan oluyorum o şekilde baz alırsam bugün 3 gün geçmiş oluyor göğüslerim acıyor mide bulantısı da var silik cizgiye takıldım önceki aylarda hiç böyle çıkmamıştı
Mide bulantisi icin erken, psikolojik olabilir o:)
İmkanin varsa ozelde yaptir kan testini, icin rahatlar bi an once
İlk gebeligim de kalp atışları durduğu için kaybettim bebeğimi bu yüzden olsun diye sabirsizlaniyorum psikolojik olabilir özelden biraz çektim gerçi ama bu gidişle yine orda bulcam kendimi
cnm bulantı ve göğüslerde şişkinlik varsa olabilir.yiinede kan testi yaptır.benimde 5 haftalık hamileyken başlamıştı bulantı.yorgunluk, halsizlik uyku hali çok oluo..
Bende ilkinde kurtaj oldum insallah bu kez saglikla tamamlariz
Kızlar bu testi dün yaptım hayalet gibi olsada 2. Çizgiyi görüyorum testin markası miratech az önce sağlık ocağına gittim 10 gün geçmeyince test yapmiyorlarmis bende eczaneden test aldım yine bu sefer debi marka onda daha da silik bi çizgi var böyle olupta gebe olduğunu öğrenen varmı geç döllenme falan olabilir mi :what:
Bence hamilesin :) hayirli olsun en kisa zamanda kan testi yapip kesin sonucu ogrenebilirsin.
Ben kürtaj oldum o kadar korkuyorum ki aynı şey başıma gelir diye
Benimde ilk gebeligim de 5. haftalikken başlamıştı bulantı hiçbirşey yiyemiyordum bulantı hapı icmistim hep duramiyordum 9. Hafta kaybettim. Ayni o belirtiler başladı hafif hafif
canım,
ben ikinci çizgiyi göremedim. ikinci çizgi bekledikçe daha da belirli olması lazım. birincisi kadar olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?